![]() |
a ja jestem nadal za axami dzisiaj przymuszon poprzez bersekera zaryzykowalem zalozylem axe ringa ze skilami 62/59 czyli mialem 66/59 i na 2 hity wzielem zerka z f-axa(187 best hit)
|
ja tam wole miecze, za axami nie przepadam bo maja mało defa... ale duzo ataku... ale i tak wole swordy
|
gremlin...
to byłą takie.........naukowe. jak zawsze u ciebie. :) ale bez obrazy oczywiscie |
Ja tam wole miecze. Nie dlatego, że mają większą obronę czy coś, są po prostu bardziej. hmm klimatyczne? rycerskie? Wszystkie te statystyki na razie za bardzo mnie nie obchodzą, po prostu najlepsze na co mnie stac to fs :P
I jeszcze.. zuważcie, że pojawił się Pharaoh Sword.. (1 ręczna 41 atk, chyba) jak ludzie skombinują skąd go wziąć, miecze zyskają imo dużą przewagę. |
ja wybrałem cluba i dla mnie był najlepszy wiemc radze ci wybrac cluba a nie sworda i nie wybieraj axe club najlepszy!!!! :cup:
imie Sikaszi level 10 level magi 2 |
Cytuj:
MIECZE!! MIECZE RULEZ!!! |
Cytuj:
|
gram na etrni gdzi etera gs jest w cenie 14k -.-
|
Ja i tak polecam swordy, KAŻDEMU, są one bowiem skuteczniejsze. Liczy się jakość, panowie i panie!
|
hhmmmm.tera jest problem numer 1
mam druida po hackui robie z niego runemakera i chce se zrobic knighta co wybrac Axe czy Club niechozi tu o def d lanc i wh bo i tak bede bloczyl bronia z tarcza :P która lepsza plx powiedzcie |
@ up zdecydowanie axe pozniej z f axe a ss na guardach to naprawde duza roznica. ;p niemowie o roznicy po między d l a wh
|
Mini poradnik :P
Varmus:jesli nawet ten sword wejdzie w Obieg...bendzie kosztował 500k+...jak nie 1kk
Axe vs Sword Nie bende podawac cen poniewaz wiadomo ze na kazdym swiecie jest ona inna.A co do Cluba nie bende sie wypowiadac bo uwarzam ze to najgorszy rodzaj Broni :P aXe d-lance 47/16 f-axe 38/16 Mniej wiencej leprze w Ataku k-axe 33/21 sWord g-sword 46/22 B-sword 36/30 Mniej wiencej Leprze w Defie f-sword 35/20 Małe porównanie.Na 1 rzut oka swordy sa leprze :P jenak...jest jeden OOgromny Minus.Sword ringi wypadaja raz na Ruski rok i sa one bardzo drogie.(nie zdarzylo mi sie spotkac na Trade Bp owych pierscionków :P) Axe ring wypadaj czesto mozna je nosci praktycznie caly czas a Bp sa tanie. |
@up:
Ale i tak używając axeów mocniej oberwiesz... Lucziska!!! Miecze górą!!! Cluby kanałami!!! ...a axy gdzieś pośrodku... ------ Edit by Gremlin 3 twoj post w tym temacie gdzie nie piszesz absolutnie nic tworczego tylko kolejny raz "miecz najlepszy" Dalej tak a oberwiesz za postowanie. |
Cytuj:
|
axe rulz
ja mam knighta w swordy i tego zaluje....
moj kumpel ze skillem 65 zadaje mi obrazenia czesciej niz ja mu a mam skill 72 ... A druida i sorca chyba zawsze w cluby robilem bo nie potrzeba za duzo kasy na expienie clubami :) |
@up:
To zwróć uwagę jeszcze, czym wali kolega i czym walisz ty. Jeśli się okaże że masz lipnego sworda w porównaniu do axe'a kolegi, to się nie dziw. |
Cytuj:
wtedy go sprzedasz i kupisz sobie stonecutter axe i jakiś secik :D albo go sprzedasz :P |
Rada
Jak sam walcze axe' mi nie sa w cale zle.
A to moja rada dla ciebie. ;) Jak masz duzo kasy to trenuj Swordy Jak masz Srednio kasy to trenuj Axe Jak masz malo kasy to trenuj Club. |
Sword Master
Ja tam wale swordem z gsem siekanie dragow to super zabawa przy skillach 70/70 :D .Ja radze kazdemu blokerowi swordy!!!
|
ludu
Axe jest po to zeby trach ciach ciach i potwora niema a jak chcesz miec defa kup se caly najleposzy sprzet to masz duzo defa i kto ci podkskoczy
jeszcze jak se bohy walniesz to uciekasz i atakujesz uciekasz i atkuhjesz tak moj kumpel robil!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |