![]() |
ej zj0my i zj0male .. odjebcie sie od tego Feraxa ; x
|
Cytuj:
pozdro |
|
gz loot
a jakieś bicie hyderek? |
|
Cytuj:
sam bocilem i wiem, ze robienie czegos takiego jest niemozliwe, a nawet jesli to ostre maniaczenie jezeli masz juz taka rutyne, ze wchodzisz co 15min na tipje, zeby cie nie wylogowalo. bronisz sie tak przed tym botem a widze po ss, ze lvl ci leca a w tipji jestes dzien w dzien po 10 godzin :) wiec nie mow ze to afk tylko przyznaj sie, ze uzywasz bota. Btw niebardzo rozumiem nazwe tematu, "troche moralnosci" [jak slusznie zauwazyl pan pod spodem popelnilem tu blad to nie zmienia faktu, ze siedzenie 10h przed kompem normalnym nie jest jezeli ludzie ktorzy boca sa wg. ciebie moralni (wogole nie wiem czy mozna mowic o moralnosci, raczej o "tipijskiej moralnosci") to chyba ty jej nie masz uzywajac bota albo maniaczac i spedzajac swoja mlodosc przed komputerem. EDIT wlasnie obczailem, ze w styczniu CODZIENNIE siedziales przed tipja 8h :) gratz, albo jestes maniak bez rl, albo bocisz, albo kurwa masz etat u Rashida i codziennie tam 8 h za*******asz:) EDIT 2 widze w tym miesiacu prawie 10h online codziennie, Rashid dal nadgodziny? a no i nie zebym sie przy*******al ale opis twojej gildii "Jak sama nazwa wskazuje, jestesmy koksami z Refugii. Kulturysta jest to czlowiek kulturalny, cechuje go ponadprzecietnie rozbudowana masa miesniowa i sklonnosc do zbyt czestego przebywania na silowni." przy 10h gry dziennie dajesz rade chodzic na silownie ? gratz :) no ale pokloce sie z wami jutro bo juz pozna godzina a jutro od 11,30 cwiczenia :) dobranoc |
Cytuj:
Panie wszechwiedzący, temat nazywa się "Normalności" a nie moralności.. Więc zamiast pouczać Feraxa wybierz się na lekcje czytania :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie jeden raz mnie wywaliło jak byłem na pdwórku. Ale co to ma do rzeczy? Jak oglądam TV to co 14-15 minut mozna dojść do kompa i zrobić spiry, jakiś problem? Nigdy nie mówiłem, że chodzę na siłownie... W styczniu botowałem skille, ale teraz nie botuje od 1 lutego (wierz albo nie, jak tam chcesz). Macie tu prawdopodobnie ostatnią moją fotkę. Jeśli będzie jeszcze jeden negatywny koment to znaczy, że nie szanujecie pracy innych którzy Wam chcą dogodzić wstawiając SSy, więc ich nie potrzebujecie. Elo. http://img12.imageshack.us/img12/3972/46174470.jpg /Ferax/ |
Ferax, do tej pory myślałem, że forum jest od tego aby wyrazić swoją opinie nawet jeśli jest ona negatywna. Myślę, że zakładając temat powinieneś się liczyć z tym, że np. nie każdemu pasuje to że siedzisz na golemach albo coś i może skomentować Twoje ssy negatywnie. Dla mnie post "Jeśli będzie więcej negatywnych komentarzy to przestane wrzucać ss" jest trochę śmieszny.
|
NEGATYWNY POST
wyjdź z tego forum nikt Cie tu nie chce,a ze krytyki pojąc nie umiesz to trudno. Cya |
aha czyli siedzisz 10h przed kompem / tv dziennie ;) gratz udanego zycia osobistego
|
Ferax daj more ssków z golemów xDD Nie no tak serio to nie rozumiem czemu tak bardzo Was boli jego życie? Rozumiem, wyrażanie negatywnej opinii na temat jego ssów jest dla mnie zrozumiałe. Ale odnoszenie sie do jego rl life? Czy nie uwazacie, ze to nie Wasza sprawa i ma prawo robic co chce?:)
Piona o/ Dawajcie more ssów :P |
Cytuj:
Macie last SSa. A RL life mam i to nawet bardzo udane. Elo [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/4181 /dzinyloot.jpg[/IMG] SSy tylko na Refugia thread. /Ferax/ Koniec tematu! |
@ Draggy Slayer
człowieku, kim ty jesteś? robisz z siebie nie wiem kogo tylko dlatego że jesteś na studiach. szkoda mi ciebie. na dobrej uczelni? co z tego, że na dobrej uczelni jak jakiś gówniany kierunek pewnie studiujesz. dobrze zdałeś maturę z polskiego? no co ty... tak się składa, że więcej osób zdało tutaj maturę z polskiego i to nie na 30% -.- jakieś problemy do życia osobistego Feraxa? jak już ktoś napisał... co cię to w ogóle interesuje? znam Feraxa ładnych parę lat i wiem trochę więcej na temat jego życia niż ty, dlatego daruj sobie. wy*******aj na uczelnie panie psorze, bo my zbyt niski poziom mamy żeby ci odpisywać na forum. podsumowując - jesteś naprawdę żałosny. Ferax, gz lvl'a :) |
Cytuj:
No no bo siedzac 10h przy kompie zycie osobiste kwitnie hahaha lubie szydzic z no liferow:) |
Cytuj:
|
@up
99,9% moich leveli to bot wiec jakos kompleksow nie mam :) |
Pozdrowienia z nerany od Sammosa ;)
/Scartex i Ferax pauy ;x |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |