![]() |
Przez ten update idzie dostać zawału gram sobie a tu nagle error i juz mnie krew zalewa do tego jak sie loguje to kolejka 214X( Mogli by zrobic bez kolejki dla tych graczy którym błąd wyskoczyłX(
|
Niech cip-soft zrobi soc z tymi je****mi kickami na CandiiX(
|
Może by w końcu forum naprawili, ffs.
"The forum is temporarily closed." co przekłada się na nową definicje słowa "temporarily" - > 2 tygodnie. |
Lagi maja tylko posiadacze Neo i TP.Sa bo padł router na niemieckiej granicy Tepsie ;s wiec to nie wina Cipów
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
X( X( X( X( GM manina to nup Dostałem bana za to, że powiedizalem do niej sex!X( X( Jakas niewyżyta czy co?
|
@Zwidek
Ej mam prozbe jak juz bendzesz wiedzial kiedy naprawia to msg na forum bo to juz mi z 10 dnia paca polecialo.Gram na xerenie mam lagi i nieda sie expic ale mam tez postac na azurze a tam jest zupelnie normalnie a to jak xerena niemiecki server wiec to troszke dziwne:/. |
to ja dorzuce swoje 3 grosze..
until Feb 14 2007, 14:15:15 CET because of macro use (in game chat: 08:14 Segasik the Warlord [12]: i;m goona to start using bot in this case.. )
NO KURRRRRRRRRRRRRR ja nie moge.. wczoraj reportowalem cala noc leszczy co chodzili na botach.. chyba z 10 bylo... dzisiaj sie gadam o tym na chacie.. no i takie cos napisalem ze "zaczne uzywac boota" i za to dostalem bana.. no przeciez to jest parodia.. co jak zaczne pisac ze mam program do zabijania gm to tez kazdy mi uwierzy na slowo? a wogole to jest chore.. screen nie jest zadnym dowodem i wogole a jak ktos cos napisze na chacie to juz jest kryminnalista.. i najlpepsze jest to ze nie zlamalem za bardzo zadnego punktu regulaminu.. cytujac.. http://www.tibia.com/support/?subtop...arules&rule=2e Inciting to violate the Tibia Rules. Please do not encourage others to violate a Tibia Rule, OTHERS... i http://www.tibia.com/support/?subtop...arules&rule=3c Using tools to automatically perform or repeat certain actions without any interaction by the player ("macros"). USING... A NIE MOWIENIE ZE KIEDYS MOZE CZASEM SIE TO UZYJE... a tak wogole to po tym tekscie napisalem jakies 20 emotek i kilka tekstow w stylu "i hate macro users..." itd itp.. |
Name: Segasik the Warlord
Banished: until Feb 14 2007, 14:15:15 CET because of macro use kurwa mnie to az boli.. kumple do mnie pisza jakiego ja kurwa macro uzywalem i o co chodzi +_+ i wogole... poprostu najbardziej mnie ten reason wkur... bo nikt mnie na zadnym marcowaniu nie zlapal a tu kur.. a odechiewa sie czlowiekowi grac i wogle.. |
Kurde niby fajna gra ale czegoś nie rozumiem
Kurcze mam problem z Tibią a raczej z jednym serverm na serverach takich jak Pythera//Candia//elysia niemam lags a na Serweze Askara mam okropne zaciencia które niesą spowodowane winom mojego neta mam szybki i dobry internet jeszce niegdy mnei nie zawiódł ale od jakeigoś czasu poprostu na Askara nieda sie gra
Jak ma ktoś jakeiś pomysły to Prosze pisać na mój nr gg : 3588511 Lub w forum tibia.pl (POZDROWIENIA):evul: :evul: :evul: :cup: :cup: |
Przeczytaj co pisali ludzie na ten temat przed twoim postem najpierw poczytaj a puzniej pisz.
|
niech cos zrobią te Cipy z kickami bo nie da sie grac.Raz na Candii miałem aż 8 kicków pod rząd X( i przez to padłem -.-
|
CIPSoft SUX!!!
Wczoraj już na bugach 2% do 8lvl-u miałem i kick! Na Guardii to było. No i dedłem X( X( X( Zrobiłem nową postać... Bo mieć 8lvl bez kasy to zupełnie bez sensu, poza tym jakoś mi się odechciało tamtą grać :/
|
@up
buu stracilem 1k i chain arma Nie podoba sie to nie grać i basta. |
Ten pierdo**ny cip soft leci chyba sobie w kulki nieiem czy oni tam cos robiom ale zadnych postępów od upadate mam same debugi przezto juz stracilem 200k na aole, niby za co my im placimy za pacc z którego niemożna skorzystac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
kurwa padlem i stracilem moje zajebiste lejczer bótsy auu pomóżciaa! to miliony gp w dupsko auu mama nie bij ;(
|
@turbo
To k**wa nie graj |
Ja natomiast mam już od jakichś 2 tygodni cały czas kicki i lagi na serwerze Morgana. Jest to ułatwienie dla pk ktorzy zaznaczaja ofiare i tylko follow target... porazka X(
|
Moim zdaniem najwiekszym - cipsoftu jest to ze tak Uczciwy player jedynie traci czas by zrobic postac bo jakis botter o polowe krotszym czasie zrobi 4x lepsza postac na nielegalnych programach.
Niech wkoncu gm bardziej zainteresuja sie tym co maja robic :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |