![]() |
Dk-nob
Nie dopisales silver amulet (leci rzadziej niz mlw czy knife) , bronze amulet . No i ofc słord of furry |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ech... Pisałem nie raz i chodziło mi o dawne czasy, kiedy istnieli RookStayerzy. |
Cytuj:
|
Według mnie rary to są obecnie Dice, Knife, Magic Light Wand, runki antidote, life fluidy,bronze amulet, silver amulet a inne typu stare klucze do bear room'a, prezenty od św.mikołaja, brass armor'y, to według mnie już nie rary, tylko historia, posiadały je może kilka osób z Anticy typu Sunrise czy Payton, choć wątpię żeby je też dalej posiadały, ale tego raczej sie nie dowiemy.
|
@up
Antidote Rune i Life Fluid zostaly usuniete wiec tez sa historia. |
Potty on harmonia posiadal albo posiada dalej spike sworda
podobno jakis tutor mu go przemycil dawno temu lecz cipsy sie o tym dowiedzieli i chyba mu go zabrali http://img165.imageshack.us/img165/8...kepottywo6.jpg |
fajne fake
|
Cytuj:
|
To nie fake.To Slythia(użytkowniczka naszego formu) przekazala miecz Pottiemu.Przeniosla sie z maina na rook za pozwoleniem gm'ów po których wylogowaniu wręczyła mu miecz...a tak w ogóle to najlepiej żeby sama Slythia się wypowiedziała...choć wydaje sie sie ze to było juz w jakims temacie...
@down Kilka miesięcy temu...pozdro... |
Cytuj:
|
Ale... po co sylthia mu go dała?
mogła nikomu nic nie mówić to by go dalej miała :p |
Ta fotka to nie fake sam widzialem na trade, ale to nie byl Sword of Fury tylko zwykly spike sword.
|
Cytuj:
|
Eeee, według mnie największym rarem jest spike sword. ;p bo w sumie mało osób go posiada w swoim ekwipunku.
|
Cytuj:
|
Taurus Mace, Poison Dagger dużo by tego wymieniać... ;P
|
Cytuj:
|
Wg. mnie sa 2 rare : tak jak ktos juz mowil w tym temacie, pierwszym jest rookstayer bez bota, a drugim jest rookstayer 4fun ( nie dla statow ^^ )
Co do Dice, to watpie zeby leciala z munstera, poniewaz jest tylko jedna osoba, ktora ja posiada (tylko u niej widzielismy). Na moim swiecie codziennie zabijaja munstery z tego co czytam na tibiastat.com i jakos nikt nie ma kostki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |