Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   @Wywiady z waznymi graczami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215482)

skarabeusz323 16-06-2009 23:53

up^^

wydaje mi sie ze ze chodzi o tego cadiego
to z tego co przeczytałem to on i jego gilda robi sie trochę za aniołkowata a wina po wszystkich stronach jest jak po jednej to i po 2

DJMakiss 17-06-2009 02:21

Jestem bardzo znanym graczem na tym serwerze.
Moj real i pro to Ames Trucia.
Do tego znam Sworderka, widzialem kiedys Aate w ab, Calis to moj kuzyn.
I mialem kiedys noobska gildie Whisper.

: ))

maku89 17-06-2009 07:10

@skarabeusz

Nie mówię że Echo jest dobre a DPFT fe... nic takiego tam nie napisałem bo to próbujesz mi wmówić. Tylko napisałem, że po opiniach ludzi, które słyszałem na temat Cadii (Felixa) spodziewałem się, że ten wywiad będzie wyglądać trochę inaczej. A w tym wypadku bardzo miło się zaskoczyłem, bo wbrew temu co niektórzy tutaj na forum piszą to da się z nim normalnie porozmawiać. Nie przeczę że z nikim innym nie da się porozmawiać, ale chodzi mi tylko o samego Felixa. To, że się nie lubi z ludźmi z DPFT powoduje, że w stosunku do nich zachowuje się inaczej, co jest jak najbardziej zrozumiałe. Wiadomo, że nie zależy nikomu na stosunkach z osobami, z którymi się nie lubi.
btw. Czekam na kolejne wywiady :)
na mojej liście zostali: Fayter, Boroth Flam, Artie Nigon, Boil. Dorzucę do tego jeszcze Medivh Shady i Aata Arhari bo nigdzie nigdy nie czytałem niczego co by było przez niego napisane :P
Pozdro!

Seksnadeskach 17-06-2009 08:59

Najbardziej podobal mi sie temat z felixem. W zeszle wakacje zawziety PRZECIWNIK AMESA, BOILA teraz ich ziom o,o. Ale wiadomo ciagne psa do miesa.

Wywiady ,ktore chcialbym zobaczyc to:
-Alunir
-Farylin Manson
-Perla Salvaje
-Isoltar
-Medwicz
-Kart Nevin
-Fayter
-Phoneix the wise
-Boil
-Wovimus
Edit
-Lord Smigacz
-Pudd Knight
-Caelos
a nie jakies psy ,ktore wiedza jak sie pchac do wladzy ,albo wybotowane na elfie.

Arcanian'member 17-06-2009 09:07

@Protekst
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protekst (Post 2570010)
No coraz ciekawe są te twoje wywiady i bardzo fajny pomysł noi oczywiście czekam na więcej! xD

Dzieki.

@DJMakiss
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJMakiss (Post 2570239)
Jestem bardzo znanym graczem na tym serwerze.
Moj real i pro to Ames Trucia.
Do tego znam Sworderka, widzialem kiedys Aate w ab, Calis to moj kuzyn.
I mialem kiedys noobska gildie Whisper.
Szkoda tylko, ze nie dodales, ze jestes dzieckiem nie majacym wiecej niz 14 lat badz poprostu malo inteligentna osoba, ktora zamiast z kogos robi z siebie debila. Nie chce nikomu ublizac, ale w twoim przypadku chetnie bym to zrobil... Piszac tutaj takie glupoty nie zdobywasz reskeptu, ale go wrecz przeciwnie tracisz.

: ))

@eksnadeskach
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seksnadeskach (Post 2570274)
Najbardziej podobal mi sie temat z felixem. W zeszle wakacje zawziety PRZECIWNIK AMESA, BOILA teraz ich ziom o,o. Ale wiadomo ciagne psa do miesa.

Wywiady ,ktore chcialbym zobaczyc to:
-Alunir
-Farylin Manson
-Perla Salvaje
-Isoltar
-Medwicz
-Kart Nevin
-Fayter
-Phoneix the wise
-Boil
-Wovimus
Edit
-Lord Smigacz
-Pudd Knight
-Caelos
a nie jakies psy ,ktore wiedza jak sie pchac do wladzy ,albo wybotowane na elfie.

Zastanowie sie. Napewno z niejednym z graczy ktorych wyzej wypisales opstaram sie porozmawiac.

Notopeczek 17-06-2009 11:04

Cytuj:

20:10 Cadia Nierro [113]: W koncu Sua Mea przynosi pecha i tam gdzie on tam przegrywaja

niesztuka jest lanie z wiatrem......
a zeby nauczyc sie wygrywac trzeba sie nauczyc przegrywac.)

DJMakiss 17-06-2009 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcanian'member (Post 2570279)
@Protekst

Dzieki.

@DJMakiss

@eksnadeskach

Zastanowie sie. Napewno z niejednym z graczy ktorych wyzej wypisales opstaram sie porozmawiac.

O czym Ty mówisz w ogole ? Że co ?

Protekst 17-06-2009 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJMakiss (Post 2570723)

Twierdzi on, że na pewno postara sie z nie jeszcze jednym przeprowadzić wywiad i musisz być cierpliwym (Chyba o to mu chodziło ? xD)

Arcanian'member 17-06-2009 19:57

@DJMakiss
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJMakiss (Post 2570723)

Srry, przypadkiem musialem skasowac to co napisalem. Chcialem tylko powiedziec, ze to co piszesz w cale nie jest smieszne. Nie znam Cie wiec nie chce Cie oceniac, ani Ci ublizac, ale nie wiem czy probowales zrobic ze mnie debila czy z siebie... To co napisales wyglada, jak bys mial 13 lat.. (wyglada). Zebys mi tu nie plakal zaraz, ze masz np. 20

_cineq_ 17-06-2009 21:10

No... ogolnie nie znam felixa, czasem o nim slysze, ale mimo wszystko ciesze sie, ze mnie pozdrowil :D. wielkie dzieki felixie, mimo to ze sie nie znamy!

Faytah 17-06-2009 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _cineq_ (Post 2570878)
No... ogolnie nie znam felixa, czasem o nim slysze, ale mimo wszystko ciesze sie, ze mnie pozdrowil :D. wielkie dzieki felixie, mimo to ze sie nie znamy!

zapomniales o naszym sloganie "prawie jak rl"!

yochejnarapa 18-06-2009 11:05

Czyzby to byl koniec tego tematu?
Gdzie nowe wywiady ^^?

Arcanian'member 18-06-2009 13:03

@yochejnarapa
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yochejnarapa (Post 2571235)
Czyzby to byl koniec tego tematu?
Gdzie nowe wywiady ^^?

Spokojnie, jestem w trakcie przeprowadzania kolejnego wywiadu:) W najblizszym czasie postaram sie go dodac.

Arcanian'member 18-06-2009 13:53

DODALEM WYWIAD Z BOILEM!

Mysle, ze wam sie spodoba.

Protekst 18-06-2009 16:36

Fajny wywiad z Boilem i czekam na więcej

Medivh Shady 18-06-2009 17:13

Dawaj wszystko w jedym kolorze bo tak przy niktorych nic nie widac , np ty na czarno , rozmowca na czerwono i tak kazdy bedzie wiedzial z kim jest wywiad a bedzie bardziej czytelne

DJMakiss 18-06-2009 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcanian'member (Post 2570804)
@DJMakiss

Srry, przypadkiem musialem skasowac to co napisalem. Chcialem tylko powiedziec, ze to co piszesz w cale nie jest smieszne. Nie znam Cie wiec nie chce Cie oceniac, ani Ci ublizac, ale nie wiem czy probowales zrobic ze mnie debila czy z siebie... To co napisales wyglada, jak bys mial 13 lat.. (wyglada). Zebys mi tu nie plakal zaraz, ze masz np. 20

Już mnie oceniłeś i obraziłeś, i zamiast poprostu pisać takie rzeczy o mnie trzeba było poprostu do mnie napisać. A to że moj post nie był poważny o niczym nie świadczy.

Arcanian'member 18-06-2009 20:58

@Protekst
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protekst (Post 2571594)
Fajny wywiad z Boilem i czekam na więcej

W najblizszym czasie bedzie wiecej:) heh

@Medivh Shady
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2571623)
Dawaj wszystko w jedym kolorze bo tak przy niktorych nic nie widac , np ty na czarno , rozmowca na czerwono i tak kazdy bedzie wiedzial z kim jest wywiad a bedzie bardziej czytelne

Ok, postaram sie tak robic.

@DJMakiss
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJMakiss (Post 2571688)
Już mnie oceniłeś i obraziłeś, i zamiast poprostu pisać takie rzeczy o mnie trzeba było poprostu do mnie napisać. A to że moj post nie był poważny o niczym nie świadczy.

Jezeli Cie urazilem to przepraszam. Chcialem poprostu zebys tu nie pisal takich rzeczy:)

yochejnarapa 21-06-2009 00:22

Kiedy kolejny wywiad ujrzy swiatlo dzienne???X(

Bartoszek^^ 22-06-2009 16:28

Bardzo fajny temat.:] Szkoda, że na Guardii takiego czegoś nie ma. :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55.