![]() |
Cytuj:
@seriale: nie widziałem Pierwszej Miłości, ale jeden odcinek Pensjonatu pod Różą widziałem. Wyjątkowo drętwi aktorzy, nawet jak na telenowelę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo wiesz, szwedzkiej telewizji nie oglądam, więc nawet nie wiem co w niej leci. Ale wątpię, żeby dopiero teraz takie klasyki puszczali. Chociaż i tak dominują tu seriale, z tego co się orientuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Misza przegiął =/ |
Pamięta ktoś odcinek Jam Łasicy kiedy to pawian zniszczył prawo grawitacji? <3
|
Co robicie podczas reklam między filmami, które oglądacie?
Ja medytuję ;< Cytuj:
@daun Widać ;O Cytuj:
|
Cytuj:
ja jestem wyluzowany 24/7 |
ja przegladam anonse 18-tek w telegazecie
|
Cytuj:
|
Comedy central - Scrubs, Jim wie lepiej, On, ona i dzieciaki, U nas w filadelfi, Diabli nadali, South park, Family Guy itd, doslownie wszystko procz tego przystanku alaska i kilka innych ;) Czasami programy edukacyjne, czy jakis film na HBO czy C+ i ofc sport.
|
@up
A z komedii "Wszyscy kochają Raymonda" widziałeś? Po każdym odcinku ciężko mi się było pozbierać z podłogi. |
Pamiętam taka bajkę, nie kojarze zbytnio szczegółów, ale mogę powiedzieć:
-była taka kolesiówa ca czarowała i takiś koelś co lał mieczem -ta kolesiówa znała takiego czara, że nie mogła go przerwać ani pomylić bo by ją coś jebło -ich główny wróg (!!!) po pokonaniu sklonował się i była 2 seria :) |
Cytuj:
|
Polecam zobaczyć "My sweet sixteen", czy jakoś tak. Minka " 8| " gwarantowana.
Cytuj:
@down Z tą hinduską(? >.<) było przegięcie... tą, która wybierała Mercedesa jako prezent, oglądałeś? |
@UP
"Nie podoba mi się ten samochód za 10mln, wole niebieski. Tatusiu kup to tylko 5mln więcej!" Zawsze mnie zastanawiało, czy też byłbym taki jak te dzieci mając tyle kasy ;o |
Cytuj:
|
Ta.. Slayers - oglądałem to anime, ale mam teraz mi pamięć szwankuje i pamiętam to jak by przez mgłę ; P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |