![]() |
Lord Evad napisz do mnie w grze jak będziesz grał na Thebes nick: Kacyk albo wyślij PW na forum kiedy będziesz grał to nauczę Cie prawie wszystkich skilli i zostanę twoim mentorem :)
|
Cytuj:
To teraz jeszcze snowboardowa jakaś by się przydała ;p @Up Jest w tej grze jakiś limit lvlowy? I czy exp idzie w miare szybko (za next silkroada podziękuje...) |
maksymalny lvl to 120 jeszcze nikt go nie osiągną :)
Exp idzie szybko. Jak użyjesz jeszcze tytułów ktoś z friend listy awansuje plus do tego dochodzi bonus w każdy weekend 150% exp plus bonusy z gildii i eliksiry to w moim przypadku lvl bije 1-2h :) to nie jest next silkroad bo to gra strategiczna w której bez myślenia i znajomości angielskiego nic nie zdziałasz. |
Cytuj:
z myśleniem problemu nie ma , z angielskim zdeka jest...no cóż, sciągnałem klijenta i co? i nie dziala qwa.......... ale gra zapowiada się fajnie, więc raczej pogram..przynajmniej trochę. |
Ja pierw chciałem sciagnac ta altantice, ale chec mi odeszla jak zobaczylem ze walki sa turowe ;<
|
Erverse, jak Cabal?^^ lvl?
nie narzekaj, sam widziales jakie skyle/grafika, ogolnie jak sie gra i w porownaniu do innych mmo to jest miodzio |
Hehe no ta :P
14, powoli idzie ;( szybciej niech apprentice bedzie bo nie mam w co juz skilli pakowac, chociaz pozniej i tak usune te wszystkie skille i bede uzywal cannonow i lance ;p btw. nie narzekam na cabala, tylko na atlantice czy jakoś tak :P chcialem sciagnac ale jak zobaczylem fizyke gry to ble ;x Drugi edit ^^ mam takie pytanie. Czy cały czas można mieć tylko 4 skille jednego typu, czy co lvl (ten apprentice, regular itp) miejsce na skille podnosi się np o 1 slot? |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://projectpowder.outspark.com/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |