![]() |
Cytuj:
|
1. Polski - 3
2. Angielski - 4/5 3. Religia - 3 4. Matma - 3 5. Wos - 3 6. Muzyka - nie miałem ;) 7. Biola - 3 8. Fiza - 3 9. Gegra - 3 10. Wf - 4 11. Niemiecki - 3 12. Chemia - 2 13. Historia - 3 Old times, świadectwa zachowane :] |
Cytuj:
|
Szkoła ninja
wf -6 religia - 4 a tak na serio, jestem w technikum budowlanym na profilu... długoletnim. więc zobaczymy jak to będzie, nigdzie mi się nie śpieszy przecież. |
J. Polski - 3
J. Angielski - 3 J. Niemiecki - 4 Historia - 5 Matematyka - 2 (znaczy się, jak zwykle ;P ) Fizyka - 2 (A w trzeciej klasie gimnazjum miałem 5 xD ) Chemia - 2 Biologia - 3 Geografia - 3 (w trzeciej klasie gimnazjum 5... Staczam się coś :/ ) W-F - 5 PO - 4 Podstawy Logistyki - 3 Ekonomika Logistyki - 3 (moooocno naciągane) Technologia Informacyjna - 5 (jak wszyscy w klasie...) Transport i Spedycja - 2 (troszke sobie olałem ten przedmiot) Religia - 2 Pierwsza klasa technikum logistycznego :) |
Zawsze byłem zdania, że wprowadzenie systemu nauczania w stylu zachodnim to błąd ;] Jak widać, wszyscy w gimnazjum np. z takiej matematyki mają 4 czy 5, a w szkołach średnich? =) To daje do myślenia, jeżeli chodzi o poziomy gimnazjów xd
@down Wyjątek potwierdzający moją starą. |
@UP
W gim mialem 4, a w LO 5, ajempro @Edit UP To żem sie uśmioł, ho ho |
matma 3+
fizyka 6 (2oceny + za wygrany indeks na pg) reszta jest g warta |
Dzisiaj dostałem świadectwo, to się pochwalę! Nie chce mi się podawać wszystkich ocen, ale średnia 3,4. Zachowanie poprawne. Czyli ładne świadectwo ukończenia szkoły średniej :)
Oceny od 6 do 2 :) |
W szkole średniej nikt na średnią uwagi nie zwraca. Grunt to dobrze maturę napisać.
2 liceum - 4.0-4.3, jeszcze mam kilka spr do napisania. @piteer Takie oceny w gimnazjum? Powiedz, że się jeszcze do liceum wybierasz... |
Cytuj:
|
Niech jeszcze ci wszyscy z dobrymi ocenami powiedzą, że mają punktowy system oceniania. To będzie mój milowy krok do pieprznięcia tego wszystkiego i zostania ninja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jak podejmę i zaraz rzucę to już się będzie liczyć? |
Cytuj:
|
studia humanistyczne i ekonomiczne = didn't happen.
== seminarium dyplomowe - 5.0 praca magisterska - sie skonczy to sie dowie. |
Cytuj:
Swoją drogą http://img99.imageshack.us/img99/94/...40ninjaqn0.jpg |
@Voon: żeby tam chociaż jedno dobre piwko stało...
|
Cytuj:
|
Tyskie ponad wszystkie?
Fizyka... kaszana I hate! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |