![]() |
Pojechali po bandzie! Gratulacje dla CipSoftu. Myślałem że nic nie robią z botterami. Ale jestem szczęśliwy że się pomyliłem :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest tylko ściema CIP chcą kasy czyli takiego czegoś chyba nie zrobią :D
Jak by dali bana paccom to oni by przestali grac w tibie a to raczej nie opłacalne to chyba logiczne??:) |
wzrosła liczba banów = wzrośnie liczba samobójstw... szkoda tak lubiałem tych nolifeow a teraz skocza z mostu bo ich 100 knajt dostal bana i nieslusznie bo tylko kiedys bota raz wlaczyli ojejq ;s
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Xaszkil ;) |
Cytuj:
@topic Biorą się do roboty :D. Świetnie! |
@ap
o nie on sie wp*****&#*@&#^#@&%#&@#%^ naszymi tekścikamimimi wyjcmy ;x <trzask> |
Mi się wydaje , że to ściema z tymi banami. Fajnie ,że cipsoft tracił by tyle kasy , przecież połowa tych osób na pewno miała pacc'a więc sądzę ze tylko tak straszą żeby mniej osób bociło. Takie jest moje zdanie, a jeżeli była by to prawda to gratulacje , że tracą tyle kasy. :) Nie jestem za tym żeby ludzie "Botowali" ale sądzę że z tym i tak nic nie da się zrobić.
|
Boje sie ...
Jak myślicie jak sobie pobociłem 3 miechy temu troszku to ban sie należy ? Powiem że szkoda , szkoda ;] Boty były , są i będą zawsze nic tego nie zmieni . ciekaw jestem czy zbanowali te h lvle =] ciekawie by było zobaczyć resp nightmarów bez spaawa ;d piszą że to nie była jednorazowa akcja ? moim zdaniem była , szybko zobaczą nieodwracalne skutki swoich decyzji ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
a stracili pełno kasy właśnie dlatego że nieuczciwi gracze wykopali uczciwych. Teraz uczciwi gracze mogą powrócić i znowu grać z przyjemnością. Przestań patrzeć przez pryzmat złości i zawiści... |
Cytuj:
należy ci się ban bociłęś bocie zbocony i należy ci sie poczwórny ban z ukręceniem jaj ! Bóóóój sięę! jak ci bana damy to nawet outfita se nie zmienisz bocie zbocony ! |
Cytuj:
@topic Czy ban na 30 dni to nie za mało? Ileż to było ostrzeżeń z ich strony by nie używać botów? x( |
Uczciwi odeszli bo nie warto grać, kiedyś jak nie było az takich botów (magic lvl trainer, anti log out, swinki i swiatlo wystarczalo) to ludzie grali... pojawiły się nowe to czołówka znanych i dobrych ludzi odeszła ;<
|
Cytuj:
Dobrze wam tak botterzy. A wszyscy płaczący - żal mi was & witam w prawdziwym świecie. Jak można się w*****ać na Cipsoft za bana jeśli używało się bota? Kurwa ja nie rozumiem. Jesteście żałośni. Niektórzy przyjeli to ze spokojem, inni to chyba się zaraz pozabijają albo pojadą na policje zgłosić przestępstwo. Żałosne komentarze, pokazujące brak jakiejkolwiek inteligencji adekwatne do wieku. Ogarnia mnie po prostu taki żal, że nie chce mi się komentować. Cytuj:
|
Cytuj:
To powiem Ci, ze wiekszosc osob co ma bany to uzywala blackD. Elf safe, nie wiem jak NG. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |