![]() |
W sumie elf z warbota stal sie wszechstronny... i tak z czasem beda ludzie bocic afk na demcach
|
Postacie są prawidłowo zbalansowane, z tymże hity kina ciężko wchodzą, palek lepiej bo praktycznie nie wastuje i dobry exp, a sorc i drut najlepszy exp ale waste, no i magiczne zawsze z czaru trafią, balansacja została dobrze przeprowadzona, więc nie mam pojęcia dlaczego zakładane są takie tematy, BTW. Idź na Otka -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ASSY, crystal spajdery, GSY , djiny,dragi w każdym tym miejscu idzie zrobić lekko 80k/h expa. Mała możliwość wejsta jest na fro, behe.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@zbalansowane postacie Jak postacie sa zbalansowane to ja jestem Naruto z krainy fasoli i dobrobytu , Sorc / Druid nie dosc ze wyciagaja astronomiczne ilosci expa bez zadnych bzdurnych skillowan , to miazdza wszystko co sie rusza w paro osobowym teamie. A Paladyn czy knight? Prosze was , koles mi dal ostatnio 34 pallka z skillem 82 zebym poszedl mu na stone tombe chwile poexpic . Oczywiscie wzialem passy i poszedlem .Wchodze w tp zabilem jednego scaraba na 3 hity a na drugim 4 missy . Tak wlasnie skonczyla sie moja historia z pallkiem na zawsze . Co do knighta to zycze wyciskania 50k/h to 999 lvla a pozniej jeszcze jestes pierogiem ktorego pare druidow z ogarem zdejmie . siamano tyle na ten temat. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
na piratach to ty masz może 40k/h, 50 rpkiem. |
Magiem jest lepiej niz palem, jak sie nie jest skonczonym debilem to kasa to nie problem.
|
Cytuj:
@ Assy cisne 80k-100k/h bez wastacza. Cytuj:
|
Re
Nie czytalem wszystkich postow i nie jestem pro elo mastah gracz ale gram od ok. 7.6 nawet wczesniej ale to byly czasy mojego noobienia tzn przechodzenie rooka trwalo tydzien a na red hp puszczalem exita ale to nie o tym rzecz. Ktos tu powiedzial ... ze czasy sorca to czasy od 7.6 do 7.92 o ile sie nie myle tibia 8.0 to kompletny czas palladynow dlaczego? ludzie zmieniajace prof to tzn dzieci updatu.... pallek i knight w czsach 7.6 - 7.92 to byla kompletna masakra, pallek ktory z bolta walna w draga na ok. 100 lvlu hit. 150- to bylo cos:) sorc w draga z visa po 200+ to bylo nic:) dla niego ofc. Ogladalem niegdys film nemtora lub kogos z jego teamu wtedy mial ok. 220 ms podszedl do 100 rpka nacisnal swoj pro elo hotkey z ue i bylo po nim gdy knightowie i palkowie biegali za nim po calej mapie nie mogac go zlozyc. 8.0? palladyn najlepsze profesja- royal speary mialy cala odleglosc i wlasnie wtedy walniecie 250+ z rsa ktory kosztuje 25? czy 15 gp w sklepie (nie pamietam juz bo w tibie nie gram, na rlu ofc:P) to bylo nic, sorc w draga z visa ledwo po 150 wjezdzal:>> a teraz? teraz wg mnie jest balans profesji, faktem jest iz sorc moze wbic troszke wiecej expa niz pall czy knight ale to nie sa takie wielkie "sumy expa". Jak i gdzie? sorc- frosty ue, drud- wrle z sd, knight-forsty exori gran z sio lub bez, pallek to samo na frostach z assow + exori san. W pvp nie ma rowniez az takie duzej roznicy. Faktem jest ze pallek niestety ma najslabsze leczenie jednak mysle ze cipsoft to jakos poprawi i dla knighta nowe lub o wiele lepsze potiony:))
|
Cytuj:
|
A możecie się przestać kłócić, bo rozmowa toczy się tylko:
"XX sorc wyciąga na XXX expowisku XXX kasy i XXX expa/h, a XX knight tylko XXX i XXX." "Tak, ale XX knight nie pokona w PvP XXX sorca" "Ale XX sorc przegra z XX pallem!" Itd. itp. Etc. |
Cytuj:
Rycerz - Bloker ale nie jest juz supermenem - OK Paladyn - Dobra postac ofensywna jednak juz najczesciej bez trzymania dystansu, shielding dla palla za wysoki - do poprawy Druid - Ma wszystko co ms plus leczenie - do poprawy Sorc - Postac ofensywna nic do dodania - OK |
Dokładnie jak się chcecie żalić to do mamusi, a nie tu bo się komedia robi powoli. Nie podoba się = ots.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |