Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

Emcess 23-03-2009 21:53

moje typy :
- Duch Niespokojny - ogolnie ogarniety i niekonfliktowy koles.. i ma duza wiedze..
- Koszyk - widac ze normalny koles, robi w supporcie i na moje nadaje sie na moda.

Gonzo 23-03-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2503733)
Kolezanka 6 klasa podstawowki... marne szanse wg. mnie :(

Z ciekawości zapytam;

a ile Ty masz lat?

Kiedy ludzie zrozumieją, że to nie wiek się liczy... eh (pomijając sytuacje z Disseny udającą "emocunt", Drom nam wtedy całą zabawę zepsuł podając informację, że to jest to samo IP :/).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2503737)
Swoja droga, wiekszosc osob pisze, ze moderowali na forach, ktore nie istnieja. ;<

Domyślam się, że tu nie tylko chodzi o moderację, lecz o sam fakt współpracy z jakąkolwiek stroną internetową.

piternet 23-03-2009 22:36

Cytuj:

Agnieszka, wiek 12, no, rocznikowo 13 lat
Cytuj:

W Tibię już nie gram.
Cytuj:

Czasu będę miała dużo, ale dopiero po egzaminie.
Życzę 40 punktów, lol. Sorki, ale to chyba nie to forum? Zaraz mnie wyśmiejecie czy coś, ale sorki ja jej jakoś nie widzę na stanowisku modka :(

Btw. Wybory do 29 marca, zdążysz przed egzaminem :)^^

@down
Dawaj :S

Vasudanin 23-03-2009 22:43

Od Disseny to wy wara! Bo pogryze!

Dr.Unknown 23-03-2009 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2503888)
Od Disseny to wy wara! Bo pogryze!

http://img148.imageshack.us/img148/6...obeardrool.jpg
http://img148.imageshack.us/my.php?i...obeardrool.jpg

Koszyk 23-03-2009 23:45

Cytuj:

Swoja droga, wiekszosc osob pisze, ze moderowali na forach, ktore nie istnieja. ;<

A nie pomyślałeś o tym, że poprostu były to fora klasowe, albo jakieś inne niewypały ? Ja np. byłem niebieskim w 2 kl. gim i mieliśmy z kumplem fazę na coś takiego i nie sprawdziło się. Po dwóch tygodniach upadło :p

kołbaś 24-03-2009 09:29

Ja jestem za tym zeby ta 12 została modem!!!! Ma moj oficjalny głos!!!!!

Pan i Wladca 24-03-2009 10:39

Te fora nieistniejące to pewnie ich fora albo ich kolegów. Założyli, nie wypaliło i usunęli... nooo ale moderator był nie :D

Oszzz ja tez mam tak napisane ;)

Pacz_knight 24-03-2009 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piternet (Post 2503882)
Życzę 40 punktów, lol. Sorki, ale to chyba nie to forum? Zaraz mnie wyśmiejecie czy coś, ale sorki ja jej jakoś nie widzę na stanowisku modka :(

Taaa, ale chyba kazdy ma prawo zglosic sie do wyborow, bez wzgledu na plec, rase czy wiek >.>
Pozatym co jest zlego w jej podaniu? I tak modkowie beda wybierac ludzi na stanowisko, a nie ty...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2503733)
Kolezanka 6 klasa podstawowki... marne szanse wg. mnie :(

Kolejny inteligent sie znalazl...

GargoinX 24-03-2009 12:27

Tiaa i tak "koleżanka 6 klasa podstawówki" ma większe szanse od niektórych z nas, ot na przykład takiego Łysego pedała.

Vasudanin 24-03-2009 12:27

@piternet
*Gryz* *Gryz*

@Drunk
Dzieki, poprawiles mi humor. :D

@Kolbas
Moj tez.

Cytuj:

A nie pomyślałeś o tym, że poprostu były to fora klasowe, albo jakieś inne niewypały ? Ja np. byłem niebieskim w 2 kl. gim i mieliśmy z kumplem fazę na coś takiego i nie sprawdziło się. Po dwóch tygodniach upadło
Owszem, rozumiem, ale tak nagle (prawie) wszyscy moderowali na forach, ktore juz nie istnieja. Troche dziwne.

