![]() |
Dobra nvm i tyle ...
|
@Aduil
Kupiłeś już czar Exura Sio "Gruby Maslak'chujols ? czy dopiero jak to wasze pro POI robiliście? |
my je przynajmiej zrobilismy :) wy jak zwykle FAIL
jak tam twoje 400k halia? wlasna gildia cie ojebala?;( |
halia moze ci cos jeszcze przetlumaczyc ??
nazywales mnie kumplem i "bratem" a potem na pacca mnie chcialeś ojebac... Ale debilX( |
@Maslak
Co ci do tego 400k ;o? @Maceek ? |
Nazywać bratem moge tylko Merosa,Syfa,Micha,Wlodara i Forexa ale Ciebie? kim ty wogole do chuja jestes?
@Maslak Hmm... czepiałes się mnie ze nie oddałem kasy Lichego ale żeby okradać Syfa z axa? Nie ładnie... :| |
;*********************************************
|
Cytuj:
|
twój "wielki brat" z heroes guild
|
Wszyscy wiedzą, że Halia to po prostu złodziej.
Oddaj kasę rl Szewczenka bo Cię dokur.wimy :) @edit Halia w szkole edytować postów nie nauczyli ?:( @edit Agajn Teraz Cię Syf z gildi wywalił Nie masz się gdzie podziać? :( Smutne fail @down Do kogo to? :< @2down Nom. Toptopic :) |
Po twoim intelignetnym poscie myślę ze masz 16-18 lat masz loczki i spisz w 2 częsciowej pizamce :)
|
Spoko skrinki zapraszam do siebie :P)
|
@2-nd owner vilqa - skad wiem, ze uzywa? bo znam go nie tylko z pixelkow, elo
@Halia - Mistrzu... Sio uzywalem, jak Ty w depo myslales jak 20lvla wyjebac na 5k... nie znasz akcji z axem < stfu. A NAJBARDZIEJ ROZPIERDOLILES MNIE TYM: Cytuj:
Z niecierpliwością czekam, na twój kolejny błyskotliwy tekst w moja stronę ;] |
Może ktoś dać Halii warna za double posty bo to się staje tak zjebane jak ona sama :/?
Pozdrowienia i powodzenia. Get FAIL (jak zawsze) all!!! |
@topic
Jeden wielki syf @Halia Już wszystko wyjaśnione, sry. |
@Lordki(bo jest ich wielu)
Text mojego przyjaciela "umyj dupe" @Smerf All wyjaśnione @Aduil Nie bede mówił kim ty jesteś zresztą piosenka o tym wiele mówi. PS: Weż mnie posiochaj @Maceek Nigdy Cie nie nazwałem bratem :) @ALL To forum nie zostało zrobiony po to by wasze użytkowniki tutaj pisały. |
ale ty jesteś pojebany i dwulicowy...
chyba ze to nowy ovvner ;) |
@Maceek
Tak se do mamy mów kretynie, pierw sie przedstaw potem możemy gadać |
Ależ power gamerzy!!!11oneone Merosku, zarapujemy coś elo ziooooom!
Cytuj:
|
@Thorinus
Dziecią OHP wstęp wzbroniony :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |