Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   CIP-Soft sux! (?) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20289)

turbo2005 13-01-2007 18:33

Przez ten update idzie dostać zawału gram sobie a tu nagle error i juz mnie krew zalewa do tego jak sie loguje to kolejka 214X( Mogli by zrobic bez kolejki dla tych graczy którym błąd wyskoczyłX(

Shadi1928 13-01-2007 23:10

Niech cip-soft zrobi soc z tymi je****mi kickami na CandiiX(

malkolm 15-01-2007 09:02

Może by w końcu forum naprawili, ffs.
"The forum is temporarily closed." co przekłada się na nową definicje słowa "temporarily" - > 2 tygodnie.

Zwidek 15-01-2007 10:05

Lagi maja tylko posiadacze Neo i TP.Sa bo padł router na niemieckiej granicy Tepsie ;s wiec to nie wina Cipów

Lagger 15-01-2007 14:55

Cytuj:

ciągle się porusza....nie odpowiada na jakiekolwiek "Hi,hello,yo" itp.....gdy blokowali mu drogę to on ich skrzętnie omijał i gonił szczura.....To był Ewidentny Bot!!! Najgorsaze jest to ze miał 19 lv (ja wtedy tez miałem 19) i on zagrazał mojej pozycji.postanowilismy ze zrobimy raport ctrl + r i wszyscy razem napiszemy raporta na niego ze uzywa bota....
po dwóch dniach zjawił się GM.....tylko ze ten "fajny" Bot miał taką Funkcję ze gdy Gm jest online to opcje "biegania w kółko" się wyłączają I Gm nie moze mu udowodnić że uzywa zakazanego narzędzia.
Nazajutrz Nasz wróg znów się zalogował i dalej biegał za szczurami....i znów pisalismy raporty do Jaśnie pana GMA.....ale nie zjawił sie bo był juz i było "wszystko w porządku"
Pisalismy do niego jak to działa....ze gdy jest online on wyłącza opcje i wygląda ze jest wszystko normalnie. Proponowalismy mu zrobić zwykłą postać i zobaczyć.....no ale oczywiscie tak nie zrobił ;/
To zaczynało mnie juz perfidnie wkurzać....cholernie.....pieprzone nooby z cipsoftu.....ja tu Za****M dniami i nocami a jakis szmaciaz ma to bez problemu.Napisłem dokładnie to na help chacie....."gram po 16 godzin dziennie,a tej Matko J****a uzywa sobie bota i nic nie zrobicie,Zbanujcie tego gnoja"
I wiecie co sie stało? Zamiast Ten pajac dostać bana......to JA GO DOSTALEM za Offensive statemant ...czy jak to sie tam pisze ;/
Coza bezsens i paradoks......ja który gram uczciwie dostałem bana...a frajer który gra z botami gra sobie dalej.....Dlatego Właśnie CIPSOFT SUUUUX!
jak dla mnie to powinni zrobić oś takiegho że wchodzą normalną postacią nie gm i sprawdzają takieo kolesia, bo jest bot do tibi <black ice> to on ma opcje wyłączania gdy przyjdzie gm <kumpel mi go propoował ale nie skorzystałem> i jak ktos uzywa cos takiego to za grzyba go nie zlapią, a jak gm bedzie na zwykłej postaci to podpatrzy kolesia i zaoguje sie jako gm i banuje go ^^

Sante Mefisto 15-01-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1198682)
Lagi maja tylko posiadacze Neo i TP.Sa bo padł router na niemieckiej granicy Tepsie ;s wiec to nie wina Cipów

A masz moze inf kiedy to naprawia?? :P

DruidMacius 15-01-2007 16:51

X( X( X( X( GM manina to nup Dostałem bana za to, że powiedizalem do niej sex!X( X( Jakas niewyżyta czy co?

Pavvulonik 15-01-2007 20:10

@Zwidek
Ej mam prozbe jak juz bendzesz wiedzial kiedy naprawia to msg na forum bo to juz mi z 10 dnia paca polecialo.Gram na xerenie mam lagi i nieda sie expic ale mam tez postac na azurze a tam jest zupelnie normalnie a to jak xerena niemiecki server wiec to troszke dziwne:/.

segasik 15-01-2007 23:26

to ja dorzuce swoje 3 grosze..

until Feb 14 2007, 14:15:15 CET because of macro use (in game chat: 08:14 Segasik the Warlord [12]: i;m goona to start using bot in this case.. )

NO KURRRRRRRRRRRRRR
ja nie moge..
wczoraj reportowalem cala noc leszczy co chodzili na botach.. chyba z 10 bylo...
dzisiaj sie gadam o tym na chacie.. no i takie cos napisalem
ze "zaczne uzywac boota" i za to dostalem bana.. no przeciez to jest parodia..
co jak zaczne pisac ze mam program do zabijania gm to tez kazdy mi uwierzy na slowo?
a wogole to jest chore.. screen nie jest zadnym dowodem i wogole a jak ktos cos napisze na chacie to juz jest kryminnalista..
i najlpepsze jest to ze nie zlamalem za bardzo zadnego punktu regulaminu.. cytujac..
http://www.tibia.com/support/?subtop...arules&rule=2e
Inciting to violate the Tibia Rules.
Please do not encourage others to violate a Tibia Rule,
OTHERS...
i
http://www.tibia.com/support/?subtop...arules&rule=3c
Using tools to automatically perform or repeat certain actions without any interaction by the player ("macros").
USING...
A NIE MOWIENIE ZE KIEDYS MOZE CZASEM SIE TO UZYJE...
a tak wogole to po tym tekscie napisalem jakies 20 emotek i kilka tekstow w stylu
"i hate macro users..."
itd itp..

segasik 16-01-2007 02:04

Name: Segasik the Warlord
Banished: until Feb 14 2007, 14:15:15 CET because of macro use

kurwa mnie to az boli.. kumple do mnie pisza jakiego ja kurwa macro uzywalem i o co chodzi +_+ i wogole... poprostu najbardziej mnie ten reason wkur... bo nikt mnie na zadnym marcowaniu nie zlapal a tu kur.. a odechiewa sie czlowiekowi grac i wogle..

Cygi123 16-01-2007 16:52

Kurde niby fajna gra ale czegoś nie rozumiem

Kurcze mam problem z Tibią a raczej z jednym serverm na serverach takich jak Pythera//Candia//elysia niemam lags a na Serweze Askara mam okropne zaciencia które niesą spowodowane winom mojego neta mam szybki i dobry internet jeszce niegdy mnei nie zawiódł ale od jakeigoś czasu poprostu na Askara nieda sie gra

Jak ma ktoś jakeiś pomysły to Prosze pisać na mój nr gg : 3588511
Lub w forum tibia.pl

(POZDROWIENIA):evul: :evul: :evul: :cup: :cup:

Pavvulonik 17-01-2007 16:43

Przeczytaj co pisali ludzie na ten temat przed twoim postem najpierw poczytaj a puzniej pisz.

Shadi1928 18-01-2007 20:45

niech cos zrobią te Cipy z kickami bo nie da sie grac.Raz na Candii miałem aż 8 kicków pod rząd X( i przez to padłem -.-

KyL0 20-01-2007 15:04

CIPSoft SUX!!!

Wczoraj już na bugach 2% do 8lvl-u miałem i kick! Na Guardii to było. No i dedłem X( X( X( Zrobiłem nową postać... Bo mieć 8lvl bez kasy to zupełnie bez sensu, poza tym jakoś mi się odechciało tamtą grać :/

Progmaniak 20-01-2007 15:20

@up

buu stracilem 1k i chain arma

Nie podoba sie to nie grać i basta.

turbo2005 20-01-2007 21:31

Ten pierdo**ny cip soft leci chyba sobie w kulki nieiem czy oni tam cos robiom ale zadnych postępów od upadate mam same debugi przezto juz stracilem 200k na aole, niby za co my im placimy za pacc z którego niemożna skorzystac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Gracz Tibijski 20-01-2007 21:33

kurwa padlem i stracilem moje zajebiste lejczer bótsy auu pomóżciaa! to miliony gp w dupsko auu mama nie bij ;(

Bastash 20-01-2007 21:39

@turbo
To k**wa nie graj

Soseek 22-01-2007 21:05

Ja natomiast mam już od jakichś 2 tygodni cały czas kicki i lagi na serwerze Morgana. Jest to ułatwienie dla pk ktorzy zaznaczaja ofiare i tylko follow target... porazka X(

Aresor 28-01-2007 19:55

Moim zdaniem najwiekszym - cipsoftu jest to ze tak Uczciwy player jedynie traci czas by zrobic postac bo jakis botter o polowe krotszym czasie zrobi 4x lepsza postac na nielegalnych programach.

Niech wkoncu gm bardziej zainteresuja sie tym co maja robic :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37.