@down
Dobra panie marudo, prawie wszyscy. Pasuje?

Rybzor 24-03-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2504137)

Owszem, rozumiem, ale tak nagle wszyscy moderowali na forach, ktore juz nie istnieja. Troche dziwne.

Jak to wszyscy? Ja na takim, co istnieje! ; /
@up
Od razu lepiej! :P

LoluU$ 24-03-2009 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2503818)
Z ciekawości zapytam;

a ile Ty masz lat?

Kiedy ludzie zrozumieją, że to nie wiek się liczy... eh (pomijając sytuacje z Disseny udającą "emocunt", Drom nam wtedy całą zabawę zepsuł podając informację, że to jest to samo IP :/).

Domyślam się, że tu nie tylko chodzi o moderację, lecz o sam fakt współpracy z jakąkolwiek stroną internetową.

Chodzilo mi o doswiadczenie pracy itd itp. moj wiek 15. Aaa coo !

Aczkolwiek jak juz ktos podal
"12, rocznikowo 13"
"nie gram juz w tibie"
"po egzaminie bedzie czas"

Nie za bardzo przekonujace argumenty, nie chodzi mi ze cos do niej mam czy inne kijki, tylko o to ze wg. mnie wygra ktos starszy z pewnym bagażem doswiadczen czy inne kijki... ni ewiem co tam mody biora pod uwage.

Nie chcialem zrobic wjazdu czy cos takiego zeby zaraz nie bylo. Nie oceniam po wieku becouse sam jestem mlodym czlowiekiem. Widac, zle mnie zrozumeiliscie ^^

@topic

Niech wygra lepszy i ch*j ^^

Gelt 24-03-2009 14:14

Imo podania to tylko formalność.To nie support, że daje się szanse, tu trzeba być człeka pewnym.

Akkorin 24-03-2009 15:49

Chciałem napisać idiotyczne podanie, ale widzę że ktoś mnie uprzedził..
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lysy_Pedal (Post 2503105)
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
David lat 18, zainteresowania czysto tibijskie, postepy zadne, bezrobotny
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Nie

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Za duzo by wypisywac, obecnie 100 ms

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Bo chce miec fajna range, okolo 5h

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
No jasne, bo jestem najlepszy

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie, ale uwazam ze tompior jest troche nadgorliwy

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Brak

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Filmy, zdjecia, wydarzenia ze swiatow

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Bo nie podlizuje sie jak banda tych powyzej, checie wezcie nie wasza strata ;)

wgl to dosłownie (dosłownie dosłownie) spadłem z krzesła jak zobaczyłem jego nick+avatar

Erhion 24-03-2009 17:01

Cytuj:

Ja na przykład moderowałem swoje forum, które obecnie jest wyłączone. Jak to kogoś zadowoli mogę je włączyć. ;)

Disseny__ 24-03-2009 17:14

Ileż dyskusji na mój temat... i mojego wieku.

A co do moderowania na forach nie istniejących, ja na przykład moderowałam na forum mojego kolegi, ale kolega zaczął je zaniedbywać.
Moderowałam też kiedyś na forum szkoły, ale zrezygnowałam...

Yoh Asakura 24-03-2009 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2504202)
Imo podania to tylko formalność.To nie support, że daje się szanse, tu trzeba być człeka pewnym.

Dużo jest lizodupów, więc mają w czym wybierać.

kołbaś 24-03-2009 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Disseny__ (Post 2504380)
Ileż dyskusji na mój temat... i mojego wieku.

Dziewczyno ty masz juz tutaj fanów =)
Ale do M&A threat nie zachodzi, zbyt duzo pedobearow tam jest xD
Ja musze ją miec na pozycji modka! Taka maskotka milusia xD

GargoinX 24-03-2009 19:38

@kołbaś
Tutaj też loli wprowadzimy? =o
@Topic
Disseny na moda, przeszła by do historii jako najmłodszy moderator (chyba). :d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38.