![]() |
Nie wiem o co Wam chodzi z tymi drogami. Nie są najlepsze to prawda, ale czemu Wy nas chcecie porównywać z krajami Europy Zachodnie. Cytat z "Nikosia Dyzmy" - "W nich Amerykanie 40lat pompowali dolary, a w nas ruskie Marksa i Lenina. To jak ja mam z nimi kurwa konkurować". I taka jest prawda. Zanim to nadrobimy minie trochę czasu i dlatego na razie mierzmy siły na zamiary.
|
emm... to miało być a analfabetach a nie o drogach w polsce xd
wystarczy żeby analfabeci zainstalowali firefoxa i byli na tyle mądrzy żeby poprawiali złe wyrazy -.- wiek akurat nie ma znaczenia bo są też 12 letni geniusze :] |
Taa...
Cytuj:
Co do dróg to tak: Jadę sobie nad wodę w lecie i patrze że robotnicy zamiast budować drogi piją piwo... |
@up
To może weź od nich sprzęt i zacznij sam robić te drogi. Tylko każdy narzekać potrafi i komentować... A jak się nie podoba to wypad do Rosji, gdzie każdemu żyje się pod dostatkiem (pojedź na sobie Sybir albo inne udupie i zobaczysz jak ludziom się wspaniale żyje). |
LoL
W Tunezji 1 rondo budowali UWAGA 2 Dni ! A to że zamiast robić pili piwo to skandal... A chce wyjechać do Niemiec albo Austrii.
|
Cytuj:
Cytuj:
Ps. W Sopocie Rondo budowali UWAGA 1.5dnia! |
Ty,Goblin nie zgrywaj z siebie jakiegoś pro profesorka bo posta piszesz zapewne z mamą na kolanach która sprawdza czy nie masz błędów,nie zabłyśniesz.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42. |