![]() |
Cytuj:
A do expa to zdecydowanie frosty. Bezpiecznie jest chodzić na mana shieldzie. Znajomy ostatnio tam expił od 71 lvla druidem i co prawda wychodził mu lekki waste, ale exp naprawdę konkretny. |
Cytuj:
idź na roty |
Cytuj:
|
bardzo bardzo
wez juz zamilcz, bo ani to smieszne, ani zabawne... |
Cytuj:
Dam radę na goromie albo na demonie 4(nie potworze tylko expowisku)? @edit 67 postów jak narazie 2 konkretne bez OT ... |
znowu Mr.Punisher spamuje XD
@topic frosty/wrl/infernalisty =) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z 30 lvlem to ty na 2 hity jednemu zejdziesz, jak na na 59 lvlu jak bije wrl to przy combie mi całą mane jedzie i do yellowa dobija, a co dopiero ty na dobrym expie |
Mam parę postaci pytam się o 75 ms
|
nie wiem czy ten Mrs. Punicher jest jakis zdalniony przez los czy co ale tylko wspolczuc jego mamie takiego syna.
zeby nie bylo offa: bezsprzecznie frosty z sd i ci sie zwraca z royal helmet badz dsm . wystarczy jeden i masz juz 9 bp sd czyli tak w kolko a exp jest wyczesany. mam nadzieje ze pomoglem i powodzenia punisherkowi w spamowaniu w kolejnych tematach bo co temat jakis otworze i widze spamujaca morde dzieciaka ktory ma kompleksy i musi wszystkim nawzucac ale sobie sam glupota jezdzi pozdro puni |
@miki i ekipa
Przeczytałem caly ten temat z nudów i mnie szlag trafia. Skoro chcesz miec spokoj w temacie czemu nie dasz nicka omg ? Na 80% pykasz na otsie i płaczesz przy deadzie na Wyspie Brzydkich Zuych Morgów. Kthxbye. |
Cytuj:
|
@up
Czy ty musisz we wszystkich tematach spamować? |
Cytuj:
Ja bym sprobowal tomba jakiegos albo d lair. |
Cytuj:
|
Ja ci proponuję znaleźć kolegów i porzucać się śnieżkami, a nie siedzieć przy tym syfie.
|
Cytuj:
Tak jestem kozak,przynajmniej nie musze siedzieć jak Ty 24/7 zeby wbic 2 lvle. ----- Cytuj:
ja wlasnie wrocilem z dworu od 12 bylem,wracam a tu 2 lvle wbite,tymczasem jakies dziecko siedzi przy kompie popijając coca-cole albo jedząc hamburgery wbija lvle aby zaszapanować przed friendami |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
THX CIPSOFT ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |