Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Bazgru, bazgru (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20815)

Drackmir 04-02-2005 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Prosze Cie ja bardzo. Ta elfka... Ona miala wygladac jak polaczenie czarodziejki z ksiezyca z Robin Hood'em? I troszke luk nie proporcjonalny.

Istnieją również łuki oblęznicze.

A co do zastrzezeń to myśle że ta elfka ma żle ułożoną ręke która wypuściła strzałe.

Ręka powinna być zgięta, prawie że dotykająca twarzy.

A i spróbuj nadać jakiejś pracy kolorów ;)

Black Rider 04-02-2005 18:52

Wooooow, ten smok jest wypasiony 8o, już nie moge sie doczekać kiedy wwalisz następne prace ;), Narysuj beholdera plxplx :D:D

Evul Tibian 04-02-2005 20:19

C-L-A-S-S-I-C
wszystko co moge o tym powiedziec

Adolphus Elbragol 16-02-2005 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drackmir
Istnieją również łuki oblęznicze.

Moge prosic o jakiekolwiek zrodlo ikonograficzne, badz opisowe (inne niz podrecznik twojego ulubionego RPG), w ktorym autor uwzglednil luk oblezniczy...?
Aha i nie pisz prosze mi o dlugich lukach walijskich, ja chce uslyszec o luku oblezniczym.

Royal Drizt 20-02-2005 20:19

Omg, powiem tylko tyle. Wy*******

ps. Mamo!! Ja też tak chcę ! :P

K-ostry 20-02-2005 20:23

ZA***IOZA, dotychczas myslalem ze only Khan takie coś potrafi na zeszycie robić, ale teraz zobaczyłem więcej, lepiej i za.***iście xD

Storm Silverhand 04-03-2005 18:27

cudo......
Szczegulnie ten ostatni smok :D:D
W twoich pracach powinno być więcej realizmu i powinny choć troche nawiązywać do Fantasy (ale takiej klasycznej) jak naprzykład ten smok.
Talentu ci nie brakuje :]
Oczywiscie to co napisałem to tylko i wyłącznie moja wizja i nie musisz sie tym przejmować. (odnośnie fantasy)

Tana 12-03-2005 08:59

Nieznane fakty historii.

Przepraszam za rozmiar, ale zapisalam nie ten link co trzeba ;p

Bzik 12-03-2005 09:07

Moglbys namalować mi YETI tak ładnie plosie :)

Zagan 12-03-2005 09:16

Eeee, ja nie wiem gdzie ja byłem, że dopiero teraz ten temat otworzyłem :p . No cóż malujesz zaje******. Oby tak dalej ;) .

Lord Vaal of Bhaal 12-03-2005 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
No dech mnie zaparło, te grafiki spotegowały moje i tak juz wielkie nieczym Mount'Everest zdziwnienie spowodowane Twoimi dziełami. Dziewczyno masz wielki talent. Jako skromny modek osmiele sie przykleic topic w nadzieji ze poczestujesz nasz wieksza iloscia Twoich prac.

PS. Tylko ten pierwszy jakis taki 'psowaty' :P

dodawaj na końcu "scooby dooby doo"

Tana 26-03-2005 19:44

www.tana.prv.pl

Kele 05-04-2005 12:49

ekhm... ekhm.... ja żyje?? Bo mi sie wydaje że w trakcie życia takich prac bym nei zobaczył.... znakomite!!!!!!

Jadzia 05-04-2005 13:01

jak to zobaczylem to normalnie..... masz talent super sa te grafiki rob je i sie szkol (chociaz nie wiem czy mozna lepiej rysowac) :)

Matek 05-04-2005 13:38

i co tutja duzo pisac. Widac, ze prace sa co najmniej na poziomi ilustratora do ksiazek... i to takiego bardzo dobrego...

Masz niezwykly talent kobieto. NIe wiem, czemu,ale chcialbym cie znac w realu:)

dap-galothij 05-04-2005 16:11

pomyślcie o tym: Tana jest amatorką(tak mi się przynajmniej zdaje)
wyobraźcie sobie, jakby rysowała Tana profesjonalistka!

@down: Avager, ty jesteś za sprytny:P

Avager 05-04-2005 16:20

up:

Kto skromny powie ci że jest PRofesjonalistą ? JA uważam ją za naprawde bardzo doświadczoną w rysowaniu (owiele wyższa ranga niż Amator) ... .

^^6 05-04-2005 17:05

Najlepszy chyba jest ostatni grafik :D miodzio uwielbiam Helssinga.
Oby tylko więcej takich twórców a i "produktów" :D

Jak na ołówek to wychodzi Ci to całkiem zręcznie, zastanawiam się tylko czy próbowałaś już używać rysików węglowych... Efekt cieniowania uzyskiwany dzięki temu jest o niebo lepszy.
P.S. Ale nie mam czego zarzucać ;P, ot co taka moja propozycja :S.

Avager 05-04-2005 18:31

Mi się strasznie podoba Yeti (1st obrazek)... aż nie moge się nadziwić że to było namalowane ;O (nie chodzi mi o tło, bo raczej - napewno 95% - zostało dołożone... ale jeśli nie to wielkie Congratulations !) . Piękne... poprostu piękne... mimo że jakoś tako rysuje to i tak...em... Nie mam porównania do ciebie (You Rox).

daroslaw 05-04-2005 18:33

Następny Picasso nam rośnie xD. Super, super i jeszcze raz super!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46.