Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Filmowe (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=281)
-   -   Galerianki. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=212896)

Lasooch 05-05-2009 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2537562)
A kto tam by Cie chciał : DD

Masz trochę racji : (

Gonzo 05-05-2009 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2537538)
Czy ja wiem, ja też z rodzicami o swoich problemach nie gadam a jakoś nie lecę się puszczać za nowe spodnie.

Oj Łasy, ja i tak znam prawdę... :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum (Post 2537462)
Ta babka była głupia. W scenie z ojcem nie powiedziała po co jej nowy telefon, gdyby powiedziała, założę się, że ojciec spojrzałby na to z innej strony. Nie gadała rodzicom o swoich problemach, nie było ani jednej sceny w której ona rozmawia z matką o tym, że nikt jej nie lubi, najprawdopodobniej wina leży po jej stronie i rodziach. Jej matka i ojciec zupełnie się nie interesowali córką, a ona sama nie mówiła nikomu o swoich problemach i dała dupy, żeby mieć na nowy fon i ciuchy.

Powiedz Ty mi... kto w dzisiejszych czasach szuka pomocy u rodziców, próbuje z nimi rozmawiać? Znasz takie osoby? No właśnie, ja nie. Rodzina w dzisiejszych czasach zeszła na dalszy plan.

Rocket Slayer 05-05-2009 20:04

Bądź co bądź, Galerian to by było ładne imię, ofc jeśli już nie istnieje =.=

Co do filmu, nie spotkałem się z takimi przypadkami (może dlatego, że sam się w piwnicy zamykam i tylko do szkoły wychodzę?).

Pjona 05-05-2009 20:29

Zauwazcie jak ta dziewczyna skonczyla wkoncu zadowolona , niezle ubrana z nowym telefonem , nowe kolezanki czyli spelnily sie jej marzenia a "dawanie dupy" czy nie mozna przymknac na to oka ? oczywiscie w takim wieku to niezbyt madre i tym gardze ale od 16 lat + jestem za . TO JEST MOJE ZDANIE NIE KRZYCZ PO MNIE

Rothes 05-05-2009 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 2537352)
Film oglądałem już dawno temu, robi wrażenie i w końcu ktoś poruszył kontrowersyjny temat. Polecam również na wybranie się do kina na film Wojna Polsko-ruska o to zwiastun:
http://www.youtube.com/watch?v=YY2RgTkRDlI
kto czytał książkę ten wie o co kaman ;D

Daj spokój. To "dzieło" Małkowskiej to jedno wielkie nieporozumienie, zresztą tak jak cała jej twórczość.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pjona (Post 2537610)
Zauwazcie jak ta dziewczyna skonczyla wkoncu zadowolona , niezle ubrana z nowym telefonem , nowe kolezanki czyli spelnily sie jej marzenia a "dawanie dupy" czy nie mozna przymknac na to oka ? oczywiscie w takim wieku to niezbyt madre i tym gardze ale od 16 lat + jestem za . TO JEST MOJE ZDANIE NIE KRZYCZ PO MNIE

A co za różnica w jakim wieku dziewczyna się sprzedaje? Przecież to jedno i to samo...

Shanhaevel 05-05-2009 20:52

Cytuj:

Powiedz Ty mi... kto w dzisiejszych czasach szuka pomocy u rodziców, próbuje z nimi rozmawiać? Znasz takie osoby? No właśnie, ja nie. Rodzina w dzisiejszych czasach zeszła na dalszy plan.
Ja czasami rozmawiam z rodzicami o różnych debilizmach upowszechnionych wśród młodzieży. I wcale nie uważam rówieśników za autorytety. Jestem emo?

Cytuj:

Picie z umiarem jest spoczi, ale palenie to zło.
True. Ja ew. strawię jeszcze sziszę, byle nie za często, bo trochę to jednak szkodzi (chociaż ładnie pachnie, doh).

Cytuj:

Zauwazcie jak ta dziewczyna skonczyla wkoncu zadowolona , niezle ubrana z nowym telefonem , nowe kolezanki czyli spelnily sie jej marzenia a "dawanie dupy" czy nie mozna przymknac na to oka ?
Nie.

Pjona 05-05-2009 21:14

@Rothes
Skoro to jedno i to samo to seks mozna uprawiac od narodzin?
Do tego sie dojrzewa a ze robi to dla kasy zeby byc szczesliwa Jej sprawa
MOJE ZDANIE

AzuranskiRookstayerXL 05-05-2009 21:19

Po przeczytaniu tego tematu zachciało mi się wyjść do sklepu... :<

Exodus 05-05-2009 21:23

Jak ktos zabija innych dla kasy, aby byc szczesliwym to tez dobrze? Taka laska po niedlugim czasie tez zlapie jakiegos syfa i bedzie potencjalnym mordercą.

I po drugie bardzo wazne MOIM ZDANIEM taki wyglad wcale nie jest dobry, szczerze mowiac jak widze jakas laske ta2 ubrana, w rozne jaskrawy barwy stylizujaca sie na k***e to sie patrze z politowaniem.

Pjona 05-05-2009 21:26

@Exodus
Dopoki jest zdrowa i nie zabije nikogo ja jestem ciagle za

i dlaczego MOIM ZDANIEM jest zle

Gonzo 05-05-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pjona (Post 2537687)
@Exodus
Dopoki jest zdrowa i nie zabije nikogo ja jestem ciagle za

Ta, ale ona nie wie, do kiedy jest zdrowa.

Pjona 05-05-2009 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2537699)
Ta, ale ona nie wie, do kiedy jest zdrowa.

A jesli by sie zabezpieczala? to chyba cos pomaga
jesli to nie pomaga (nie znam sie moze jestem za glupi) to rzeczywiscie jest to zle

Gelt 05-05-2009 21:52

Jesteś głupi. Nigdy nie ma 100% pewności. Zresztą.. Może się zarazić czymś przez seks oralny a wątpię czy ktoś chciałby by robiła to przez prezerwatywę.

Źle zrozumiałeś Rothesa. Skoro oddaj się za kase, to właściwie nie ma znaczenia w jakim jest wieku. I to, że się oddaje nie znaczy, iż do tego dojrzała.

Pjona 05-05-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2537710)
Jesteś głupi. Nigdy nie ma 100% pewności. Zresztą.. Może się zarazić czymś przez seks oralny a wątpię czy ktoś chciałby by robiła to przez prezerwatywę.

Źle zrozumiałeś Rothesa. Skoro oddaj się za kase, to właściwie nie ma znaczenia w jakim jest wieku. I to, że się oddaje nie znaczy, iż do tego dojrzała.

Moze nie zrozumialem Rothesa ale ty napewno nie zrozumiales mnie.
Radze przeczytac jeszcze raz

Lasooch 05-05-2009 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2537684)
I po drugie bardzo wazne MOIM ZDANIEM taki wyglad wcale nie jest dobry, szczerze mowiac jak widze jakas laske ta2 ubrana, w rozne jaskrawy barwy stylizujaca sie na k***e to sie patrze z politowaniem.

To już kwestia gustu. Ja na przykład nie patrzę z politowaniem. Ja patrzę z pogardą.

spider-bialystok 05-05-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
Picie z umiarem jest spoczi, ale palenie to zło.

Poniewaz?
Po wypaleniu nawet 2 ramek fajek w dzien caly czas kontroluje sie swoje zachowanie.
Po alkoholu jednak nie do konca.
Najlepszy sposob na dobry poranek - kawa i papieros :)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
Niestety, co drugą dziewczynę muszę od razu skreślić (w sensie jako potencjalny target), bo pali.

To przy odrobinie szczescia za 20 lat poruchasz ;)

Lasooch 05-05-2009 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2537776)
Poniewaz?
Po wypaleniu nawet 2 ramek fajek w dzien caly czas kontroluje sie swoje zachowanie.
Po alkoholu jednak nie do konca.
Najlepszy sposob na dobry poranek - kawa i papieros :)

Zbyt łatwo się uzależnić. Od alkoholu, mimo wszystko, trudniej. Oczywiście nikomu nie zabraniam, ale jak ktoś pali przy mnie to albo go uprzejmie proszę, żeby tego nie robił, albo się ustawiam tak, żeby na mnie dym nie leciał ; )

Co do kawy, też nie lubię (ale tu, oczywiście, w żaden sposób mi nie przeszkadza, że ktoś pije).

Cytuj:

To przy odrobinie szczescia za 20 lat poruchasz ;)

Są rzeczy, których nie trawię.

Shanhaevel 05-05-2009 23:14

Cytuj:

Poniewaz?

Palić można dużo i codziennie przez 30 lat, a że to nie ma tak bezpośrednich skutków jak alkohol, to na starość człowiek eeeeech... No i nie wszyscy lubią smród dymu tytoniowego. : P

spider-bialystok 05-05-2009 23:18

W wieku 70, 80 lat i tak wiekszosc ludzi sypie sie na calego, nawet ci niepalacy.
Za to sa tez osoby (wbrew temu co glosi propaganda), ktore pala cale zycie i zyja 90 i wiecej lat.

Gonzo 05-05-2009 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2537798)
Za to sa tez osoby (wbrew temu co glosi propaganda), ktore pala cale zycie i zyja 90 i wiecej lat.

Ale zdecydowanie więcej ludzi którzy żyją ponad 90 lat nigdy nie paliła nałogowo (albo w ogóle nie paliła). Palenie skraca życie, udowodnione naukowo i życiowo, taka prawda...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52.