![]() |
Cytuj:
A co do zastrzezeń to myśle że ta elfka ma żle ułożoną ręke która wypuściła strzałe. Ręka powinna być zgięta, prawie że dotykająca twarzy. A i spróbuj nadać jakiejś pracy kolorów ;) |
Wooooow, ten smok jest wypasiony 8o, już nie moge sie doczekać kiedy wwalisz następne prace ;), Narysuj beholdera plxplx :D:D
|
C-L-A-S-S-I-C
wszystko co moge o tym powiedziec |
Cytuj:
Aha i nie pisz prosze mi o dlugich lukach walijskich, ja chce uslyszec o luku oblezniczym. |
Omg, powiem tylko tyle. Wy*******
ps. Mamo!! Ja też tak chcę ! :P |
ZA***IOZA, dotychczas myslalem ze only Khan takie coś potrafi na zeszycie robić, ale teraz zobaczyłem więcej, lepiej i za.***iście xD
|
cudo......
Szczegulnie ten ostatni smok :D:D W twoich pracach powinno być więcej realizmu i powinny choć troche nawiązywać do Fantasy (ale takiej klasycznej) jak naprzykład ten smok. Talentu ci nie brakuje :] Oczywiscie to co napisałem to tylko i wyłącznie moja wizja i nie musisz sie tym przejmować. (odnośnie fantasy) |
Nieznane fakty historii.
Przepraszam za rozmiar, ale zapisalam nie ten link co trzeba ;p |
Moglbys namalować mi YETI tak ładnie plosie :)
|
Eeee, ja nie wiem gdzie ja byłem, że dopiero teraz ten temat otworzyłem :p . No cóż malujesz zaje******. Oby tak dalej ;) .
|
Cytuj:
dodawaj na końcu "scooby dooby doo" |
|
ekhm... ekhm.... ja żyje?? Bo mi sie wydaje że w trakcie życia takich prac bym nei zobaczył.... znakomite!!!!!!
|
jak to zobaczylem to normalnie..... masz talent super sa te grafiki rob je i sie szkol (chociaz nie wiem czy mozna lepiej rysowac) :)
|
i co tutja duzo pisac. Widac, ze prace sa co najmniej na poziomi ilustratora do ksiazek... i to takiego bardzo dobrego...
Masz niezwykly talent kobieto. NIe wiem, czemu,ale chcialbym cie znac w realu:) |
pomyślcie o tym: Tana jest amatorką(tak mi się przynajmniej zdaje)
wyobraźcie sobie, jakby rysowała Tana profesjonalistka! @down: Avager, ty jesteś za sprytny:P |
up:
Kto skromny powie ci że jest PRofesjonalistą ? JA uważam ją za naprawde bardzo doświadczoną w rysowaniu (owiele wyższa ranga niż Amator) ... . |
Najlepszy chyba jest ostatni grafik :D miodzio uwielbiam Helssinga.
Oby tylko więcej takich twórców a i "produktów" :D Jak na ołówek to wychodzi Ci to całkiem zręcznie, zastanawiam się tylko czy próbowałaś już używać rysików węglowych... Efekt cieniowania uzyskiwany dzięki temu jest o niebo lepszy. P.S. Ale nie mam czego zarzucać ;P, ot co taka moja propozycja :S. |
Mi się strasznie podoba Yeti (1st obrazek)... aż nie moge się nadziwić że to było namalowane ;O (nie chodzi mi o tło, bo raczej - napewno 95% - zostało dołożone... ale jeśli nie to wielkie Congratulations !) . Piękne... poprostu piękne... mimo że jakoś tako rysuje to i tak...em... Nie mam porównania do ciebie (You Rox).
|
Następny Picasso nam rośnie xD. Super, super i jeszcze raz super!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |