![]() |
Cytuj:
Zrozumcie, że w dzisiejszych czasach nie ma czegoś takiego jak zdrowa żywnośc :> jest albo mniej szkodliwa albo bardziej szkodliwa... |
pijcie soki bo są zdrowe! http://londyn.gazeta.pl/londyn/1,797...pestycydy.html
|
I tak zdrowsze niż cola ;s... Poza tym to co w większości jest sprzedawane to nie soki tylko napoje sokopodobne. "Woda, cukier, sok (nie mniej niż 7%), zagęszczacz, aromat identyczny z naturalnym"
|
Bo żyjemy w świecie, gdzie korniszony są już bananowe ;D
|
Wydaje mi się, że ludzie jedząc w fast-foodach chcą zjeść a) szybko b) do syta c) coś "na ciepło"
myślę, że pomysł nie jest zły jeżeli rozwiążesz problem punktu c) bo chyba nie chcesz podawać podgrzewanej kanapki ;) powodzenia :D jeśli Ci się uda to się pochwal :) |
@Nokiasymbian
You, sir, are a moron. Cytuj:
Cytuj:
PS Bardzo lubię żarcie z McDonaldsa i KFC, ale że jadam tam średnio raz na jakieś dwa miechy... |
Nikomu nie zaszkodzi wypad co Mc'ka raz na tydzień a co dopiero raz na miesiąc nie którzy są toksycznymi grubasami objadającymi sie Fast foodami to rozumiem ale są ludzie którzy raz na jakiś czas (tak jak ja) wyskoczą na jakąś pizze,Mc' lub kFC bo po prostu czasem lubię zjeść szybko i smacznie.
Cytuj:
|
Dobry pomysł.
Jadł ktoś kiedyś w GreenWay'u ? Żarcie super. Naleśników cała masa z przeróżnymi owocami/kapustą i grzybami, krokiety, torty warzywne i inne super jedzenie.Chociaż droższe niż w McDonalds, to porcje znacznie większe, smaczniejsze i zdrowsze :) |
Cytuj:
Oddychanie szkodzi, bo tlen przyspiesza starzenie się komórek. Myślenie szkodzi, bo impulsy elektromagnetyczne w mózgu 'zużywają' neurony. trzeba po prostu zużywać mózg (czyt. myśleć) i szkodzić sobie w ten lepszy sposób. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Bądź pierwszą osobą i spróbuj nic nie jeść z własnej silnej woli. |
Cytuj:
|
Moje kubki smakowe doradzają dodanie do menu: ziemniaczki w mundurkach i frytki beztłuszczowe (i kanapki w kształcie hamburgerów/hot dogów bo ludzie jedzą to co wygląda na niezdrowe)
|
Cytuj:
W ogóle śmieszą mnie ludzie, którzy są wegetarianami dla "idei" i psują sobie zdrowie, często nieświadomie. Długotrwałe niejedzenie mięsa naprawdę szkodzi zdrowiu. Wszystkim zwolennikom jedzenia zielska polecam trochę poczytać na ten temat. A jeśli wiedzą o szkodliwości ich diety, to w porządku, ich wybór. A co do szkodliwości fast foodów, to też nie zawsze się sprawdza. Przecież zeszłoroczny złoty medalista olimpijski w biegu na 100m, który pobił rekord świata, sam przyznał, że obżera się fast foodami. Co prawda gorzej, gdy ktoś nie uprawia żadnego sportu, prowadzi mało aktywny tryb życia, a ciągle wpieprza hamburgery i frytki... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczerze, to wolę zjeść Kurczakburgera w McDonaldzie niż jeść jakąś soję czy inne zielsko. Nie stołowałbym się.
|
Hmm, fajna odskocznia by była od tych żałosnych mega-ultra-big-mastah-jebiących czosnkiem kebabów <3 Ale jednak NO THX, ponieważ mam Greenway dwa kroki od domu.
|
Cytuj:
Cytuj:
Podpowiem ci-jest nacisk na 'tłustego'. Gdyby człowiek nie musiał jeść mięsa, nie maiłby siekaczy. Bo poco by mu były one? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |