![]() |
Chodzi o to że jak uciekas przed PK i podczas uciekania będziesz go bił to możesz wejść do non pvp zone. Nawet jeśli go zabijesz będziesz mógł wejść bo zrobisz to w samoobronie.
|
Cytuj:
|
PZ lock jest zawsze, kiedy zaatakujesz innego gracza, nieważne czy miał skulla lub zaatakował cię pierwszy. Nie widzę powodu (ani tym bardziej nie zauważyłem takiego stwierdzenia ze strony kogoś z Cipsoftu), żeby to się miało zmienić.
|
Cytuj:
@topic Idea pvp polega na tym, że gracze walczą między sobą. Jak dla mnie, pomysł z pz byłby dobry, ale tylko wtedy gdyby atakowany byłby przez większe lvl niż on. Przypuśćmy. 10 lvl w carlin biegają i się leją. To jest normalne. W takim przypadku powrót do pz powinien być niemożliwy, bo szanse są wyrównane. Inaczej wyglądałoby to gdyby na powiedzmy 40 lvl zaatakowała Cię grupa 80lvl+. Rzadko kiedy udaje się uciec. Jest to nierówna walka, więc w tym momencie ucieczka do pz jest jednym z niewielu wyjść |
@up
Co ty wiesz o pvp jak grasz na candi? |
Ok,zabawię się w Arashela [muj miszczu sobadż muj opraseg f potpizie [ironia].
Cóż,denerwuje mnie to ale jak wracam z lootem,z Demon Hunt przychodzi H-lvl i mówi : Pay or dead. Ja 200 lvl co ja mu zrobię? Daje kase i loot i padam -.-. Bez sensu,bo tracę moje ciężko zarobione pieniądze,to tak jakby złodziej chciał portfel a potem cię zabił. Popieram w 50%. |
Cytuj:
Poza tym ćwiczę też swoje możliwości na (i tu cenzura bO na Tym forum o tym nie mówimy. Takie małe tabu. I wszyStko) @moja wypowiedź jest wyżej. |
Tego little feature nie widziałem. Jeśli to ma tak wygladac to faktycznie do bani.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |