![]() |
Cytuj:
Wyraziłem się jasno? |
No to lecimy :
Szkoła: -4 uwagi na jednej lekcji oO -2 razy dostałem kopa od koleżanki..:/ -ndst.(1) z pracy klasowej, ale raczej to nie pech tylko norma ;] Dom: -Klawiatura mi się rozwaliła -.- Dwór (podwórko): -Wałem tira śnieżką(z kumplami) i się zatrzymał, ale zdążyliśmy uciec xD No i to chyba wszystko :) |
Cytuj:
*Zjadłem kozacką pitę *Miałem jazde (kurs prawa jazdy) Chyba fajny dzień ale zaczął się lipnie, autobek o 9:25 nie przyjechał i czekałem do 10:05 Ale liczy się jak się kończy a nie zaczyna. |
Cytuj:
Piątek 13? Dzień jak co dzień. PS. Wpisujcie miasta które umarły wczoraj :l. Żart. |
Piątek 13 powraca :D 2 miesiąc pod rząd? :D Już wiem dlaczego ten rok taki pechowy :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie poszedłem sobie do sql. Czyli szczęśliwy :P |
Klątwa 13 piątku dokucza mi:
1 spr z polskiego jedynka 1 spr z histori jedynka 1 kartkowka z PO jedynka 1 kartkowka z matematyki jedynka 1 kartkowka z EMiU jedynka 1 zadanie domowe z historii jedynka 1 zadanie domowe z EMiU jedynka 1 zadanie domowe z matematyki jedyka tak to jest gdy trzeba grac mecze ESL zamiast sie uczyc ;] |
Mam dzisiaj i w przyszłym tygodniu wolne, bo coś jest nie tak z doktor od wstępu do literaturoznawstwa. Dodatkowo zajebiście się wyspałem, a za chwilę idę do kumpla męczyć Xbox 360 i wchłaniać piwo z czipsami.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hm, obudziłem się z katarem, bólem głowy, gardła i ucha.
Spóźniłem się na autobus, w następnym zepsuły się drzwi (koło 3 dodatkowe minuty opóźnienia, bo kierowca kombinował jak je zamknąć), potem utknąłem w korku. Po szkole poszedłem po wypłatę, musiałem spędzić 15 min w ciasnym korytarzu i w towarzystwie 4 osób palących. Jako, że ból wszystkiego mi już przeszedł - w sumie normalka. Może poza tymi drzwiami : P |
Jesteście dziwni.
|
Hmm, przewiduję że zmarnuję dzisiejszy początek weekendu, bo każdy ma już jakieś plany. Generalnie jak już jakieś nieprzyjemności, to raczej wynikające z charakteru ludzi niż z "randomowości spowodowanej pEcHoWyM DniEm" <3
|
Nic ciekawego się nie wydarzyło, dzień, jak co dzień.
|
Mi dzisiaj szwy ściągali, więc chyba nie taki pechowy ten "piątek 13-ego", choć imho film najlepszy z tego wszystkiego. :)
K.Jay |
ja tam w te bzdety nie wierze :)
btw. to chyba już drugi piątek 13 w tym roku. a tak wogóle macie jakiś pomysł żeby zarobić wzorowe w szkole bo musze sobie troche ich nazbierać bo mam 8 nagan a wzorowych 2 -.- |
Cytuj:
|
pizdeczka z niemca ; ]
|
Dostałem dziś dwie laski z fizy. W tym semestrze to z fizy mam już cztery laski.
Wiedziałem że je dostane. To nie przez piątek trzynastego. :p Nie wierze w te bzdury. ;) Edit: -mój numer w dzienniku to 13 -mój numer mieszkania to 13 -dziś jest piątek 13 Kurwa! Kumulacja! xd |
Ja aż dzisiaj nie poszedłem do szkoły... :o
Bez kitu. ; D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |