Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Zrobie Filmik - Zajrzyj!!! Napewno Ci Sie Spodoba!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209047)

Bykunn 18-03-2009 08:48

Żadna prowokacja. Nie wiem czemu tak uważasz. Jeśli widziałeś ten filmik w oryginale z dźwiękiem to albo masz bardzo dziwny gust albo jesteś nieobiektywny. Ten film był doskonały, a głos niestety stanowił w nim nie mniej niż połowę sukcesu.
A filmiki o Cydrosie, które wrzuciłeś są bardzo dobre i przyznam, że o nich zapomniałem. Ale w nich największą część pracy stanowi świetnie wymyślona historia.

Mafi24 19-03-2009 08:49

Nie rozmawiajcie z tym letnarem bo chyba żeby z kimś rozmawiać trzeba być na takim samym poziomie, a wątpię żeby ktoś lubił się turlać po ziemi -.-.

A co do filmików z tibi to Banah~ robi fajne filmiki, nie są może jakieś super wypasione ale na pewno są lepsze od "filmów" letnara.

1) http://www.youtube.com/watch?v=P4NJo...eature=channel
2) http://www.youtube.com/watch?v=GEC9CqLHjLk

PAMIĘTAJCIE NIE KARMIC TROLLA (CZYT. LETNARA)

Etal 19-03-2009 09:21

@autor tematu.
mowisz ze zarobiles 1kk na filmach. powiedz jaki kretyn da za sklejenie filmu w moviemakerze?? to w podstawowce na informatyce robilem. Zadna w tym filozofia. A ty jeszcze chcesz za to 0,5kk? to tak liczac na zlotowki jest to 100 zeta. Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.

Ale rob co uwazasz :)

i tak a propos na 1 stronie mowiles o slowniku z kims. to kup sobie slownik ortograficzny :) bo cos duzo bledow widze robic

StagG 19-03-2009 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etal (Post 2499695)
@autor tematu.
mowisz ze zarobiles 1kk na filmach. powiedz jaki kretyn da za sklejenie filmu w moviemakerze?? to w podstawowce na informatyce robilem. Zadna w tym filozofia. A ty jeszcze chcesz za to 0,5kk? to tak liczac na zlotowki jest to 100 zeta. Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.

Ale rob co uwazasz :)

i tak a propos na 1 stronie mowiles o slowniku z kims. to kup sobie slownik ortograficzny :) bo cos duzo bledow widze robic

Wystarczyłby mu ff :P

tak btw. to sony vegas nie wmm ;)

Biohazardd 19-03-2009 17:18

Ja szybciej zarobie na 1kk z allegro na wózkach pod lidlem niż ty sprzedając te filmy.

Woojt14 19-03-2009 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etal (Post 2499695)
@autor tematu.
Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.

Uwierz mi, że są tacy ludzie, jeśli film jest naprawdę dobrze zrobiony może być dobrą reklamą lub niezłą pamiątką. Ale tak jak mówię, film musi być PRO*.

*Lentron, oczywiście pozdro & poćwicz. :<

edit: Lentronku, pokaż te filmy na których "zarobiłeś". :<

piramjida 19-03-2009 18:24

http://www.youtube.com/watch?v=OSUzi0XGUZc

To jest jeden z filmow jezeli chodzi o pure realizacje.

Sir Raxez 19-03-2009 21:36

Bykunn, jeżeli dla Ciebie muzyka pełniła główną role w owym filmiku, to ja Ci współczuje, bo muzyka z tego filmu używana była już 10000x, i przejadła się chyba nie tylko mi.

Bykunn 19-03-2009 23:53

Pokaż mi jedną produkcję o tibii, dobrze zrobiony w którym właśnie ta muzyka pasowała by tak idealnie do filmu.

Sir Raxez 20-03-2009 09:22

Słuchaj, ja Ci nic nie musze pokazywać. Wystarczy mi, że odwiedzając swego czasu co 2 filmik na YT natykałem się na motyw "Requiem for a dream" zarówno w oryginale, jak i w "remixach". Może i jest ładnie dopasowane, ale nie zmienia to faktu, że motyw ten jest wyświechtany jak skrawek papieru toaletowego.

Bykunn 20-03-2009 09:56

Omg człowieku Requiem for a dream trwa w tym filmie przez może 3 minuty, a całość w oryginale miała ponad 9. Ale dobra koniec kłótni. Dla mnie film był genialny.

szkapamujwruk 21-03-2009 09:00

co do dobrych filmow-na pewno nigdy nie zapomne toxic fire,bo byl to zdecydowanie jeden z najlepszych jakie widzialem i pare tygodni temu ogladalem wyjatkowo kozacki filmik,mimo ze przez wiekszosc filmu lecialo HH czyli nie moj klimat-film dostal ode mnie 5 gwiazdek :) poszukam go potem ;)

hardok123 21-03-2009 21:21

@up
"MWALL, BACK, MWALL, BACK, BACK!" xD

te filmy z cs'a które podal woojt mi sie podobaja, lentron chciałbym zobaczyć film na którym zarobiłeś te 1kk

Uzik3000 21-03-2009 23:34

To sie nazywa "CHójowy Temat"

Swiety 22-03-2009 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497371)
Oh nie wcale :) Gdybys sie znal i gdybys nie byl na mnie obrazony to by Ci sie spodobal i uwierz mi ze nie jest to latwo zrobic i zsynchronizowac z muzyka...

Co do bledow, niestety nie jestem Polakiem :) Mieszkam w Hiszpanii i zapewne znam wiecej jezykow niz ty i nie musze pisac bezblednie to jest niemozliwe w moim przypadku... jak bys pytal jakie jezyki znam to: br, esp, pl, cat i eng :) Pozdro!

@edit
Filmiki "robie po angielsku" tzn. chodzi o to ze pisze w nich po Angielsku :)!

Czytajac twoje posty to ty widze masta blasta we wszystkim jesteś, we filmikach, w jezykach, mieszkasz w Hiszpanii nie no jesteś wzorem dla każdego.

Tak na serio, to marna prowokacja, lepsze filmiki robi mój ziom który robi to dla jaj, ty dodajesz skaczące badziewia i napisy to wszystko i możesz gadać, że się nie znam. Za to są ludzie, którzy nie sa takimi frajerami jak ty, że biorą kase za filmik, a robią to o wiele razy lepiej od Ciebie.

Wyjdź

krajaaa 22-03-2009 22:43

@ thread starter
Wracaj na bambus czarnuchu

Jucha Furora 22-03-2009 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2500259)
Pokaż mi jedną produkcję o tibii, dobrze zrobiony w którym właśnie ta muzyka pasowała by tak idealnie do filmu.

Proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=w3gZ16LdO7Y

caveki 22-03-2009 23:27

@up
Gz takim oto sposobem doszliście do 100 posta bez sensownej kłótni, która do niczego nie prowadzi.

@topic
Po co odpisujesz. Nie odpisuj. Nie wygrasz z całym forum o0

Ozumi 23-03-2009 00:47

@up
signed

Ucieszylem sie jak zobaczylem ten temat ciagle na poczatku dzialu. Odczepcie sie od niego ; o. A Ty swoja droga tez sie uspokoj. Jest jakis sens na odpisywanie 10x tego samego? Myslisz ze skonczy im sie limit transferu na necie i sie wypisza? ; o

Jesli ktos zechce taki filmik to go kupi, nie to nie. IMHO filmiki sa bardzo przecietne ale i tak sporo pracy trzeba w to wlozyc, wiec jesli ktos cierpi na nadmiar gotowki a nie umie robic filmikow to jest to rozwiazanie dla niego.

Wszystkie_nicki_zajete 23-03-2009 01:39

Wszyscy jesteście noobami, autor chce zarobić i to legalnie, jeśli ktoś nie potrafi sobie filmu zrobić, chce zapłacić albo jest debilem i mu zapłaci to jego szczęście i jego zarobek, a ten temat jest w złym dziale bo jest to również reklama więc moderator powinien usunąć ten temat, a tu już tyle postów narobiliście.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48.