![]() |
Słucham Metal:
-Metallica. Chociaż prawdę mówiąc żadko słucham muzyki podczas gry w Tibie. Pozdrawiam. |
Nu-Metal (SlipKnot)
Oraz Tracki z Need For speed :Underground (To cool muza zaraz po Metalu) Stone Sour tez slucham ale do czego sie to zalicza? |
Ojoj :)
4 strony i tylko jedna osoba slucha Manowar :( ze mna dwie ;) A teraz zespoly: Manowar ( zawsze "Number One" na mojej liscie :) ) Janis Joplin , Nirvana , Queen :) , no i pojedyncze kawalki kilku innych zespolow co sobie sciagnolem :P. A i nie rozumiem po co podkreslacie ze nienawidzicie HH. Checie podkreslic swoje "kozactwo" odmiennosc itp? ;/ Nie rozumiem jaki sens ma gadacie ze metal smeirdzi albo hh do smieci. Dla mnie przedewszystkim wazny jest tekst w piosence ;) ( no dobra przyznaje teksty Manowar sa do bani ale fajny klimat maja ;) ). Ale melodia w hh mi nie odpowiada ta monotonnosc. Ale jakby byl dobry tekst blyskotliwy/gleboki/zabawny to jaka przeszkoda stoi by sobie posluchac? nie zamierzam sobie budowac klatki mowiac "nie bede tego robil nie bede tego sluchal" bo po pewnym czasie to czlowieka meczy :P dobra to tyle :) |
Techno the best :)
Czasami hip-hop. Żadko metal (jak cos to linkin park ale naprawde zadko). A DISCO-POLO to gdzie?? Jak muj sasiad zapusci na cale osiedle tez musze :(:(sluchac:(:( |
May update jeśli można ;))))
-The Offspring -The Darnkess -Baby Bash :)) -Cypress Hil (Till Death Do Us Part) -Outkast (Speakerboxxx/The Love Below) -Linkin Park ;) EDIT: A , i jeszce Within Temptation i Evanescence :) |
Deicide
Nile Rammstein Cannibal Marduk itp ;] |
Powiem krótko Hip-HoP >>NoN StOp<< :]
|
Rock i troszkę metalu, czyli: Metallica, X Japan, Deep Purple. Czasem coś innego (telewizor for example :P )
|
Różnych rzeczy, ale radze posłuchać czegoś np. z Mozarta. Bo z tego co wiem narzekają, a nie słyszeli nigdy. A szkoda...
|
Nie jestem pewien czy Mozart jest odpowiedni do Tibii ;) Może 'W grocie króla gór' Griega, gdy wchodzimy do jakiejś jaskini?? Idziemy sobie po cichutku, a tu wyskakuje nam jakiś demon sceletor i zwiewamy :D Muzyka nieźle by to ilustrowała :))
|
Ja slycham tylko HH:P slucham kazdy HH oprucz peji meza i tede. slucham np wwo, trzeci wymiar, gramatik,liberitd..:P
|
Cytuj:
|
ja słucham najczesciej punku
czyli blink offspring ale tez metallica i ironi ]:-> pozdro dla wszystkich punków i metali |
Cytuj:
Ja słucham ( zespoły :P) Moonspell , Opeth , Cradle of Filth , Korn ,Deftones , Tool , MM itp xD i nie toleruje wypowiedzi "XXX to gówno nie wiem kto to badziewie wymyślił" o gustach sie nie dyskutuje i tyle ;/ |
Ja słuChAm HiP-Hop 8o 8o 8o 8o 8o NIe lubie MEatlu X( X( ( tylko MEZO !!
|
Czego słucham? Może powymieniam:
- Rock - Hard Rock - Punk Rock - Metal - Heavy Metal - Trash Metal - Power Metal - Death metal - Gothic - Black Metal (czasami) - Blues - Jazz - Muzyka celtycka i oczywiście Rege. Chyba o niczym nie zapomniałem. |
Jak cos to ONLY METAL LOVE nie wiem ja wy ale z tego co widze metal walczy z hip hopem i jest ruwno porzynajmniej jak sie wpisalem teraz
|
Ja slucham tylko Eminem'a albo jego bande (D12) albo jego kumpli jak 50 cent :))
Czyli dwoma slowami RAP ROX ! :D |
Metal Metal Wszedzie tylko metal
<KAT><VADER><SLAYER><SODOM>TESTAMENT>GORGOROTH> i wiele wiele innych zsspolow 8o :)) |
Ja slucham techno,ale hip-hop tez jest wporzo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |