Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] 410ek stara sie naprawic opinie o non-pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214375)

Kuro_Warrior 01-06-2009 22:03

#up

On po prostu nie moze sie pogodzic z tym, ze nigdy na n-pvp NIKOGO by nie zabil i wyzawa sie na forum, robiac z Tomurki debila.

#dron
Znasz go chociaz, ze wypowiadasz sie na jego temat? A jak nie znasz go osobiscie tylko z opowiesci pro kolegow 20 lvli to skoncz pierdolic.

bardzoprostynick 01-06-2009 23:56

Film powinien mieć tytuł: Bliskie spotkanie z Tomurką... A tak na marginesie nie pierdolcie, że lvl się nie liczy bo szybkość 400 lvla dużo daje, a odnośnie botów to nie wiem czy jeszcze używają, przecież tibia wysyła listę uruchomionych procesów więc szybko wpadłby ban.

Vil 02-06-2009 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuro_Warrior (Post 2556511)
On po prostu nie moze sie pogodzic z tym, ze nigdy na n-pvp NIKOGO by nie zabil i wyzawa sie na forum, robiac z Tomurki debila.

Generalnie to jak rzucisz w jakiegosc 250+ kamieniem to masz jakies 60-70% szans ze trafisz w debila.

Jakby ktos mial watpliwosci to powyzsza opinia bazuje na 5 latach obserwacji populacji.

DRoN 02-06-2009 00:44

Cytuj:

Znasz go chociaz, ze wypowiadasz sie na jego temat? A jak nie znasz go osobiscie tylko z opowiesci pro kolegow 20 lvli to skoncz pierdolic.
Na czyj temat się niby wypowiadam?

Cytuj:

Zacytujcie mi go :P

Bawisz mnie, dlatego ciągnę tą dyskusję :)
Powiedziałem ironicznie o Tomurko-braciach, że razem siedzieli, bo były sprzeczki który owner grał. Nic więcej o nim nie mówiłem oprócz tego, że moby w tej grze poruszają się z opóźnieniem, a on ma duży lvl, więc łatwo jest manewrować.
A to że coś jest łatwo, nie znaczy że ktoś jest debilem jeśli to potrafi.

I tak. Pewnie nie zabiłbym nikogo (poważnego) na no-pvp, bo jeśli by mi się chciało już cierpieć do 50+ lvla, to i tak mógłbym se conajwyżej dragi lurować albo GSy na PoHu. To najwyżej jakiegoś totalnego newbie bym ubił. (nie licząc akcji typu kick/afk/bot w niebezpiecznym miejscu)

bardzoprostynick 02-06-2009 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2556666)
Generalnie to jak rzucisz w jakiegosc 250+ kamieniem to masz jakies 60-70% szans ze trafisz w debila.

Jakby ktos mial watpliwosci to powyzsza opinia bazuje na 5 latach obserwacji populacji.

Całkowicie się z tym zgadzam tylko ja sądzę, że takich ludzi jest jakieś 80%. I wcale mnie to nie cieszy, to jest smutne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN (Post 2556707)
I tak. Pewnie nie zabiłbym nikogo (poważnego) na no-pvp, bo jeśli by mi się chciało już cierpieć do 50+ lvla, to i tak mógłbym se conajwyżej dragi lurować albo GSy na PoHu. To najwyżej jakiegoś totalnego newbie bym ubił. (nie licząc akcji typu kick/afk/bot w niebezpiecznym miejscu)

Zdziwiłbyś się ile osób wyzabijałem w dawnych czasach 45 druidem na candii. Większość to 40-70 lvl i chyba br/hispano/mexico/itp i nie wiem dlaczego, ale chyba im często net laguje bo padają jak cioty. To była moja jedyna postać na npvp bo zawsze grałem na pvp z powodu mniejszej ilości ludzi na serwerach i szybkiego ekspienia + brak aż tylu noobów co na non pvp. Pvp też ma wady, ale mniej niż npvp.

Kuro_Warrior 02-06-2009 14:25

#dron
Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie...zapytalem czy znasz Tomurke, bo pierdolisz, ze gralo kilku ownerow w tym samym momencie, bo powiedzieli Ci o tym koledzy...

#Vil
Zgadzam sie z Toba, ale pozostaje jednak te 20-30% ludzi normalnych, nie mowie ze akurat w tym wypadku Tomurka do takich nalezy, bo nigdy z nim slowa nie zamienilem, tylko nie rozumiem kozakow z tego forum, ktorzy gadaja na jego temat takie czy inne rzeczy nie majac w ogole pojecia kim on jest.

Tibijski_Peker 02-06-2009 15:02

tomur to muj stary.
koniec tematu:cup:

DRoN 02-06-2009 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuro_Warrior (Post 2556920)
#dron
Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie...zapytalem czy znasz Tomurke, bo pierdolisz, ze gralo kilku ownerow w tym samym momencie, bo powiedzieli Ci o tym koledzy...

Nie, nie znam. I mi koledzy nic takiego nie powiedzieli.
No i?

Mory 02-06-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuro_Warrior (Post 2556511)
On po prostu nie moze sie pogodzic z tym, ze nigdy na n-pvp NIKOGO by nie zabil

wow zabic kogos na non pvp xxx levelem nie majac nawet pzta i ewentualnego hunta od gildii kolesia ktorego zabil? poprostu extra

i blagam cie nie mow o skillu zabijania na non pvp czy na*******aniu w hotkey na pvp.
lurujesz na kogos, potwory sie przezuca to padnie i co cala filozofia z waszym "fragowaniem" na non pvp

Rav 02-06-2009 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mory (Post 2557093)
wow zabic kogos na non pvp xxx levelem nie majac nawet pzta i ewentualnego hunta od gildii kolesia ktorego zabil? poprostu extra

i blagam cie nie mow o skillu zabijania na non pvp czy na*******aniu w hotkey na pvp.
lurujesz na kogos, potwory sie przezuca to padnie i co cala filozofia z waszym "fragowaniem" na non pvp

z regoly na tym to polega, choc czasem niektorzy siegaja po magic walle ktore umozliwiaja efektywniejsze lurowanie

Tibijski_Peker 02-06-2009 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mory (Post 2557093)

to samo mozna powiedziec o pvp ;D
tyle tylko ze na pvp biegasz z 20 kolesiami ktorzy na*****aja w hotkeye w ta sama osobe(przewaznie w trapie)
no i wiesz jak bedzie zachowywala sie twoja ofiara a lurujac cos na kogos na non pvp nei wiesz kiedy dany potwor sie przezuci albo czy za chwile ten lurowany potwor nie zniknie i takie tam

Sixis 02-06-2009 17:49

No tu mnie tomurka roz****ł :D nalurowal im tego syfu :D GZ :D

Mory 02-06-2009 20:50

2 up czyli jest chujowe bo nie po to zrobili non pvp zeby jakies noobki "przejmowaly" serva "ubijajac" ludzi lurujac na nich potwory

Kuro_Warrior 02-06-2009 21:15

#up
Ogarnij, ze jak szczekaja to jest to jedyne wyjscie zeby przestali szczekac.

Xr3 02-06-2009 22:20

@up
Akurat panowie na filmie, zostali ubici w innej intencji. Nie wiadomo w jakiej.

Kuro_Warrior 02-06-2009 22:38

#up

Nie mam pojecia dlaczego akurat oni zostali ubici ale niech mi kiepek nie wmawia, ze na n-pvp nie ma powodow do karania ludzi...

Hamerpl 03-06-2009 10:07

@UP

Tomurki oraz jego "była" jak i "obecna" gildia czesto i gesto znajdują te powody.

Tibijski_Peker 03-06-2009 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mory (Post 2557421)
bo nie po to zrobili non pvp zeby jakies noobki "przejmowaly" serva "ubijajac" ludzi lurujac na nich potwory

uwierz mi ze jakbys gral na non pvp wiedzialbys co oznacza gra na takim typie servera ;D
tomur(y)? osiagnely praktycznei wszystko co mozna miec na swiecie non pvp to teraz sie bawia a to ze ek za bardzo sie nie pobawisz w zaden inny sposob niz wlasnie lurowanie potworow na kogos w przeciwienstwie do profesji maga to sory :<

bolosaf 03-06-2009 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijski_Peker (Post 2557764)
uwierz mi ze jakbys gral na non pvp wiedzialbys co oznacza gra na takim typie servera ;D

Na n-pvp gram od zawsze i przyznam, że ludzie wybierając ten typ serwera kierują się:
a) chęcią pogrania w spokoju, bez wojen itp.
b) strachem przed pvp i chęcią pokazania swoich umiejętności w tzw. ''karaniu''(które swoją drogą zostało wymyślone przez jakiegoś 6-latka w przedszkolu).

PS:

Xr3
Zbanowany

:'(

Dombro 03-06-2009 16:39

Ci ludzie na filmie śmiali się coś z Tomura jak koło nich biegał... to teraz mają :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30.