![]() |
@up
temat o gildii henka, ten temat... |
Cytuj:
Cytuj:
@edit Proponuję założyć temat do takich dyskusji, bo robi się mały offtopic. Zapraszam do dyskusji w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php...07#post2510307 |
Cytuj:
Name: Lord Voldemop Sex: male Profession: Druid Level: 23 World: Dolera Residence: Carlin Last login: Mar 31 2009, 12:55:00 CEST Account Status: Free Account Failed. |
Cytuj:
|
nie ma to jak oceniać człowieka po lvlu w tibii ;)
i nie dubluj postów. |
Cytuj:
Caveki nie lubie Cie i kazda wypowiedz Twoja na tym forum mnie oslabia i pragne zebys juz wylaczyl przegladarke i poszedl gdziekolwiek byle nie wracal na forum |
Cytuj:
|
niezłe skile jak na 177 lev :) 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O kurwa :D:D:D OMG |
Cytuj:
|
Cytuj:
@koxis I co mam płakać, że jakiś ****, który kiedyś napisał, że "dupcy martwe zwierzęta" mnie nie lubi? ... btw. Możecie po mnie jeździć dalej, szczam na to, co o mnie myślą forumowicze z tibia.pl o0 |
super filmik
|
Cytuj:
|
Lol. A wy dalej piszecie wciąż o tym samym. Aż mi was szkoda =/
|
No i po takie komentarze?
To gra RPG więc można odgrywać postać jak się chce. Powinniście jechać tego nooba że zamiast uciekać dawał sie lac jak pizda i łaził w kółko ;] A jak sie nie podoba pvp, serwer dla facetow z jajami, zapraszam na n-pvp z mateuszem dragonem wielkim biegac |
Cytuj:
|
@poreda
gdy widze kazdy twoj kolejny post coraz bardziej chce mi sie smiac, na plotkach z iridii kazdy cie gnoi, ale ty dalej tam piszesz, w jakim cielu? nie wiem. tutaj udajesz kozaka, czego ty o wojnach nie wiesz, szkoda ze moze raz widzialem cie na OB na iridii ;* @luki~ zauwazylem, ze masz jakis uraz do non-pvp. nie wiem czym jest to spowodowane (w sumie to nie chce wiedziec), ale nie mozesz oceniac kogos po tym na jakim swiecie gra. sam mialem 70+ lvl na 'noob-pvp', ale chetnie pokazalbym ci chocby na 36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie. na waszym miejscu zdjalbym kominiare i pier*olil wszystko :cup::cup::cup::cup: |
Jednym zdaniem pokaz polskości.
Co nie zmienia faktu, że ten 80 rp to też idiota, ma aola i płaci, rofl @up racja, proponuje zdjac kominiare XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |