Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] "Gżeczna, kóltóralna i wyhowana pOLSKA mlodziesz" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213924)

Deyh 23-05-2009 15:03

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tharion 23-05-2009 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2549575)
Centrum napiny. Sztandarowy przykład Tibijczyctwa wśród polskich graczy;).
To Forum nigdy się nie zmieni. No Hope.

Mówi ktoś, kto jest najbardziej pojebanym człowiekiem na tym forum, dziecko tibi siedzące w domu,napinające się w każdym temacie, potrafiące pierdolić głupoty o wszystkim, mające przeświadczenie o swojej mądrości i wielkości.
Przy okazji z wyglądem ścierki do podłogi.

No taaa...

/aut~

Tjolek 23-05-2009 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2549493)
Ort.

Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2549276)
Cóż. Moje wyjątkowo bujne RL-Life, na szczęście nie pozwala mi, ogłupiać się nudnym, oraz przepełnionym dziećmi światem Tibii.

Nie stawiamy przecinka przed następującymi spójnikami: albo, ani, bądź, czy, i, lub, niż, oraz, tudzież.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Przecinek

Cytuj:

Dlatego to miejsce jest przez Ciebie najczęściej odwiedzane?

Cytuj:

Doskonale wiedzą, jacy są marni. Jednak duma, nie pozwala im się do tego przyznać. Mówię tutaj w szczególności o tej części marginesu społecznego, która ledwo co potrafi skleić zdanie, a wszelka kontrargumentacja opiera się na bezpodstawnych pomówieniach.

1. Chyba jeszcze nie było tematu, w którym byś nie miał racji?
2. Twoja argumentacja zazwyczaj sprowadza się do manieczki = zuo, dresy = zuo. Ogólnie czego nie stworzyli metale itp. ZUO !!!

Cytuj:

Cóż. Na pewno tego typu osób znajdziesz więcej w takim środowisku, niż gdybyś usiłował się doszukiwać ich na polskim, tibijskim forum, gdzie liczba zdebilowaciałych dzieci osiedli (np. pol-lop) sięga nieba.

Tak jak 2up. Dlatego lubisz tu wchodzić żeby pokazać wszystkim nieukom, debilom, ogólnie całemu podgatunkowi ludzi którzy są gorsi od Ciebie (według Ciebie) jaki to jesteś wykształcony i inteligentny.

Cytuj:

Co racja, to racja... Karygodny plebs. Zwykłem mawiać "podgatunek".

Czyżby Hitler był jakimś Twoim bliskim krewnym? Mam nadzieję, że ktoś Ci wybije z głowy nazywanie innych ludzi pogatunkiem.

Xr3 23-05-2009 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2549601)
dziecko tibi siedzące w domu

Dzieckiem Tibii siedzącym w domu? Stare dzieje. Bardzo stare;).

Cytuj:

Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie
Ależ proszę.

Cytuj:

Dlatego to miejsce jest przez Ciebie najczęściej odwiedzane?
Po części tak.

Cytuj:

Twoja argumentacja zazwyczaj sprowadza się do manieczki = zuo, dresy = zuo
Pierwej oceniam poziom intelektualny. To, że w przypadku wymienionych przez ciebie grup społecznych jest on na ogół zerowy, to już ich wina.

Cytuj:

Tak jak 2up. Dlatego lubisz tu wchodzić żeby pokazać wszystkim nieukom, debilom, ogólnie całemu podgatunkowi ludzi którzy są gorsi od Ciebie (według Ciebie) jaki to jesteś wykształcony i inteligentny.
Tak.

Cytuj:

Czyżby Hitler był jakimś Twoim bliskim krewnym? Mam nadzieję, że ktoś Ci wybije z głowy nazywanie innych ludzi pogatunkiem.
Nie, nie jestem naziolem. Będę dobierał określenia do ludzi w taki sposób, jaki podpowie mi to rozum. A co do "podgatunku", to do osoby, którą do tej grupy przydzieliłem, przyrównał bym jeszcze takie określenia jak "Gangrena tego kraju i narodu" oraz "Dno marginesu społecznego".

@Topic
Jak bym forumowiczów widział...

Lasooch 23-05-2009 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijski_Peker (Post 2549580)
ale wy wszyscy jestescie fajni,pewnei kazdy z was ma bota na forum zeby odpisywal na kazdego krytykujacego was posta a sami w tym czasie bawicie sie na imprezach,ruchacie ostre laski macie czerwone paski i jestescie mega przystojni,ubieracie sie najmodniej na osiedlu i wasi rodzicie sa z was dumni :)

Jeśli za 'fajnego' uważasz kogoś, kto koniecznie się musi modnie ubierać, to nie widzę sensu rozmowy z tOBĄ.

@Tjolek: poprawność polityczna to plaga. Mam (i Xr3 też ma) pełne prawo do własnej opinii i uważania niektórych ludzi (vide cygaństwo, osiedlowy plebs etc.) za gorszych. To, jak nazwiesz 'gorszych' (czy będzie to moje ulubione bydło, czy inne untermensche) jest kwestią indywidualną.

Mazur199 23-05-2009 16:19

"je*nij mu liscia i sie uspokyje tej"
: D

Xr3

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2549617)
Ależ,określenia jak "Gangrena tego kraju i narodu" oraz "Dno marginesu społecznego",
oraz z ironiczno-pogardliwym uśmiechem, niemożność, uargumentowania, przełknąć gorycz porażki,Owszem

Czy takimi samymi słowami/określeniami posługujesz się codziennie? Jeśli tak to nawet nie chce wiedzieć jakich masz kumpli, bo albo są mocno zjarani albo narąbani by móc z Tobą wytrzymać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2549520)
@xr3

Mysle ze jednak po 99% ludzi tutaj splywa jak po kaczce to co o nich mowisz, przeceniasz swoj wplyw na nich. Nie chce sie tutaj klocic, ale napieta atmosfere robisz tutaj ty. Prawdopodobnie masz kompleksy w tzw. RL jesli musisz na kazdym kroku podkreslac ze masz 'bujne' RL, znajomych, jestes tak rozrywkowy, inteligentny i wyksztalcony. Ulegasz stereotypom (ktos nosi dresy=lysy i glupi), pomimo ze sam im podlegasz (punk=brudas). Jesli uwazasz ze gdy ktos jest wyksztalcony to jest lepszym czlowiekiem od niewyksztalconego, to musze cie uswiadomic - jestes w bledzie.

i notka Ryby na Twoim profilu mówią o Tobie wszystko, POJEDŹ PO MNIE BO MAM AVATAR ARMINA !! TECHNO
ELO !11

Miszczu 23-05-2009 16:48

Cytuj:

ze znajomymi palimy koty i polujemy z wiatrówką na klechów.

Chciałbyś!!

qq2 23-05-2009 16:49

TECHNO = VIXA, ELECTRO, TRANCE, HARDCORE, HARDSTYLE, HOUSE _///
Piona za dobre myślenie!

Lasooch 23-05-2009 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2549643)
Czy takimi samymi słowami/określeniami posługujesz się codziennie? Jeśli tak to nawet nie chce wiedzieć jakich masz kumpli, bo albo są mocno zjarani albo narąbani by móc z Tobą wytrzymać.

Prościej rzucić k*rwą co drugie słowo i nie używać wyrazów dłuższych niż siedmioliterowe, nie? Jeśli posługiwanie się zacytowanymi przez Ciebie określeniami jest dla Ciebie takie niesamowite, to współczuję i życzę Ci, byś wyrwał się kiedyś z dna intelektualnego.

neopostman 23-05-2009 18:08

Cytuj:

Co racja, to racja... Karygodny plebs. Zwykłem mawiać "podgatunek".

Problem w tym, że stawiasz siebie ponad innych. Lektura "Zbrodni i Kary" czy odrobina wiedzy o filozofii Nietzschego powinna tobie wyjaśnić do czego to zmierza.

Tjolek 23-05-2009 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjolek (Post 2549604)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2549617)
Tak.

1. To szkoda mi Ciebie trochę a wiesz dlaczego. Bo gdybyś był chociaż w połowie tak inteligentny i wykształcony za jakiego się uważasz to byś nie siedział na tym forum i pieprzył o głupotach.

2. Nie wydaje mi się żeby inteligentni ludzie budowali swoją inteligencje na rozmowach z głupszymi ludźmi co próbujesz robić Ty. Tylko by rozmawiali z mądrzejszymi ale jakbyś na takiego trafił to by Cię zagiął tak, że byś zwinął się kłębek i wrócił na forum tibia.pl żeby dalej budować swoją wyimaginowaną inteligencje. Bo nie jest sztuką rozmowa z głupszym...

Jeżeli chcesz pokazać jaki to jest mądry to zrób coś żeby inni też tak uważali, bo uznawać siebie za inteligentnego może każdy ale nie każdy nim jest.

Wielkimanitu 23-05-2009 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjolek (Post 2549704)
Nie wydaje mi się żeby inteligentni ludzie budowali swoją inteligencje na rozmowach z głupszymi ludźmi co próbujesz robić Ty. Tylko by rozmawiali z mądrzejszymi ale jakbyś na takiego trafił to by Cię zagiął tak, że byś zwinął się kłębek i wrócił na forum tibia.pl żeby dalej budować swoją wyimaginowaną inteligencje. Bo nie jest sztuką rozmowa z głupszym...

Czyli Tjolek przyznaje, że Xr3 przewyższa go poziomem intelektualnym? :)

Tjolek 23-05-2009 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2549714)
Czyli Tjolek przyznaje, że Xr3 przewyższa go poziomem intelektualnym? :)

1. To jest właśnie Polska..każdym interpretuje różne wypowiedzi jak mu jest wygodnie. Ale co się dziwić przykład idzie z samej góry czyli prezydent vs premier i interpretacja tego co powiedział Trybunał Konstytucyjny.

2. A nawet gdyby to co? Masz idealny przykład Dody IQ 160 a zachowuje się...

Erhion 23-05-2009 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjolek (Post 2549604)
Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie ;)

Na końcu zdania stawia się kropkę. ;>

Skończcie to wzajemne poprawianie się.

pol-lop 23-05-2009 19:25

@Xr3
http://www.ivona.com/?tk=ujEJuCHs

ZapodajMuze 23-05-2009 19:38

Cytuj:

Doskonale wiedzą, jacy są marni. Jednak duma, nie pozwala im się do tego przyznać. Mówię tutaj w szczególności o tej części marginesu społecznego, która ledwo co potrafi skleić zdanie, a wszelka kontrargumentacja opiera się na bezpodstawnych pomówieniach.

Ty wszystko wiesz , wrozysz , czytasz w myslach . Zastanawiam sie czemu ty tarota o 24 nie ukladasz na tvnie .
Jak ci sie wydaje ze kazdy tylko wali glowa w stol bo ty powiesz po raz 30 "mam was w dupie i z politowaniem odpowiadam z ironicznym usmieszkiem na twarzy" to jestes bledzie .

Mazur199 23-05-2009 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2549683)
Prościej rzucić k*rwą co drugie słowo i nie używać wyrazów dłuższych niż siedmioliterowe, nie? Jeśli posługiwanie się zacytowanymi przez Ciebie określeniami jest dla Ciebie takie niesamowite, to współczuję i życzę Ci, byś wyrwał się kiedyś z dna intelektualnego.

łatwiej powiedzieć znajomemu o chrabąszczu majowym:

Melolontha melolontha latają na dworze

czy:

pełno chrabąszczy lata na dworze

Zrobiłem Ci coś złego? Więc na mnie nie wjeżdżaj,k? I nie oceniaj ludzi przez pryzmat skrajności: kur*a = kretyn, fan muzyki trance = debil bo równie dobrze ja mogę nazwać Cię dresem lecz nie będzie miało to sensu więc stfu.

Tibijski_Peker 23-05-2009 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2549736)

http://www.ivona.com/?tk=Yk4ayxwp

Lasooch 23-05-2009 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2549765)
łatwiej powiedzieć znajomemu o chrabąszczu majowym:

Melolontha melolontha latają na dworze

czy:

pełno chrabąszczy lata na dworze

A chwilę później mówisz o skrajnościach. Przykłady, które wcześniej wyrwałeś z postów Xr3 (może poza 'gangreną tego kraju i narodu', co rzeczywiście nie jest może najczęstszym określeniem) często przewijają się w moich wypowiedziach. Bo lepiej brzmi 'z ironiczno-pogardliwym uśmiechem' niż 'y, tego hehe k*rwa z uśmiechem na ryju nie?'. A żaden z tych zwrotów nie jest trudny do zrozumienia.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2549765)
Zrobiłem Ci coś złego? Więc na mnie nie wjeżdżaj,k? I nie oceniaj ludzi przez pryzmat skrajności: kur*a = kretyn, fan muzyki trance = debil bo równie dobrze ja mogę nazwać Cię dresem lecz nie będzie miało to sensu więc stfu.

Jak rzucisz k*rwę, żeby wyrazić swoją złość, frustrację czy zaakcentować coś, spoko. Jak rzucasz k*rwami, bo nie wiesz co masz mówić - jesteś kretynem. A o ten drugi przypadek mi chodziło. Co do fanów muzyki trance będących debilami - czegoś takiego nie mówiłem (choć sam fanem nie jestem), ale typowi słuchacze niższych (... pogrubiam zanim ktoś się przyczepi) odmian muzyki elektronicznej jak najbardziej debilami są (tak, mówię o tych, którzy słuchają manieczek w golfie 3 tak głośno, że słychać trzęsący się zderzak w promieniu 15 metrów.

Ulrikk 23-05-2009 20:27

Szkoda, że nie znam was wszystkich w rl. Byłbym wtedy taki fajny ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:23.