Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] [Candia]180+ED Pyra Immortal nie jest immortal ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204873)

G17 30-01-2009 12:50

Łał pyra jestes zajebisty

MikeRoyal 30-01-2009 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2441384)
Przestań pierdolić. Zastawili go mwallami, on zaczął uciekać i się pod koniec wyjebał, więc nie gadaj, że to nie ich zasługa...

Nie nie ich recon śmierdzi.

szkapamujwruk 31-01-2009 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2442232)
Nie nie ich recon śmierdzi.

ej,mike a gdzie twoje laski z avatarow? daj swoja super laske w avka pls :D
pogodz sie z tym ze twoje bicie rotwormow kolejnym 20 lvlem nigdy nie dorowna akcjom reconu,tym lepszym czy gorszym,pozdrawiam.

powiem tak,jakas super akcja przy ktorej wciska w fotel to to nie byla,ale jak juz pisal ktos od was z gildii,jestescie ekipa ktora w tym nie praktykuje wiec wymaganie cudow od takiej grupy to glupota.ale ilosc m walli przed akcja to porazka,ludzie jak idziecie na akcje tego typu to przygotujcie sie do niej! 3 runy mw to stanowczo za malo,odrobina pecha i cala akcja moze lec w gruzach.
i jesli ubijasz kogos w grupienie uzywaj liczby pojedynczej gdy chwalisz sie komus fragiem,brzydko.

gdyby typ umial grac,mialby spore szansy ucieczki,no ale coz...
ci co najwiecej gadaja zazwyczaj najmniej umieja ;)

/Karo~

Fanatico 31-01-2009 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2444119)
ej,mike a gdzie twoje laski z avatarow? daj swoja super laske w avka pls :D
pogodz sie z tym ze twoje bicie rotwormow kolejnym 20 lvlem nigdy nie dorowna akcjom reconu,tym lepszym czy gorszym,pozdrawiam.

powiem tak,jakas super akcja przy ktorej wciska w fotel to to nie byla,ale jak juz pisal ktos od was z gildii,jestescie ekipa ktora w tym nie praktykuje wiec wymaganie cudow od takiej grupy to glupota.ale ilosc m walli przed akcja to porazka,ludzie jak idziecie na akcje tego typu to przygotujcie sie do niej! 3 runy mw to stanowczo za malo,odrobina pecha i cala akcja moze lec w gruzach.

gdyby typ umial grac,mialby spore szansy ucieczki,no ale coz...
ci co najwiecej gadaja zazwyczaj najmniej umieja ;)

/Karo~

smiesznie to brzmi xDDD

szkapamujwruk 31-01-2009 00:27

duzo gadam jak i rowniez duzo potrafie co udowodnilem juz nie raz :)

Xr3 31-01-2009 01:50

Cytuj:

ilosc m walli przed akcja to porazka,ludzie jak idziecie na akcje tego typu to przygotujcie sie do niej!
Generalnie, to udaliśmy się w owe miejsce w celu przetestowania UE COMBO Druidów, pod kątem czyszczenia DHQ. Ubijania kogokolwiek, nawet nie było w planach. Jeśli o mnie chodzi, to wyposażyłem się w sam Magma set, Might Ringi, Elven Amulety, Avalanche i Potiony (tak jak bym szedł na "pewną śmierć" ;)).

Napinka 31-01-2009 02:12

Kłócicie się o byle co ;p
Po 1 Wiara która nie pojmuje i nie czai co się dzieje na candi to niech lepiej się przymknie, gdyż nie wiecie co,kto, do kogo ma jakieś " Sapy ".
Po 2 Jeśli Pyrze się należało za coś co zrobił( mieli powody do tego by go ubić ) to dlaczego nie mieli by tego zrobić? Tak jest na każdym serverze ( na pvp jak ktoś sapnie od razu zostanie zrównany z ziemią i przy tym dostanie hunta ) natomiast [ na serverze non-pvp jeśli ktoś komuś, coś zrobił(zniszczył questy lub chciał zniszczyć, albo pocisnął na rodzinkę) jest do zapamiętane i prędzej czy później ten ktoś zostanie zabity gdyż sam wybrał taka sytuację.
Po 3 Gdy słyszę ludzi, z tekstami " o jezu znowu non-pvp, Null skills, no ogar och och " to świadczy tylko o tym że to albo ten ktoś nie ma ogaru albo lubi pocisnąć innych ludzi gdyż sam jest ciotą, ma 30 lefel i buja się po carlin z nadzieją że nie dostanie hunta, choć nie wie że na serverze na którym gra to server non-pvp.
Po 4 znam ludzi którzy grali na początku na servach non-pvp a teraz podbijają servery pvp, hmm dziwne skoro przecież na servach non-pvp są same noł ogary \o.O/

korzen9999 31-01-2009 10:41

Co do waszych poje****** rozmow tupu non pvp didnt happen i innego szajsu -.- na pvp mozecie na*******ac sie wziasc 20 kumpli i z hotkejów zmasakrowac kogos sd albo zje*** sie naraz 50 na 5 i uwazacie ze jestescie mistrzami swiata w 'karaniu'.

Gówno prawda.

Na non pvp musisz wykazac sie chociaz odrobina sprytu i mozliwosci. Musisz czekac, znalezc miejsce, wpasc w odpowiednnim momencie i zrobic tak zeby zabic kogos nie dotykajac go. Prawda? Nie chodzi mi o trapowanie 13598 m wallami ani o ubijanie botow 3 smokami ;] Na non pvp sie walczy o mozliwosc. Na pvp sie z tej mozliwosci korzysta. Takze milego grania na pvp =)

Nam na non pasuje i **** wam do tego ;)

Ciao.

Ok'rzes 31-01-2009 10:50

@! UP !

True so true.

szkapamujwruk 31-01-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2444226)
Generalnie, to udaliśmy się w owe miejsce w celu przetestowania UE COMBO Druidów, pod kątem czyszczenia DHQ. Ubijania kogokolwiek, nawet nie było w planach. Jeśli o mnie chodzi, to wyposażyłem się w sam Magma set, Might Ringi, Elven Amulety, Avalanche i Potiony (tak jak bym szedł na "pewną śmierć" ;)).

oke,ale 200 rp i 3 runy...czaje ze to masta killa nie jest no ale ten bp wypada :P

Fanatico 31-01-2009 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez korzen9999 (Post 2444447)
Co do waszych poje****** rozmow tupu non pvp didnt happen i innego szajsu -.- na pvp mozecie na*******ac sie wziasc 20 kumpli i z hotkejów zmasakrowac kogos sd albo zje*** sie naraz 50 na 5 i uwazacie ze jestescie mistrzami swiata w 'karaniu'.

Gówno prawda.

Na non pvp musisz wykazac sie chociaz odrobina sprytu i mozliwosci. Musisz czekac, znalezc miejsce, wpasc w odpowiednnim momencie i zrobic tak zeby zabic kogos nie dotykajac go. Prawda? Nie chodzi mi o trapowanie 13598 m wallami ani o ubijanie botow 3 smokami ;] Na non pvp sie walczy o mozliwosc. Na pvp sie z tej mozliwosci korzysta. Takze milego grania na pvp =)

Nam na non pasuje i **** wam do tego ;)

Ciao.

na pvp tez mozna trapowac...m wall nawet dziala dluzej...firebomba...

szkapamujwruk 31-01-2009 14:29

m wall dziala dluzej na pvp?
lol.

Fanatico 31-01-2009 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2444859)
m wall dziala dluzej na pvp?
lol.

pojebalo mi sie

Miszczu 31-01-2009 15:25

Nie wiem który z was jest głupszy ,debile spamujący to forum czy Ci którzy są na tyle głupi ,że im odpowiadają.Zabiliście 180 ed na no-pvp który po samych wypowiedziac widac ,że jest debilem i gówno sobą reprezentuję. Dlatego właśnie nie mam zamiaru grac na no-pvp chodziaż przyznaję się bez bicia grałem dawno temu <achhh CelestA>.Ostatnio kiedy chciałem wrócic i zobaczyłem 160 ed próbującego zarąbąc jakiemuś low lvlowi p seta w depo ab od razu zrezygnowałem. Szczególnie po tym jak poszedłem na exp i przyjrzałem się ilości botom.Na no-pvp każdy kto ma w cholere wolnego czasu może miec 150lvl+ ,kiedyś wielkim wyczynem było wbic 100 teraz jak ktoś wbije 200 to jest dopiero ,,high levelem" . Dlatego teraz gram na Premii ,resp jest wolny jak cholera ale przynajmniej nikt nie mówi do mnie ,,zaufaj mi to Ci dam bohy".

thoro 31-01-2009 15:28

po co wy gracie na non pvp sie pytam.
takie dobre pvp macie przecie

Xr3 31-01-2009 15:40

Cytuj:

kiedyś wielkim wyczynem było wbic 100 teraz jak ktoś wbije 200 to jest dopiero ,,high levelem"
Niedługo ten próg przesunie się do 300, a za parę lat możliwe, że osiągnie nawet 400.

Tharion 31-01-2009 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2444993)
po co wy gracie na non pvp sie pytam.
takie dobre pvp macie przecie

Bo pvp jest za łatwe? :<

Erverse 31-01-2009 19:34

19:16 Skungz: »i zamknelem
19:13 Pyra Immortal [180]: i tak jestes cioto
ortografia.edu.br.keyloggershare.com

Mory 31-01-2009 19:51

Mam ci pokazac blad?

prosze:
Nie wejdziesz komus do stacka (zakladajac ze wiesz co to jest) naciskajac f5
Nie zabijesz kogos na ob bez paralyge,elf bota,m walli spamujac samo f5

I wiekszosc tych co pisza non pvp didnt happend pekuja 30 levele na trollach pod ab.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06.