Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Analfabeci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=207071)

Bykunn 20-02-2009 07:19

Nie wiem o co Wam chodzi z tymi drogami. Nie są najlepsze to prawda, ale czemu Wy nas chcecie porównywać z krajami Europy Zachodnie. Cytat z "Nikosia Dyzmy" - "W nich Amerykanie 40lat pompowali dolary, a w nas ruskie Marksa i Lenina. To jak ja mam z nimi kurwa konkurować". I taka jest prawda. Zanim to nadrobimy minie trochę czasu i dlatego na razie mierzmy siły na zamiary.

sueroski 20-02-2009 07:30

emm... to miało być a analfabetach a nie o drogach w polsce xd
wystarczy żeby analfabeci zainstalowali firefoxa i byli na tyle mądrzy żeby poprawiali złe wyrazy -.-

wiek akurat nie ma znaczenia bo są też 12 letni geniusze :]

-Gregory- 20-02-2009 13:41

Taa...

Cytuj:

Co do gregorego - to 12 letni dzieciak który stworzył nowego chara i konto na forum z powodu takiego, że na forum go jechali.
Wypowiada się gość który ma już 3 konto na forum ... A Konto zmieniłem bo nazwa mi się nie podobała... i mam 16lat. Wiem wiem , jak trzepiesz małego jak to czytasz przestaniesz i będziesz mi spamował traped traped... bo jesteś niedoje***ną kur**ą.

Co do dróg to tak:
Jadę sobie nad wodę w lecie i patrze że robotnicy zamiast budować drogi piją piwo...

qq2 20-02-2009 13:45

@up
To może weź od nich sprzęt i zacznij sam robić te drogi. Tylko każdy narzekać potrafi i komentować... A jak się nie podoba to wypad do Rosji, gdzie każdemu żyje się pod dostatkiem (pojedź na sobie Sybir albo inne udupie i zobaczysz jak ludziom się wspaniale żyje).

-Gregory- 20-02-2009 14:11

LoL

W Tunezji 1 rondo budowali UWAGA 2 Dni ! A to że zamiast robić pili piwo to skandal... A chce wyjechać do Niemiec albo Austrii.

Lechista 20-02-2009 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Gregory- (Post 2471098)
W Tunezji 1 rondo budowali UWAGA 2 Dni ! A to że zamiast robić pili piwo to skandal... A chce wyjechać do Niemiec albo Austrii.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Gregory- (Post 2471069)
Wypowiada się gość który ma już 3 konto na forum ... A Konto zmieniłem bo nazwa mi się nie podobała... i mam 16lat. Wiem wiem , jak trzepiesz małego jak to czytasz przestaniesz i będziesz mi spamował traped traped... bo jesteś niedoje***ną kur**ą.

Co do dróg to tak:
Jadę sobie nad wodę w lecie i patrze że robotnicy zamiast budować drogi piją piwo...

Właśnie widzimy twoje 16 lat a co do robienia dróg to czemu nikt nigdy nie pisze na forum jak robią drogi tyko jak piją piwo. Ty w pracy też masz przerwę i pijesz kawę, a oni wykonują pracę ręczną i piją piwo, takie to straszne?? A w drogach gonimy Europe, nie mam na nie funduszy to nie ma się co dziwić, że są takie jakie są. W Gdańsku np. w porównaniu z tym co było 3 lata temu można powiedzieć, że mamy dużoooo leprze
Ps.
W Sopocie Rondo budowali UWAGA 1.5dnia!

Luka$ek 20-02-2009 19:48

Ty,Goblin nie zgrywaj z siebie jakiegoś pro profesorka bo posta piszesz zapewne z mamą na kolanach która sprawdza czy nie masz błędów,nie zabłyśniesz.

Ufocznik 20-02-2009 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2471483)
Właśnie widzimy twoje 16 lat a co do robienia dróg to czemu nikt nigdy nie pisze na forum jak robią drogi tyko jak piją piwo. Ty w pracy też masz przerwę i pijesz kawę, a oni wykonują pracę ręczną i piją piwo, takie to straszne?? A w drogach gonimy Europe, nie mam na nie funduszy to nie ma się co dziwić, że są takie jakie są. W Gdańsku np. w porównaniu z tym co było 3 lata temu można powiedzieć, że mamy dużoooo leprze
Ps.
W Sopocie Rondo budowali UWAGA 1.5dnia!

czyzbys chcial zostac tytulowym bohaterem tego tematu?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42.