![]() |
Zajebiście wykonane i wogule spoko :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz nie żebym coś miał, ale z tego co mi wiadomo to mecze siatkówki rozgrywa się na boisku podzielonym na pół przez siatkę. Kosze są zbędne w siatkówce chyba, że służą jako kosze na śmieci dla kibiców ;] |
zajefajny fake :D, zrób jakieś bójki, albo, taką sytuacje, że jakiś koleś z drużyny przeciwnej jest na trybunach legii, albo wybiegają kibice na boisko, bo karny się nie liczył a sędzia uznał :D
|
Jest dużo lepiej, ale (wyjątkowo zgodzę sie z Araszelem) ta lewa bramka wygląda, jakby zaraz miała spaść na bramkarza.
Popraw to i będzie gites, aha - i ma wygrać Lech! Narazie 8/10 |
Czekam na rzuty karne :) 9/10
|
dobre :D 8/10
zrob spiew kibicow i jakies okrzyki, bedzie lepiej, czekam na karne ;] |
Przepraszam Was bardzo, że to tak długo trwa...
Po prostu nie miałem dostępu do komputera... Już się biorę za robotę... :) Pozdro... |
Wyraźna poprawa, ale strasznie boli mnie fakt, że ławka rezerwowych jest taka... nijaka. Nawet nie wchodzą do szatni ;[
|
Zgadzam się z przedmówcą. Przy rzutach karnych mógłbyś ożywić także ławki rezerwowych, no i przede wszytkim kibiców :D Nie muszą krzyczeć cały czas, ale niech chociaż dają o sobie znać od czasu do czasu:)
|
Przepraszam za to, że tak długo to trwa... Musiałem zrobić formata i wszystko straciłem... Robię od nowa boisko itp... Trochę to potrwa...
|
masz już te bojo?? nawet spoko ale ma wygrać LEGIA !!!!!! i popraw lewą bramkę
|
Mnie się bardzo podoba tylko koszulki kibiców trochę pozmieniaj inne odcienie czy coś bo same klony siedzą :/
@up Pomarzyć zawsze warto Lech wygra w karnych nie ma innej opcji ;) |
@up
chciałbyś LEGIA the best LEGIA rulez @topic ej i nietylko koszulki jak powiedział up ale i włosy wejdź tibia.pl outfity i wlosy rózne weź |
Dobra nie będę drążył tematu bo się nie potrzebny spam tworzy Ty kibicuj legii, a dla mnie w polsce króluje Lech ;)
|
Cześć, właśnie wróciłem z nad morza... Resztę fake'a dokończę niebawem... Stadionu itp. już nie będę zmieniać... Narazie proszę o nie spamowanie a moderatorów o nie usuwanie tematu...
|
Fajnie było w 'nadmorzu'?
Streszczaj się z tym fejkiem, jestem ciekaw kto wygr... - co ja, wiadomo że wygra Lech! |
Cytuj:
|
fajne przeczytałem całe i podoba mi się 9\10 lub 4\5 dlatego że długo to trwa
|
Ja mam takie zdanie jak wyżej.
Fajny fake, boisko spoko zrobione, a tresc rozni sie od innych. Czekam na zakonczenie. 4/5, poniewaz troche dlugo to trwa i codziennie sprawdzam czy skonczyles juz ;p. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |