Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zapowiedź nr 6 - dodatkowe zmiany. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216108)

Bigzone 27-06-2009 13:42

popieram gracza z old times B)

Rocket Slayer 27-06-2009 13:46

@epikk

Takie czasy, że zwieracze rozciągnięte jak most Golden Gate to i świństwa z dupy wiele wychodzi. Hehe "młode pokolenie'...

Gormitas 27-06-2009 15:11

fajnie a kiedy Update ? najlepiej z nowym chatem robią bo często to spamowało na Deafult

Lestos 27-06-2009 20:24

@Up
Byly pogloski ze dzis ale to byl Fail
Obstawiam iz bedzie 1lipca;)

Zapowiada sie dobry up lecz czy te train monki wypala?:D

Virlan 27-06-2009 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez epikk (Post 2580470)
Powiem wam ze po update plecakow oczekiwalem czegos normalnego a nie bajkowe "demonic backpack" czy cokolwiek... demony nosza plecaki? no bez sensu !!!
moon backpack... no to jest nielogiczne, juz takie bzdury robia, ze zal na to patrzec, potwory maja coraz dluzsze nazwy, przedmioty coraz dluzsze opisy, gra jest coraz bardziej skomplikowana ( czaty ), skule

To nie jest narzekanie 14 latka, tylko starego gracza, ktory nie akceptuje tego kierunku zmian.

Juz pisza ze bedzie trzeba byl cierpliwym zeby dostac taki plecak, czyli jak ktos padnie to chuj, tak jakby stracil magic long sword, lol

Ja bralem udzial w tym konkursie i proponowalem normalne, zwykle plecaki, odnoszace sie do zawodow NPC w tej grze, a nie tak jak niektorzy ice backpack, deep bp no zart hahaha

ale widac ze pomysly "z dupy" wygrywaja w tych durnych ankietach.

Dużo graczy chciało nowe backpacki - zrobili nowe backpacki. Oni idą za tym, czego chcą ich klienci, a że większość graczy to 13sto letnie dzieci, to w update'ach dostajemy księżycowe plecaki.

Poza tym, jeżeli ktoś już zdobędzie plecak który jest dużo wart, to zapewne ma blessy, więc jak padnie to go nie straci.

neopostman 27-06-2009 22:21

Cytuj:

, gra jest coraz bardziej skomplikowana ( czaty ), skule

No i niech będzie, nie chce gry o poziomie trudności porównywalny do Mario ._.
Cytuj:

demony nosza plecaki? no bez sensu !!!
No przecież taki pan Demon nie trzyma swoich kosztowności w kieszeniach o.o Hellołłł!!

Cytuj:

To nie jest narzekanie 14 latka, tylko starego gracza, ktory nie akceptuje tego kierunku zmian.
A czy 14 latek nie ma prawa być kimś mądrym : o?

Fureyka 28-06-2009 01:56

Cytuj:

gra jest coraz bardziej skomplikowana ( czaty ), skule

Co jest skomplikowanego w czacie (domyslam sie, ze masz na mysli server log)? Podadza Ci jakie obrazenia zadales i juz sie gubisz? :P Skulle to zadne komplikacje. Bardziej skomplikowane bylo "plx ile moge jeszcze ubic zeby nie miec bana?". Teraz mozesz lac do woli.

Gra jest raczej ulatwiana juz od dawna, poczynajac od kupowania runek zamiast ich robienia, uzywania hotkeyow zamiast normalnego atakowania (...) teraz latwiejszy trening.

@down
No raczej, targer dummy. We wszystkich wypowiedziach pisza ze nic nie zmienia ^^.

Rybzor 28-06-2009 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2581059)
(...) teraz latwiejszy trening.

Czyli trening jest już pewny?

Trol'Trol 28-06-2009 02:44

na tych train "worerach" bedzie mozna skilowac dopiero na 120 lvl

Sub_Zer0 28-06-2009 11:53

Powiem tak, z Celesty OTS się robi. Z tymi traineramai to jest przegięcie, jak ktos mam pacc to nie myśli o skillowaniu tylko wbijaniu expa no i ten pomysł ze od 120 lvla. Ludzie zaczan rezygnować z gry jak ktos bedzie chcial mnieć duże skille to będzie musiał mieć +120 lvl, to prędzej mu się znudzi i przestanie na jakimś 80 lvlu. Dopiero wstałem wiec sorki jak gdzieś popierd....liły mi się wyrazy. Pozdro

Valas Hune 28-06-2009 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2580868)
No i niech będzie, nie chce gry o poziomie trudności porównywalny do Mario ._.

Co do skomplikowania, ja przynajmniej tak to zrozumiałem, że ciężko jest to wszystko ogarnąć graczowi, który dopiero zaczyna w to się bawić. Sam miałem trzyletnią przerwę od tibii i rzeczywiście trochę się pokomplikowało. Dobrze, że CipSoft stara się wprowadzać jakieś innowacje, ale powinien to robić w jednym, przyzwoitym kierunku, a nie próbować, by gra była jak najbardziej zamieszana.

Bigzone 28-06-2009 16:08

wiecie ze ten scyzoryk z secret service quest to rope,shovel,pick i machete w jednym ;)

fail

Decade 29-06-2009 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bigzone (Post 2581434)
wiecie ze ten scyzoryk z secret service quest to rope,shovel,pick i machete w jednym ;)

fail

o to jest kozacki pomysl a nie zaden fail...
ludzie :D dlaczego wasze umysly sie skoncentrowaly nad wyszukiwaniem wszystkiego pod czym mozna napisac fail.. niechze wreszcie minie na to moda...

Trang Oul 29-06-2009 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sub_Zer0 (Post 2581198)
Z tymi traineramai to jest przegięcie, jak ktos mam pacc to nie myśli o skillowaniu tylko wbijaniu expa no i ten pomysł ze od 120 lvla. Ludzie zaczan rezygnować z gry jak ktos bedzie chcial mnieć duże skille to będzie musiał mieć +120 lvl, to prędzej mu się znudzi i przestanie na jakimś 80 lvlu.

Trainery nie atakują, więc shielding odpada. Gracze dalej będą skillować na potworach/summonach/innych graczach. To po pierwsze. Po drugie secundo, żeby dojść do tego 120, potrzebny jest skill, który będzie trzeba zdobyć jak do tej pory.

IMO ich jedyna zaleta to to, że nie trzeba się martwić, że zginą.

Sub_Zer0 29-06-2009 11:57

To może byś ich główna zaleta że nie biją więc nie będą wszystkie tainery zajęte 24/7. A co do 120 lvla to można go wbic na skillach np. 88 87 wiec nie az takich duzych jak patrzylem w statystyke skilli na tibi.com jak koles ma 116 sword to raczej jest wielki skill, i na trainerach będą gracze chcieli dobijac do 100 skilla co tez na pewno zajmie -------------------- długo czasu.

Zegar_muminka 29-06-2009 13:28

ja nei czytalem, ale widze ze do dupy

Draxter 29-06-2009 17:26

Tak te zmiany z pewnością pomogą w rozwoju tibii i również zaciekawią tych którzy w nią grają.

Erhion 29-06-2009 19:06

Ten królewski backpack to najlepszy model backpacka dodany od jakiś 2-3 updateów.

Sub_Zer0 29-06-2009 19:37

Sorki za to że piszę to nie w odpowiednim temacie, ale w nowym update przydalo by się aby w końcu byl jakis najazd na thais albo czesciej takie najazdy bo gram od lutego 09 i nie widzialem zadnego najazdu na thais chociaz gram czesto wiec wątpię że mogłem przegapić. A słyszałem ze jest ciekawie na takich najazdach ( ciekawie dl graczy z duzym lvlem a dla początkujących to raczej koszmar jak przezyc). To tylko moje zdanie. Pozdro

ruszka 29-06-2009 19:50

@up ja gram od wakacji 08 i najazdu nie widziałem :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01.