![]() |
Elfbot <3 <3 Stawiałem 60 ed na ancientach :p Tylko co 3h trzeba bylo potki zmieniac ;p ale exp lecial jak szalony[/quote]
no tak ja tez ;p ale to co innego bo sobie zajmujesz expowisko i nikt ci tam przecerz nie wejdzie i nie odpali bota i bedzie bocil z toba |
Cytuj:
|
Heh, niedlugo 1/2 wszystkich graczy w Tibii bedzie pobanowana...:P
|
Gdyby możliwości zdobywania punktów doświadczenia dla postaci z 200 poziomem i większym, nie kończyły się na Okolnir, to ludzie nie sięgali by po Boty. Proste i oczywiste.
|
Cytuj:
|
maxymalny level 400 bylbym dobrym rozwiazaniem potem w miare updatow podwyzszac (pomysl sciagniety z wowa ale jak widac bardzo sie podoba)
|
No jeszcze z 10x tyle mają do roboty :/.
|
Widzę, że się rozkręcają nieźle : ). Tak trzymać!
|
Według mnie zamiast wprowadzać coraz to silniejsze potworki (Różniące się jedynie obrażeniami i kolorem skóry) już dawno powinni wprowadzić że max level to 200.
I zamiast wbijania lvla ludzie ćwiczyli by pvp. Oczywiście bot odpada z gry. No ale lepsze to niż nic. Przynajmniej część oszustów została zbanowana. |
po 1 limit 200lvl odpada bo ile jest lvl 200+? jak cip i wytlumaczy ze zabieramy wam xxx expa bo tam nam sie podoba?
po 2 jak ktos pisal limit 400lvl haahh no co to da kto normalny wbija 1mld expa? to nic nie da bo limit jest za wysoki. po 3 cipsoft powinien zwikszyc dlugosc warninga za bota z 1miecha do 2-3 zeby to byla duza strata czasu a nie miesiac. jescze lepszym rozwiazaniem jest delate za bota. po 4 troche za pozno taka akcja ludzie nawbijali lvl dostali bana i teraz beda grali bez bota ale 250lvl maja... nie powiem sam uzywam bota i narazie bana nie dostalem teraz juz wiem ze na mnie kolej wiec botuje ile sie da;p nie uzywal bym gdyby gracze grali uczciwie bo on wbija 50lvl ja 10. |
dobrze tak noobom .....i niech zadne nooby juz nie graja w tibiie...a tak wogole to co to za program:):):):)
|
n00b's
boterzy bocą i bedą bocic dalej bo co im szkoda 40 k jak w 5 dni maja 50 ?? xD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
co by robili na non pvp gdyby byl limit 200 lvl ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
cos ten ich automatyczny system jest zpizdy |
Cytuj:
jak to sie mowi twoja stara przeszla tibie... |
Koleega oci prawie cale dnie i nie dostał a drugi właczył bota na 7 min na ancienty i zbanowali go...... powinno byc inaczej jak wie zmieni cos w klijencie to ban odrazu a nie mass ban ..
|
Napewno zyski spadna. W końcu przestaną banować
Szkoda ze mnie zbanowali.Na bocie dziennie 150k wyciagalem. Recznie to bede 100k - wastowal na d.lair ;s |
1 bota mnie ja juz dzisiaj odinstalowalem szkoda stracic postac za jakis glupi bot... bez bota tez sie da grac moze zadziej ale da;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |