![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Bądź co bądź, Galerian to by było ładne imię, ofc jeśli już nie istnieje =.=
Co do filmu, nie spotkałem się z takimi przypadkami (może dlatego, że sam się w piwnicy zamykam i tylko do szkoły wychodzę?). |
Zauwazcie jak ta dziewczyna skonczyla wkoncu zadowolona , niezle ubrana z nowym telefonem , nowe kolezanki czyli spelnily sie jej marzenia a "dawanie dupy" czy nie mozna przymknac na to oka ? oczywiscie w takim wieku to niezbyt madre i tym gardze ale od 16 lat + jestem za . TO JEST MOJE ZDANIE NIE KRZYCZ PO MNIE
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Rothes
Skoro to jedno i to samo to seks mozna uprawiac od narodzin? Do tego sie dojrzewa a ze robi to dla kasy zeby byc szczesliwa Jej sprawa MOJE ZDANIE |
Po przeczytaniu tego tematu zachciało mi się wyjść do sklepu... :<
|
Jak ktos zabija innych dla kasy, aby byc szczesliwym to tez dobrze? Taka laska po niedlugim czasie tez zlapie jakiegos syfa i bedzie potencjalnym mordercą.
I po drugie bardzo wazne MOIM ZDANIEM taki wyglad wcale nie jest dobry, szczerze mowiac jak widze jakas laske ta2 ubrana, w rozne jaskrawy barwy stylizujaca sie na k***e to sie patrze z politowaniem. |
@Exodus
Dopoki jest zdrowa i nie zabije nikogo ja jestem ciagle za i dlaczego MOIM ZDANIEM jest zle |
Cytuj:
|
Cytuj:
jesli to nie pomaga (nie znam sie moze jestem za glupi) to rzeczywiscie jest to zle |
Jesteś głupi. Nigdy nie ma 100% pewności. Zresztą.. Może się zarazić czymś przez seks oralny a wątpię czy ktoś chciałby by robiła to przez prezerwatywę.
Źle zrozumiałeś Rothesa. Skoro oddaj się za kase, to właściwie nie ma znaczenia w jakim jest wieku. I to, że się oddaje nie znaczy, iż do tego dojrzała. |
Cytuj:
Radze przeczytac jeszcze raz |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po wypaleniu nawet 2 ramek fajek w dzien caly czas kontroluje sie swoje zachowanie. Po alkoholu jednak nie do konca. Najlepszy sposob na dobry poranek - kawa i papieros :) Cytuj:
|
Cytuj:
Co do kawy, też nie lubię (ale tu, oczywiście, w żaden sposób mi nie przeszkadza, że ktoś pije). Cytuj:
|
Cytuj:
|
W wieku 70, 80 lat i tak wiekszosc ludzi sypie sie na calego, nawet ci niepalacy.
Za to sa tez osoby (wbrew temu co glosi propaganda), ktore pala cale zycie i zyja 90 i wiecej lat. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |