Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Stosunek do okularów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=212603)

juran_se_spychowa 01-05-2009 17:11

A co mi przeszkadza to, że ktoś nosi okulary? Skoro musi, to nosi. A mało tego, wg. mnie okulary dodają dziewczynom urody.

CinkoL 01-05-2009 17:58

Ja żadnej wady wzroku nie mam i nigdy nie miałem. Z ludzi którzy noszą okulary nie wyśmiewam się, bo z reguły im pasują ( no może czasem, ale to po chichu, jak ktoś ogromne bryle nosi ; P).

Kaczorro 04-05-2009 15:20

Okulary noszę od roku. Szczerze powiedziawszy lepiej wyglądam w nich niż bez xD

Ale do czytania zawsze zdejmuję, bo mi przeszkadzają.

Gierubesoen 04-05-2009 15:35

Niektórym pasują, ale jak widzę 5 letnie dziecko w okularach grubości spodu kufla od piwa, a za nim matkę w jeszcze większych, to mi się płakać chce.

Lotress 04-05-2009 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez juran_se_spychowa (Post 2534948)
A mało tego, wg. mnie okulary dodają dziewczynom urody.

Nie tyle urody, co uwaza sie je za bardziej inteligentne. Co do tematu, nigdy okularow nie mialem na nosie, nawet tych przeciw slonecznych.

Rase 04-05-2009 21:57

Imo okulary są sexi i dodają męskości każdemu nerdowi. Gdy zakładam okulary czuję sie strasznie męski, a każda napotkana przezemnie laska sie mnie pyta:
Ema madafaka moge Ci possac ptaka?
Teraz cos na serio czyli rzecz jasna wypadało by przytoczyć jakieś cytaty i kogoś zjechać za głoszenie herezji
tak więc:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
Niektórym pasują, ale jak widzę 5 letnie dziecko w okularach grubości spodu kufla od piwa, a za nim matkę w jeszcze większych, to mi się płakać chce.

Drogi Gierubesoenie
Dzieci te które mają noszą przysłowiowe bryle są do tego zmuszone gdyż nie potrafiły by one w pełni cieszyć się życiem. To nie ich wina ze takie już są. Twój płacz w tej sprawie już nic nie pomoże, co więcej odłóż żyletkę i przestań wmawiać samemu sobie ze świat jest zły oprócz tego Tibijskiego* (bo tam każdy dobrze widzi bez okularów ale tylko na 7 metrow)

*nie wiem jak się odmienia Tibie :(

FlisApola 04-05-2009 22:19

Ja noszę okulary od kiedy miałem 5 lat i wali mnie, co ludzie o mnie myślą (zresztą, już się chyba przyzwyczaili ;)). Ważne, że sam się sobie podobam, z moimi okularami i włosami do końca karku. Kiedyś w szkole jakiś gimnazjalista chyba, przechodzę koło niego, a on (nie do mnie): "Ty, to jest, kurwa, hipis!" Osobiście olewam takich ciepłym moczem.

Argen 04-05-2009 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2536727)
Co do tematu, nigdy okularow nie mialem na nosie, nawet tych przeciw slonecznych.

To ty życia nie znasz.

Giorio 05-05-2009 10:31

przez waz można kompleksów się nabawić :S

Lotress 05-05-2009 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2536971)
To ty życia nie znasz.

Noo, kazda osoba noszaca okulary mi to powtarza ;];]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01.