![]() |
Lol
Cytuj:
|
7 stron *******enia glupot.... skonczcie, prosze.
|
Sam jestes nOObem.Nierozumie jak mozna byc takim hamem !!!!! ;)
|
Cytuj:
Ontopic Zdjęcia marne, czemu boisz się pokazac nik?? |
Moze juz byscie przestali z tymi noobami?? Wystarczy mi jak na serwerach sie powyzywaja... A ze chlopak nie chce pokazac nicka to ja sie nie dziwie... Wiec zejdzcie z niego z laski swojej...
|
heh :D
I zobaczcie jaka dyskusja sie tu rozegrala. Jaki ten temat sie zrobil obszerny. ... a przez co ? .... przez jedno glupie zdiecie z jednym glupim trapem .... :D to mnie tutaj bardziej smieszy niz to zdjecie :D:D:D :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wiecie co, ja nie chce nic mowic ale nikt nie wpadl na to ze ten koles moze byc dysortografem??.... :( Mi przykladowo nie bylo by milo gdybym nie umial napisac danego wyrazu i wszyscy by na mnie najezdzali.Komentujcie prosze wlasciwa tresc posta a nie sposob w jaki sie wypowiada.Z gory dzieki i pozdro dla wszystkich |
....n()()b
|
ej
Japa -_-
CLose topic -_- |
Ten co wie (a tak naprawde to g ó w n o wie)
Wes wyjdz, umyj piety i wroc k? I zamknij jadaczke bo juz tak smierdolisz ze niechce sie tego czytac ; o |
Zamknac ten temat wkoncu:/
|
No cóż, jeśli trapowanie daje orgazmy, od dzis trapuje wszystko co sie rusza :P
|
Ale się temat zrobił <lol>
Zmiana nazwy tematu na : Co to (lub kto to ) jest noob? |
up:
POCO TEN TOPIC ODŚWIEZAŁEŚ TERA W CHOLERE OSÓB BEDZIE TU PISAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Topic: ale nudyyy....... |
ale z ciebie n00b
już to było na fourm n00bie jesteś n00b,n00b srry ale nie popisałeś si 8o
|
1. beznadzieja
2. byla juz masa takich tematow 3. jak juz bylo wczesniej.... "kto tu jest nOOb?" Bye |
Cytuj:
a NEWBIE=Początkujący, niewiedzący, wymagający pomocy(z angielskiego) Więć k.urwa, nie mów mi, ze to znaczy to samo!! 2.Przeczytaj to co napisałem wyżej, noob jest to obraźliwe słowo, newbie nie. Do ciebie zaś(tu się zgadzam z doktorkiem) pasuje idealnie słowo "idiot"(idiota) 3. Wiem ,że nie nazywałeś ich po to, żeby ich obrażić, ale jednak jesteś za głupi na ironię. Była to tępa próba wyrażenia swoich myśli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |