![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
To że ty ,,bawiłeś'' się z kolegami w takie zabawy nie oznacza że inni też lubią takie rzeczy robic. |
moim zdaniem czlowiek bez wonsuw to jak kobieta bez cycuw
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No wlasnie... |
Ale przecież te włosy nie są na samym penisie(prąciu) tylko na jądrach, lub przy jego nasadzie, a termin 'golić penisa' od razu skojarzył mi się z jego obcięciem O_o golić krocze lepiej brzmi
|
temat o zaroscie na twarzy a wy gadacie o owlosionych sromach i minetach
pogratulowac:D |
W ogóle to patologia, żeby inteligentni użytkownicy z długim stażem się wypowiadali w takim śmieciowym i żałosnym temacie ; / Zawiodłem się na Was niektórych :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak chyba większość nastolatków, golę zarost na twarzy co 2-3dni już od dłuższego czasu. czuję się zwyczajniej 'świeższy', więc lubię się golić.
włosy łonowe również golę, mniej więcej co tydzień lub przed imprezami. ktoś spytał o włosy pod pachami... waszym zdaniem estetycznie wygląda, kiedy facet na siłowni, basenie czy na plaży na wystające spod pach włosy? Wg. mnie - nie. Wolę, by wyglądało to schludnie przynajmniej u mnie. Czasy się zmieniają, modne są inne rzeczy niż kiedyś i inne jest także poczucie estetyki. |
@Łasuch
Masz włosy w pępku ?! :O Znaczy tam w środku ? :D |
@Łasuchu
Rosną ci włosy W pępku???:confused: |
Ha, aż sprawdziłem: nie. Ale że z zewnątrz mi włażą, to zawsze myślałem, że i tam są : P
|
niesamowitych rzeczy sie dowiaduje xd
|
Cytuj:
|
Albo ten co u Kuby Wojewódzkiego będzie ==' Jak można tak wyglądać, bleeh...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |