Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Nie typowy behe q (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=210182)

caveki 31-03-2009 09:57

@up
temat o gildii henka, ten temat...

Juzefek 31-03-2009 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grosik9333 (Post 2510096)
@Juzefek

To jak sobie wyobrazasz tibie bez wojen ?? bo to dla mnie glowna rzecz z ktorej mozna czerpac jakas przyjemnosc... sry ale zal mi cie

Czerpać przyjemność? Z wojny? Ty chyba nie wiesz, co mówisz, czy raczej piszesz. Czerpanie przyjemności z czyjegoś nieszczęścia, bo tym jest wojna, jest czymś okropnym, nawet jeżeli to wojna na pixele.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 2510137)
Czlowieku o czym ty do nas rozmawiasz ? porownujesz ku**a prawdziwa wojne do wojny w tibi nie no wez sie jebnij ostro w glowe i lepiej juz nic nie pisz , zaraz moze powiesz "Wszyscy ktorzy graja w call of duty to zjeby bo sie zabijaja ciekawe czy chcieli by sie pozabijac w rl" ahahahaha made my day. Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Tibia to gra MMO, a nie gra wojenna typu CoD. W CoDzie twoim celem jest zrobie tej i tej rzeczy na froncie. A w Tibii nie ma takiego założenie. Można sądzić, że głównym założeniem Tibii jest np. zdobycie jak największego poziomu, więc wojny sukcesywne to utrudniają. A i popracuj nad poprawną polszczyzną. A co do kwestii dorosłości to pisząc "Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj" świadczy bardzie o twoim niskim poziomie dojrzałości psychicznej.

@edit
Proponuję założyć temat do takich dyskusji, bo robi się mały offtopic. Zapraszam do dyskusji w tym temacie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...07#post2510307

poreda 31-03-2009 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2509700)
Pozdro misiu ;* ale jesteś fajny. wbij na pvp enforced wbij lvl, moze byc wiekszy od mojego, i chodz na duela.

Character Information
Name: Lord Voldemop
Sex: male
Profession: Druid
Level: 23
World: Dolera
Residence: Carlin
Last login: Mar 31 2009, 12:55:00 CEST
Account Status: Free Account

Failed.

poreda 31-03-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2510144)
Żałosny jesteś. Jeśli uważasz, że taka gra jaką prezentuje autor to tak zwana gra dla funu to gówno wiesz.
Gra dla zabawy polega na wspólnej grze z osobami zaufanymi, z którymi możesz pogadać, a nie tylko na*******ać frosty 24/7.
Nie pisz już lepiej nic bo piszesz tak głupio, że szkoda gadać...

Ja pierdole. Czlowieku, kazdy twoj kolejny post cie pograza. Tak jak pisal Asen, chuja mozesz wiedziec o sytuacji na servie wiec na chuj sie produkujesz i pocisz? Zrobil to co nalezalo. Gdyby ciebie ktos wyzywal, oczernial i robil z siebie bohatera, ty zapewne bys go przepraszal za to ze zyjesz. Mysl balwanie.

Biohazardd 31-03-2009 14:26

nie ma to jak oceniać człowieka po lvlu w tibii ;)
i nie dubluj postów.

KoXiS 31-03-2009 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2510371)
Ja pierdole. Czlowieku, kazdy twoj kolejny post cie pograza. Tak jak pisal Asen, chuja mozesz wiedziec o sytuacji na servie wiec na chuj sie produkujesz i pocisz? Zrobil to co nalezalo. Gdyby ciebie ktos wyzywal, oczernial i robil z siebie bohatera, ty zapewne bys go przepraszal za to ze zyjesz. Mysl balwanie.

Signed
Caveki nie lubie Cie i kazda wypowiedz Twoja na tym forum mnie oslabia i pragne zebys juz wylaczyl przegladarke i poszedl gdziekolwiek byle nie wracal na forum

Leon666 31-03-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2510304)
Czerpać przyjemność? Z wojny? Ty chyba nie wiesz, co mówisz, czy raczej piszesz. Czerpanie przyjemności z czyjegoś nieszczęścia, bo tym jest wojna, jest czymś okropnym, nawet jeżeli to wojna na pixele.
Można sądzić, że głównym założeniem Tibii jest np. zdobycie jak największego poziomu, więc wojny sukcesywne to utrudniają.

O KURWA. Jak każdy by miał takie założenie jak ty - zdobywanie jak największego poziomu, to każdy kto gra w Tibie byłby nienormalny. Jeśli dla Ciebie ta gra to tylko expienie to GZ! Tak się składa, że wojna to imo najlepsza rozrywka w Tibii. Ofc poza jakimś wspólnym huntem na vt czy cuś. Może ty wolisz tylko expić i nic więcej to spoko, ale nie wmawiaj innym, że nie można w Tibii się "bić" tylko dlatego, że wymyśliłeś sobie jakieś "założenie". I nie mów do kogoś zdań typu "ty chyba nie wiesz co mówisz".. Każdy może mieć własne zdanie na jakiś temat. :/

Master'Fredo 31-03-2009 15:56

niezłe skile jak na 177 lev :) 8o

Juzefek 31-03-2009 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon666 (Post 2510486)
O KURWA. Jak każdy by miał takie założenie jak ty - zdobywanie jak największego poziomu, to każdy kto gra w Tibie byłby nienormalny. Jeśli dla Ciebie ta gra to tylko expienie to GZ! Tak się składa, że wojna to imo najlepsza rozrywka w Tibii. Ofc poza jakimś wspólnym huntem na vt czy cuś. Może ty wolisz tylko expić i nic więcej to spoko, ale nie wmawiaj innym, że nie można w Tibii się "bić" tylko dlatego, że wymyśliłeś sobie jakieś "założenie". I nie mów do kogoś zdań typu "ty chyba nie wiesz co mówisz".. Każdy może mieć własne zdanie na jakiś temat. :/

Czy napisałem, że moim założeniem jest wbicie jak najwyższego lvl? To był tylko przykład. Dla mnie ta gra ma za założenie poznać innych ludzi, dać namiastkę doświadczenia z pracy w drużynie. A skoro on pisze, że wojna, nawet wirtualna, daje mu przyjemność no to sorry, ale coś z jest nie tak. Mi nie zostaje nic innego jak uszanować jego zdanie, aczkolwiek mam prawo napisać co o tym sądzę.

poreda 31-03-2009 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2510388)
nie ma to jak oceniać człowieka po lvlu w tibii ;)
i nie dubluj postów.

Jest, bo po twoim levelu wnioskuje ze w wojnie raczej nie byles, a napewno nie jestes, wiec jedynie WIELKIE GOWNO mozesz wiedziec o panujacych tu zasadach.

Valest 31-03-2009 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2510304)

O kurwa :D:D:D OMG

Juzefek 31-03-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 2510923)
Tak ogólnie to czytając ten temat mam pewne nieodparte uczucie że 90% komentujących nie zna sytuacji na silvie a komentuje jakby to byl jakis random PA itp. Co was to obchodzi ... wtf ! -.-" to jest dział filmy i macie oceniac film a nie osobe co gra postacią w*****a mnie to bo przez to na tym forum jest wiecej keylogerow niz filmow bo czego sie nie da to zaraz pisza tacy ignoranci jak wy . Co do comba to on mial zaplacic a nie odrazu dead i ciekawe czy wy tak latwo takim skladem zdjelibyscie na combo... tyle w tym temacie... czekam na wasze negatywne komentarze w stosunku do mojej osoby...

/Saint'Kamhus

Szczerze mówiąc, to z mojego punku widzenia, skoro autor i jednocześnie bohater filmu wypowiada się w temacie, to aż się prosi do dyskusji na temat tego filmu.

caveki 01-04-2009 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2510371)

Następny niedorajda, który nie potrafi czytać, ze zrozumieniem :< Gdybyś pomyślał wiedziałbyś, że odpowiadałem na post pewnego idioty, a nie autora. Pierdoli mnie, że go zabili, mogą go sobie nawet zrookować...

@koxis
I co mam płakać, że jakiś ****, który kiedyś napisał, że "dupcy martwe zwierzęta" mnie nie lubi? ...

btw. Możecie po mnie jeździć dalej, szczam na to, co o mnie myślą forumowicze z tibia.pl o0

xumi_wielki 01-04-2009 11:41

super filmik

Vasth 01-04-2009 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xumi_wielki (Post 2511148)
super filmik

i fajny tesz

Mendolina 01-04-2009 15:08

Lol. A wy dalej piszecie wciąż o tym samym. Aż mi was szkoda =/

thoro 02-04-2009 14:41

No i po takie komentarze?
To gra RPG więc można odgrywać postać jak się chce.
Powinniście jechać tego nooba że zamiast uciekać dawał sie lac jak pizda i łaził w kółko ;]
A jak sie nie podoba pvp, serwer dla facetow z jajami, zapraszam na n-pvp z mateuszem dragonem wielkim biegac

Virlan 02-04-2009 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2511965)
No i po takie komentarze?
To gra RPG więc można odgrywać postać jak się chce.
Powinniście jechać tego nooba że zamiast uciekać dawał sie lac jak pizda i łaził w kółko ;]
A jak sie nie podoba pvp, serwer dla facetow z jajami, zapraszam na n-pvp z mateuszem dragonem wielkim biegac

Oczywiście Ty mistrzu, przesunąłbyś tego knighta, który stał w przejściu mimo firebomby, ominąłbyś kilka behemotów w drodze do wyjścia, przebiegł cale cyclopolis, lasy w Edron nie dając się trapnąc nigdzie po drodze i spokojnie wbiegłbyś do depo kpiąc sobie z Twoich prześladowców... Taa, na pewno byś tak zrobił.

DexteroO 02-04-2009 16:33

@poreda
gdy widze kazdy twoj kolejny post coraz bardziej chce mi sie smiac, na plotkach z iridii kazdy cie gnoi, ale ty dalej tam piszesz, w jakim cielu? nie wiem. tutaj udajesz kozaka, czego ty o wojnach nie wiesz, szkoda ze moze raz widzialem cie na OB na iridii ;*

@luki~
zauwazylem, ze masz jakis uraz do non-pvp. nie wiem czym jest to spowodowane (w sumie to nie chce wiedziec), ale nie mozesz oceniac kogos po tym na jakim swiecie gra. sam mialem 70+ lvl na 'noob-pvp', ale chetnie pokazalbym ci chocby na 36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie.

na waszym miejscu zdjalbym kominiare i pier*olil wszystko :cup::cup::cup::cup:

Kiełek 02-04-2009 16:35

Jednym zdaniem pokaz polskości.
Co nie zmienia faktu, że ten 80 rp to też idiota, ma aola i płaci, rofl

@up
racja, proponuje zdjac kominiare XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33.