Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Guardia , 246 Ek died (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213622)

Barbar 03-06-2009 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxu50 (Post 2558334)
RACJA, Z TAKIM 'MISZCZEM' TO KURCZE BLASZKA AZ STRACH

Nic nie mów bo cie shunci ;/

@topic
Gratz fraga, według mnie poziom dobrego pvp jest porównywalny z zabijaniem na non. Nie mowie to o tych miszczach pvp którzy tylko lecą i wciskają hotkej ;)

Maxu50 04-06-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbar (Post 2558371)
Nic nie mów bo cie shunci ;/

@topic
Gratz fraga, według mnie poziom dobrego pvp jest porównywalny z zabijaniem na non. Nie mowie to o tych miszczach pvp którzy tylko lecą i wciskają hotkej ;)

Wreszcie napisal ktos normalny...

Ashadu 04-06-2009 18:13

Do wszystkich ciuli z non pvp nie macie pvp bo nie wiecie co to jak nie gracie na pvp swiatach... Kurwa granie na non pvp i blokowanie innych to nie pvp ... ZAL MI WAS NOBY

Maxu50 05-06-2009 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashadu (Post 2558919)
Do wszystkich ciuli z non pvp nie macie pvp bo nie wiecie co to jak nie gracie na pvp swiatach... Kurwa granie na non pvp i blokowanie innych to nie pvp ... ZAL MI WAS NOBY

o rly? nie wyzywaj graczy z n-pvp, bo przez takie cos tylko pokazujesz swoj niski poziom kultury, kazdy gra gdzie chce

Barbar 05-06-2009 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashadu (Post 2558919)

Nie emocjonuj się tak, fakt blokowania pvp nazwać nie można ponieważ żaden gracz bezpośrednio nie zabija tutaj drugiego.

Ale jest to bardzo podobne, tu lurujemy potwory a tam zabijamy na*******ając hotkejem. Grałem na non jak również na pvp i według mnie zabicie kogoś na non-pvp jest większą frajdą. Lecz jest to tylko moje zdanie, tak jak mówiłem i tu i tu trzeba umieć grać ;)

@down
Odpowiadamy tak jak wy odpowiadacie na posty które obrażają pvp ^^

Miszczu 05-06-2009 20:10

Jezzzu ludzie ale wy jesteście żałośni.Dla mnie ludzie zabijający na no-pvp chcą tylko pokazac ,że są pseudo pro mastah i to ,że mają wysoki lvl od razu oznacza ,że mogą sie innym wbijac na resp i są kozakami. Naprawdę macie spore kompleksy na no-pvp skoro odpowiadacie na każdy post ,który obraża wasz kochany serwer.Wiem ,że jest to wałkowane we wszystkich prawie takich tematach ale jeżeli naprawdę chcecie kogoś pozabijac to won na pvp , a nie psujecie zabawę innym graczom.

Maxu50 06-06-2009 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2559742)
Jezzzu ludzie ale wy jesteście żałośni.Dla mnie ludzie zabijający na no-pvp chcą tylko pokazac ,że są pseudo pro mastah i to ,że mają wysoki lvl od razu oznacza ,że mogą sie innym wbijac na resp i są kozakami. Naprawdę macie spore kompleksy na no-pvp skoro odpowiadacie na każdy post ,który obraża wasz kochany serwer.Wiem ,że jest to wałkowane we wszystkich prawie takich tematach ale jeżeli naprawdę chcecie kogoś pozabijac to won na pvp , a nie psujecie zabawę innym graczom.

Lache kotu. To ze psy graja na n-pvp to nie znaczy ze moga sobie miszczowac, takze trzeba ich skracac o 1 lvl czasami, nie znasz sie to japa.

Miszczu 06-06-2009 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxu50 (Post 2560186)
Lache kotu. To ze psy graja na n-pvp to nie znaczy ze moga sobie miszczowac, takze trzeba ich skracac o 1 lvl czasami, nie znasz sie to japa.

Znam , bo grałem na no-pvp sporo <wiem ,wybaczcie błąd życiowy> i w cholere moich kumpli z rl (REAL -jest to świat w 3d ,powtórzę dla ciebie jeszcze raz w 3d nie w 2) też gra na no-pvp i prawie wszyscy z nich przeszli na no-pvp bo nie utrzymali się na pvp. Pomyśl troche nim napiszesz coś naprawdę głupiego mały debilku.

Maxu50 06-06-2009 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2560195)
Znam , bo grałem na no-pvp sporo <wiem ,wybaczcie błąd życiowy> i w cholere moich kumpli z rl (REAL -jest to świat w 3d ,powtórzę dla ciebie jeszcze raz w 3d nie w 2) też gra na no-pvp i prawie wszyscy z nich przeszli na no-pvp bo nie utrzymali się na pvp. Pomyśl troche nim napiszesz coś naprawdę głupiego mały debilku.

Maly debilku to na kolege z klasy to po pierwsze
Zapewne czesciej jestem w 3D od Ciebie to po drugie
Idz i zabij kogos na n-pvp to po trzecie

Miszczu 06-06-2009 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxu50 (Post 2560209)
Maly debilku to na kolege z klasy to po pierwsze
Zapewne czesciej jestem w 3D od Ciebie to po drugie
Idz i zabij kogos na n-pvp to po trzecie

Mały debilku ,szkoda mi na Ciebie większych słów.
Ofc ,zapomniałem przecież ty cały czas nawet teraz jesteś w świecie 3d.
Nie mam ochoty bawic się w durne podchody na no-pvp.

Maxu50 06-06-2009 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2560297)
Mały debilku ,szkoda mi na Ciebie większych słów.
Ofc ,zapomniałem przecież ty cały czas nawet teraz jesteś w świecie 3d.
Nie mam ochoty bawic się w durne podchody na no-pvp.

Powiesze sie bo leszcz z forum, ktory uwaza ze 90 ed'em nie mozna bic marow a 110 mozna mnie cisnie.....rlyyyyy

Miszczu 06-06-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxu50 (Post 2560303)
Powiesze sie bo leszcz z forum, ktory uwaza ze 90 ed'em nie mozna bic marow a 110 mozna mnie cisnie.....rlyyyyy

eeee zły temat kochanieńki nie o tym tutaj rozmawiamy ,do dupy z taką ripostą ,
traktuje to ,że się powiesisz jako obietnice. aa i jak jeszcze coś chcesz to pisz na priv nie będę już zaśmiecał tego tematu.

Maxu50 06-06-2009 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2560331)
traktuje to ,że się powiesisz jako obietnice. aa i jak jeszcze coś chcesz to pisz na priv nie będę już zaśmiecał tego tematu.

Jak zaczales ta klotnie to kloc sie dalej a nie wyjezdzasz z tekstami, ze na priv. Przynajmniej dobry filmik bedzie na 1-szej stronie

Barbar 06-06-2009 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2560331)

Miękniesz? ^^

Miszczu 06-06-2009 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbar (Post 2560539)
Miękniesz? ^^

rozgryzłeś mnie ;/

Maxu50 07-06-2009 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2560608)
rozgryzłeś mnie ;/

Nom chyba Cie rozgryzl, dales ciala kolego. Boisz sie dalszej klotni? Jesli tak to po co ja zaczynales 'miszczu' z pvp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54.