![]() |
1.Jakass
2.wild boys (nie wiem czy tak się to pisze szczerze mówiąc pierdoli mnie to) 3.Chłopaki nie płaczą ;p 4.Wszystko co ze ekipom jakassa ;p 5.??? |
1 Trylogia LotR
2 Wszystkkie czesci Piratow z Karaibow 3 Undisputed (obie czesci) <malo znane jak co to pw> ((Bojka ROX!)) 4 13 dzielnica 5 Szeregowiec Ryan * bylo multum fenomenalnych filmow wiec robienie top5 jest bardzo ciezkie np. pominalem cala sage SW,Jamesa Bonda i filmy takie jak De Javu,mnostwo dobrych komedii,Silent Hill (...) |
1. Seksmisja! :)
"Jutro to dzis, tyle ze jutro" Film, ktory po tylu latach, wciaz otrzymuje 3 gwiazdki we wszystkich gazetach telewizyjnych :D, np. Rambo z 2 lata temu mial 3 teraz juz 2 :) |
1. Ostatni Smok/Dragonheart - Rob Cohen
2. Władca pierścieni/lord of the rings - peter jackson 3. Piraci z karaibów/pirates of caribbean - unknow 4. Epicki film(?)/epic movie - nie wiem xD 5. Straszny film/Scary movie - jak wyzej |
-Piraci z karaibów (1,2)
-Naruto (anime) -Byliśmy żołnierzami -helikopter w ogniu. :p |
1.South Park
2.Epic Movie / Wielkie Kino 3.Scary Movie / Straszny Film (wszystkie części) 4.Hauru no ugoku shiro / Ruchomy zamek Hauru (POLECAM) 5.Leon The Cleaner / Leon Zawodowiec 6.Dangerous Minds / Młodzi gniewni |
1.Gwiezdne Wojny <wszystkie części> (Star Wars) -George Lucas
2.Wojna Światów (war of the worlds) -Steven Spielberg 3.Kompania Braci <wszystkie odcinki>-Steven Spielberg, Tom Hanks 4.LotR- Peter Jackson 5.Jaś Fasola Ta lista mogła by sięgać aż 50 filmów:p Ale miało być 5 :confused: |
1. Saga Gwiezdnych Wojen.
2. Pulp Fiction/Milczenie Owiec/The Ring. 3. Szósty zmysł oraz na równi Leon Zawodowiec. 4. Kill Bill, Ojciec Chrzestny I oraz II, Matrix. 5. A tu już tylko seriale. Z Archiwum X, Without a Trace, Detektyw Monk, Cold Case.. Dużo tego. Nie potrafię poszufladkować pewnych filmów z karteczkami 'miejsce 1, 2, 3...', dlatego większość jest ex aequo. |
1. Ostatni bastion
2. Ryś 3. Braveheart 4. Mafia 5. Infiltracja |
1. straznik teksasu
2. piraci z karaibow 1 i 2 czesc 3. Seksmisja 4. Goście Goście wszystkei części 5. Powrot do przeszłości wszystkei czesci |
1. Święci z Bostonu
2. Wszystkie części Strasznego Filmu 3. Wszystkie części American Pie 4. Wieczny Student 5. Dziewczyna z sąsiedztwa Jest jeszcze pare innych co mi się podobają ale te 5 najbardziej ;) |
Harry Potter wszystkie
Terminator Ace Ventura Maska Kłamca kłamca te 3 na końcu z Jim Carreyem ;] sorry jak pomyliłem nazwisko. |
1. definitywnie Fight Club
2. definitywnie American History X 3. Donnie Darko 4. wszystko Lyncha ( np Mulholland Drive ) 5. American Beauty. gdyby nie to ze to tylko top5, zmiescilby sie jeszcze Trainspotting |
Wszystkie filmy Tarantino, szczególnie Pulp Fiction i Jackie Brown.
,,Północ-północny zachód" Hitchocka. ,,Chinatown" Polańskiego. Psychoza (reżysera chyba nie muszę przytaczać?) Patt Garett i Billy Kid. |
1.Trylogia Ojca Chrzestnego i dlugo, dlugo nic...
2. Krol Artur. 3. Fight Club. 4. Green Street Hooligans. 5. Demony Wojny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |