![]() |
Slyszalem od qmpla ale nieiwme czy to prawda ze demona quest
mozna wykonac bez pacc Bylo by to troche dziwne gdyby miejsce znajdujonce sie na obszarze dla facc bylo dostepne tylko dla pacc :P CZYSZ NIE ?? |
Motls
Jeju ... Motls ... Nie radze tam wchodzic ... :)
Po pierwsze : Bramka jest od chyba 30 lvl (nie pamietam bo dawno tam nie bylem :) Po 2 : Sa tam zbyt sielne potwory, jak ktos samemu chce tam expic to nie radze :) Po 3 : Mozna sie tam bardzo latwo zgubic :/ Jest to Labirynt (chyba wszyscy juz wiedza) Po 4 : Jak bedziesz mial pecha to znajdziesz GSa :) Po 5 :Jak dojdziesz do demonii to masz kape jak masz 30 lvl :/ Potworki na wejsciu nie sa trudne :/ Ale jak sobie jeszcze zejdziecie jeden poziom nizej to sobie popatrzycie na Warlocki :) Po 6: Radze tam expic Faccom po wyzej 80 lvla (oczywiscie nie samemu). Ja pacca nie mialem i moim charem ktorego mi hakli ... :/ Chodzilem tam z blokerem (ja bylem sorcem) Szybko tam exp leci ... I loot tez jest suuuuper (na Warlockach oczywiscie) Po 7 :Do Demonii nie jest tak latwo trafic :) Ale sa ludzie kturzy znaja droge na pamiec :) Po 8 : ??? Juz nie chce mi sie pisac :) No to Pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |