![]() |
Cytuj:
@topic Gratz fraga, według mnie poziom dobrego pvp jest porównywalny z zabijaniem na non. Nie mowie to o tych miszczach pvp którzy tylko lecą i wciskają hotkej ;) |
Cytuj:
|
Do wszystkich ciuli z non pvp nie macie pvp bo nie wiecie co to jak nie gracie na pvp swiatach... Kurwa granie na non pvp i blokowanie innych to nie pvp ... ZAL MI WAS NOBY
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jest to bardzo podobne, tu lurujemy potwory a tam zabijamy na*******ając hotkejem. Grałem na non jak również na pvp i według mnie zabicie kogoś na non-pvp jest większą frajdą. Lecz jest to tylko moje zdanie, tak jak mówiłem i tu i tu trzeba umieć grać ;) @down Odpowiadamy tak jak wy odpowiadacie na posty które obrażają pvp ^^ |
Jezzzu ludzie ale wy jesteście żałośni.Dla mnie ludzie zabijający na no-pvp chcą tylko pokazac ,że są pseudo pro mastah i to ,że mają wysoki lvl od razu oznacza ,że mogą sie innym wbijac na resp i są kozakami. Naprawdę macie spore kompleksy na no-pvp skoro odpowiadacie na każdy post ,który obraża wasz kochany serwer.Wiem ,że jest to wałkowane we wszystkich prawie takich tematach ale jeżeli naprawdę chcecie kogoś pozabijac to won na pvp , a nie psujecie zabawę innym graczom.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Maly debilku to na kolege z klasy to po pierwsze Zapewne czesciej jestem w 3D od Ciebie to po drugie Idz i zabij kogos na n-pvp to po trzecie |
Cytuj:
Ofc ,zapomniałem przecież ty cały czas nawet teraz jesteś w świecie 3d. Nie mam ochoty bawic się w durne podchody na no-pvp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
traktuje to ,że się powiesisz jako obietnice. aa i jak jeszcze coś chcesz to pisz na priv nie będę już zaśmiecał tego tematu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |