![]() |
dobra , dobra ;] a ty z skąd wiesz czy to jest moja 1 postać ;] tą postacią gram dopiero 1,5 miesiąca ;] i miałem inne chary ;] ale już nimi nie gram ;] :)
|
haha dorby jestes w 1,5 miesiaca 17 lvl ladne pg
|
Cytuj:
Bardzo podobają mi się nowe grafiki. Uważam, że to ciekawa zmiana. Z chęcią poczekam na resztę. |
Cytuj:
Ale to już taki :topic: |
Kolejny Żałosny Up'ek.
Carlin Straci Swoj Klimat i dupa. Nie grajcie na RL bo nie warto...wogóle tibia długo nie pociagnie. |
Cytuj:
|
Witam, nowy na forum ;D
Hmmm... Powiem tak. Nie zgodzę się że grając na FACC'u jesteś nikim. Co prawda wszędzie pełno troli, ale takie jest życie. Sam mam teraz kupić PACC'a bo 20 euro to nie dużo. Dalej. Nie gadajcie że Carlin straci na klimacie. Komu nie podoba się nowe Kazza? Właśnie o wiele lepiej wygląda. Co wy macie do Carlin? Co z tego że jest tam od zajeb**nia troli? Ja to ich poprostu omijam. Nie mówcie że płacenie za PACC'a dla CipSoftu to coś złego. Sami muszą coś zarobić to przecież normalne, a pozatym nikt by za darmo nie trzymał tylu serwerów. Jakby ktoś pytał. Coś jest w Tibii co nawet po długiej przerwie ciągnie do powrotu. Naprzykład ja gram teraz tydzien po rocznej przerwie. END |
Cytuj:
ciekawe ile z % z tego update beda stanowiły zerżnięte pomysły z innych gier dobrych firm (Blizzard itp.) |
Jeżeli CipSoft ma zamiar analizować wypowiedzi użytkowników i dostosowywać się do ich opini, to jest to rewolucyjny update
ale jeżeli 90% z tych wypowiadających się na oficjalnej stronie użytkowników to "gracze" którzy grają na 5 multi klientach i 7 Botach i narzekają na słabe dropy bo zamiast 5kk mają 4kk, to tibia stanie się wspaniałą grą. Powiem tak, jeżeli chcą zwiększać looty, dodawać expowiska, nowe "wydajniejsze" potwory, to niech najpierw pozbędą się przynajmniej części boterów żeby normalnym ludziom grało się przyjemniej. |
nom ale ja poświęcam czas na skilowanie :) chce wbić dobre skile i dopiero expic :)
|
Jak ktoś pisał up. Mogli to zostawić w naturalnym klimacie. Teraz wszystko nowe, niedługo w tibi będą komputery, rowery, samochody.
|
nom ;/ za 2-3 lata tibia zejdzie na psy ;/ większość graczy odejdzie ;/ po co to zmieniać ;/ najlepiej wygląd miast zostawić taki jaki jest ;/ a zrobić nowe questy i dodać parę fajnych itemków :)
zobaczymy co jeszcze wymyślą ;/ bo jak narazie to porażka ;/ niech dodadzą nowe outfity , questy , itemki , expowiska , monstery ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Wiem ;] "On wie lepiej" niektórzy mogą odebrać jako Prawdę, a inni jako sarkazm ;] Wszyyystko zaleeeży od luuudzi... |
Cytuj:
|
Hey, nie wiem czy widzieliście, ale ja przeglądając z nudów komentarze do tego newsa na tibia.com zauważyłem oficjalne odpowiedzi CM Mirade na parę pytań:
1.Odnośnie Rosebud Cytuj:
Cytuj:
@edit Przetłumaczyłem pierwsze: Cytuj:
Piternet |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
update zapowiada sie ciekawie nowe carlin to moze byc ciekawe jak narazie + tutaj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |