![]() |
Cytuj:
U mnie w klasie jest jedna osoba która słucha metalu i wynoszą ziemniaki ze stołówki o go rzucają,plują nazywają brudasem,raz go złapali w kiblu to mu całą morde markerem obmalowali "szatan to mój stary" dosłownie wszędzie to było ;s albo biorą strzykawki z białą farbą do scian i go oblewają,różne to rzeczy są |
Weźcie zróbcie nawet wiadomości tibijskie :D Np. Ferumbras Ostatnio nawiedził ...... .... osobowa drużyna Postanowiła Że blokował będzie ........... Cała akcja działa się o ....... Lootem był.... Najlepiej jak by było nie ivoną:baby:
|
@up
hahaha i tak w telewizji na Polsacie o nazwie Tibia News B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
UP.
ŻARTUJESZ SOBIE? Że niby techno nie ma przekazu?-.-.-.-.-.-.-.- Ja tam po każdej techniawie się dowiaduje, że podgłośnić bass, że oł jea bejbe, dotknij mój tyłek, poczuj moje usta, i że ma orgazm. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No chyba was poje**ło! Takie teksty sa typowe dla polskiego hip-hopu/rapu. A ja tu ku**a mówię o technie a nie o scenie hip-hopowej!! X(
To wy już nie rozrózniacie muzyki <lol2> Takie posty muszą mi spier***ić niedziele. |
Cytuj:
Skoro mowa o TV to się nie mogę doczekać programu TIBIA TRWAM albo VIVA TIBIA Co do muzy - hardstajl śmierdzi xD |
Cytuj:
|
Ja pierdole ale żal, xD nie mogę tibijskie radio, co z debil to wymyślił.
|
Cytuj:
W co drugiej piosence można usłyszeć, że hwdp, że joint, zpal skręta i takie tam. Napisałem gdzieś, że lubię hh? Pisałem cały czas o metalu, więc przeczytaj pierw moje posty a później się rzucaj x.x Gadzixor: coś mi się zdaje, że to nie jest techno tylko jakaś inna śmierdząca odmiana. W tym kawałku nie, ale w tym http://www.youtube.com/watch?v=nngRw2rW2to owszem ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
taka prawda. Są kawałki które mi się podobają... ale większość mówi o policji, narkotykach i podwórkach ; o |
Cytuj:
W jednym i drugim przypadku to nieprawda. |
Cytuj:
|
@up - Słyszałem że O.S.T.R pisze mądrzejsze teksty niż HWDP czy skręć jointa.
Techno nie wymaga żadnych umiejętności, co najwyżej wyczucie rytmu. Metal? Zgranie w zespole, umiejętność gry na instrumencie, trzeba umieć pisać teksty... no i duży dystans do siebie i wyluzowanie. Padały też teksty o stereotypach. Wiecie czemu istnieją? Bo się sprawdzają w większości wypadków... (pozdro dla eloelojou technoboya Gadzixora) |
Może mi ktoś odpowiedzieć ma pytanie, czy będzie to radio kiedyś włączone? Bo jak nie to wnioskowałbym o zamknięcie tematu. Po kiego ch...a sie wypowiadacie o jakiś rodzajach muzyki? każdy słucha czego lubi i jest git, nie widze sensu w rzucaniu na siebie błotem. Taki kontrowersyjny temat służy na popularyzowanie tego radia chodź może sie wydawać odwrotnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |