![]() |
Bo potion of regained vision robi się, dając Nemalowi składniki. Raczej spróbuj zrobić inne mikstury, ale wątpię, żeby się udało.
|
a jak sie nie da u tego Nemala to spróbuj w kociołku
|
nie da się, sprawdziłem. ani u nemala ani w kociołku, czy vial'u
|
Sorry za offtop ale ktos sie tam klocil o kazz i bazyliszka, tak wiec - czy do komnaty sie da dostac to ja nie wiem ale nawet jak sie dostaniesz to z bazyliszkiem nie pogawedzisz.
Cytuj:
|
Ciekawe skąd masz takie coś?
|
abrakadabra, trzy lata temu niejaki Dennis prosto z Holandii shakował CipSoft, stworzył swój 100% rl like ots, a niektóre pliki porozdawał jak był pijanym. Mam mape spawny i npce.
|
nie mowie, ze ci nie wierze, ale nie ma chyba sladu o tym w google.
|
To prawda. A w dostanie się do bazyliszka i bez tego nie wierzę, chociażby dlatego, że jest na poziomie -8, co wyklucza wejście od dołu, a nad nim jest lawa. Możliwe byłoby teleportowanie się, co jest zupełnie bez sensu - to nie jest tajemna komnata maga, do której zostawił teleport, tylko śmiertelnie groźny bazyliszek, którego zamknięto tam na zawsze, by nikt już nie stanął z nim w oko w oko.
|
Cytuj:
Cytuj:
(wiem ten post jest glupi nie komentujcie \o/) |
Naprawdę super to zrobiłeś...
Wszystko opisane , screeny porobione... Musiałeś stracić dużo czasu żeby takie coś napisać xD Nie słuchaj innych co gadają głupoty ! Naprawdę świetna robota ! :) Jesteś Wielki B) |
Tak, kawał naprawdę dobrej roboty.
Respect 4 U. |
Oczywiście, że fajnie bo to Shoq robił :D, wypadałoby teraz posunąć się w poszukiwaniach
|
Pytanie do shoq.
moge cie prosic bys napisal do mnie na gg? 1439947 lub tutaj podal swoj numer. czekam na odp. |
Bardzo ładnie to opisałeś. Ja czytając to wpadłem na pewien naciągany pomysł.
Napisałeś ze jest plama oleju, pod nią jest ogień a jeden npc mówił ze olej się pali. Aby poślizgnąć się na oleju trzeba po nim przejść. Aby zapalić coś trzeba go dotknąć ogniem. Wiec może trzeba się palić i przejść po oleju by go zapalić ? Najlepiej ten podpalić sie z tego fire filda co jest blisko oleju :D |
Cytuj:
|
Moze nalezaloby rozlac na to jakas inna substancje ...? Lub nie robic probowac rozpalic tego magia tylko tradycyjnymi metodami bo jak na razie magia zawodzi ;x...
@down gdzie ty tu opowiadanke widzisz to ja nie wiem ;x zwykly spis rzeczy ktore da sie zrobic / sa na jakundaf desert |
Spodobał mi się ten temat i teraz regularnie go codziennie odwiedzam. ;)
Właśnie przez takie opowiadanka gra nabiera smaku ;] Dobra robota, shoq ;) |
Ja mam pytanie jakich składników potrzeba do potion of regained vision ? Czy tylko red rose ?
|
Cytuj:
|
@Kosownik, Perfect*Doll, Nerczio, RonMasterBlaster
Ten temat nie jest do komentowania, tylko do myślenia. @redfaction Czyli cokolwiek do niego napiszemy zaatakuje nas ;/. @topic TORGowcy są dalej od nas, bo mają LevelSpy'e. Też trzeba kupić taki, żeby CipSoft go nie wykrył, i DOKŁADNIE przeskanować Jakundaf. Pozdrawiam, DK. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |