Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Pierwszy teaser przed wiosennym patchem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=208657)

Temirius 12-03-2009 19:01

Moim zdaniem mogli by poprostu albo przenieść tego jednego npc do ab'dendriel by można było kupić wszystkie blessy na facc ,lub jednego npc co sprzedawal by już poprostu wszystko :] , tak ogółem jak chca zarabiać to niech wszystkie blessy dadza jeszcze tylko dla pacc i zmniejszą zdobywany exp dla graczy facc o 50% aby wykupić pacc i mieć możliwość expienia na 100% exp he he : ]

Spider 12-03-2009 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlekk (Post 2493440)
jesli tibia to wasze zycie to sie nie dziwie ze tak gadacie, dla ludzi dla ktorych ta gra to tylko zabawa i szkoda na nia wydawac pieniedzy to zupelnie inna bajka.

Jeśli ta gra jak to ująłeś to zabawa to co ci przeszkadza, że nie będziesz miał tego 1 blessa? huh?

Po więcej informacji zapraszam do tematu w podforum "Niusy" gdzie regularnie staram sie streszczać odpowiedzi CM Mirade na wątpliwości nurtujące graczy.

capeone 12-03-2009 23:38

Cytuj:

jesli tibia to wasze zycie to sie nie dziwie ze tak gadacie, dla ludzi dla ktorych ta gra to tylko zabawa i szkoda na nia wydawac pieniedzy to zupelnie inna bajka.
inne gry też kosztują ;] no, chyba że ktoś wychował się na torrentach i uważa że wszystko jest za darmo, to inna bajka.

Biohazardd 13-03-2009 16:32

mi to lotto bo gram na pvp enfo a tam nie ma blessow

Arathorn 13-03-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2494220)
mi to lotto bo gram na pvp enfo a tam nie ma blessow

Zwróć uwagę że oprócz blessów to ilość spadającego expa i tak się znacznie zmniejsza. Nawet na pvpe. Minus taki że będzie mniej expa za zabijanie innych.

Kidmonczan 14-03-2009 11:18

Jak zawsze CipSoft utrudnia gre FACC'om i tak za kazdym up'em;(

Ganci. 14-03-2009 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kidmonczan (Post 2494952)

http://wykonawca.emuzyka.pl/justin_timberlake.html

StagG 14-03-2009 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kidmonczan (Post 2494952)

Nie, oni nie utrudniają gry FACCom, tylko ułatwiają PACC'om, a to jest różnica

zamiast płakać kup pacc i będzie po kłopocie, a nie ciągle żalicie się, że nic nie dostajecie :>

Ada$ 16-03-2009 10:27

Witam,
Mam 1 pytanko do kogoś zorientowanego aby się upewnić we wprowadzanych zmianach.
Z tego co zrozumiałem aol zostanie, mimo tego ze blesy będą miały taką samą funkcje jak on. Czy dobrze myślę ?

Spider 16-03-2009 11:40

Dokładnie tak. AoL zostanie w grze tak długo aż nie wymyślą lepszego rozwiązania z uwzględnieniem możliwości zabicia tuż po śmierci gdy nie ma się kupionych blesów lub w drodze do ich kupienia.

ogoorovsky 16-03-2009 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spider (Post 2497044)
Dokładnie tak. AoL zostanie w grze tak długo aż nie wymyślą lepszego rozwiązania z uwzględnieniem możliwości zabicia tuż po śmierci gdy nie ma się kupionych blesów lub w drodze do ich kupienia.

Myślę, że zlikwidowanie AOLi jest możliwe. CipSoft, częściowo wzorem z innych gier MMORPG (chodzi mi o World of Warcraft), mógłby wprowadzić coś w stylu "ducha". Proces taki mógłby trwać na przykład godzinę - dwie. Wtedy niemożliwe byłoby normalne granie (to byłoby ciekawą "pokutą" za śmierć) - czyli expienie, polowanie. Duch byłby niewidoczny dla innych graczy oraz potworów. Jako że błogosławieństwa - to sprawka Boskiej Ręki - można by je wykupić właśnie podczas bycia duchem (co by nie zmieniło faktu, że blessy dalej byłyby dostępne także dla żywych). Jeżeli proces przejścia ze świata umarłych do świata żywych możnaby przyspieszyć czarem Rezurekcja - wykorzystujący 100 Soul Point.

Taka moja idea.

StagG 16-03-2009 16:19

@up

dość ciekawe, tylko powinien wykorzystywać całe 200 soul pointów :P

po 2-gie nie przejdzie, ale zawsze możesz propozycje wysłać do [email protected]

Aol zniknie - wg mnie bardzo dobrze, w końcu zwolni nam się slot na amulety, a zawsze można blessy wykupić = taki sam efekt, a na niższych levelach bardzo opłacalny (o ile się kilka razy dziennie nie pada :P )

ogoorovsky 16-03-2009 20:44

co do wysłania sugestii do supporterów - koniecznie w języku angielskim, który nie stoi u mnie na wysokim poziomie, nie byłbym w stanie napisać czegoś takiego w innym języku. jeżeli ktoś mógłby pomóc - bardzo proszę.

sorki za offtop.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53.