![]() |
Str4t0s-Stratos.....hmm coś mi się kojaży z Himenem(czy jak to tam się pisze)
"Orginalnie" zapisaane-7/10 |
Hmm...
Str4t0s 9/10 fajny nick
ALBERT-5/10 mi sie kojarzy z jakims kujonem,lizusem edit: Mój nick nie jest związany z rzeką Wisłą tylko z klubem piłkarskim. |
Wiślaczek 5/10
+widac ze z polski +widac ze lubi plywac -kojarzy mi sie wisielcem |
@Dwimenor Himen sux! mam nick z sacrifice
Topic : Wiślaczek 5/10 jakis gościu z wisły....nie wiem taki jakis taki...nie llubie takich zdrobnień Dwimenor : 6+/10 nie powiem ze to nie jest slaby nick ale drzwi i men...człowiek drzwi |
@Str4t0s
powietrze, niebo, stratosfera, bog z sacrifice :p 9/10 @CzOpKeRs czopek, odbyt, rozwolnienie, sraczka 4/10 |
Czokpers <czy jakos tak> 4+/10 sraczka , czopek. Idealnie pasuje awatar za co jest plus. Pies srający sraczką :D
|
-Str4t0s. Kojarzy sie z Sacrifice. Dziwny nick...
|
sesaj - 7/10
+ Oryginalny + Fajnie brzmi + Jakoś tak fajnie się komponuje z tym koszykarzem w sygnaturce - Przez swoją oryginalność jest dziwny strasznie - Kojarzy mi się z demonicznym "sesese" - Mam wrażenie, że wymyślony na szybko @down: Ghost to dawne imię. Nieudany to przydomek wzięty z Jaskini Behemota, bo tam moja postać jest nieudanym magiem... |
Ghost:
Duszek Niudany? Kacper? 5/10 |
ghost nieudany - 4/10
nie lubię łączenia polskiego i angielskiego. ...poza tym jak moze się duch nie udać? ... ciekawe czy znowu zostane przyrownany do przywodcy mongołów.. |
Ghost to był mój stary pseudonim. Jak przenoszono konto do Jaskini Behemota, to już nicka zmienić nie mogłem, więc zostało. W JB moją postacią jest nieudany mag, właśnie stąd ten przydomek. I NIE JESTEM DUCHEM!
Khan 6/10 + Jakoś mi się kojarzy z takim wojem, co się wydziera "KAMME KAMME K(H)A(N)" czy siakoś tak + Pasuje do gościa w avatarku + Króciutkie, żadne tam "Xiffsuhdsdajdaisjdisajdiajdisadjsdijadijsdsjadijs dakuki" - Jakoś mi się kojarzy z takim wojem, co się wydziera "KAMME KAMME K(H)A(N)" czy siakoś tak - Mało orginalne - Czytając ten nick można go skojarzyć z "Kanem Galilejskim" - Zdaje mi się, że na szybko wymyślony |
khan - -/10
nie moge zkomentowac bo nick jest z ebona |
Str4t0s
5+/10 Jakieś takie dziwne, trudno odmieniające sie, i Kijowo napisane z tym 4 i 0 Ale pryznajmniej coś sie kojarzy z Jakimś szybkim autem :P |
lord shard 5/10
Jakoś mi się kojarzy z szachami i szaradami, więc chyba mózgowiec... Drybrych 0/10 Wymyślił to głupek i jak miałem 9 lat to mi się spodobało i już tak zostało. |
lord shard = 6/10
Lord chyba wiadomo co znaczy, shard, kojarzy mi się z "sharp", ostrze. Dośc pomysłowy ;) |
Cytuj:
|
she devil
hrhr, mi sie to kojarzy z dziewczyna po prostu - z tego co ja znam na forum i koniec... No ale jesli chodzi o SAM nick a nie uzytkownika to cos z diabelkiem hehe... Orginalne - 9/10 |
kidler - 4/10
Strasznie z małym dzieckiem się kojaży i niepodoba mi się twój avatar, ale to tak już na marginesie. Nick może od jednego z doktorów z pewnego serialu, ale nick i tak kojaży się z dzieckiem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu z dzieckiem?! :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |