![]() |
popieram gracza z old times B)
|
@epikk
Takie czasy, że zwieracze rozciągnięte jak most Golden Gate to i świństwa z dupy wiele wychodzi. Hehe "młode pokolenie'... |
fajnie a kiedy Update ? najlepiej z nowym chatem robią bo często to spamowało na Deafult
|
@Up
Byly pogloski ze dzis ale to byl Fail Obstawiam iz bedzie 1lipca;) Zapowiada sie dobry up lecz czy te train monki wypala?:D |
Cytuj:
Poza tym, jeżeli ktoś już zdobędzie plecak który jest dużo wart, to zapewne ma blessy, więc jak padnie to go nie straci. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Gra jest raczej ulatwiana juz od dawna, poczynajac od kupowania runek zamiast ich robienia, uzywania hotkeyow zamiast normalnego atakowania (...) teraz latwiejszy trening. @down No raczej, targer dummy. We wszystkich wypowiedziach pisza ze nic nie zmienia ^^. |
Cytuj:
|
na tych train "worerach" bedzie mozna skilowac dopiero na 120 lvl
|
Powiem tak, z Celesty OTS się robi. Z tymi traineramai to jest przegięcie, jak ktos mam pacc to nie myśli o skillowaniu tylko wbijaniu expa no i ten pomysł ze od 120 lvla. Ludzie zaczan rezygnować z gry jak ktos bedzie chcial mnieć duże skille to będzie musiał mieć +120 lvl, to prędzej mu się znudzi i przestanie na jakimś 80 lvlu. Dopiero wstałem wiec sorki jak gdzieś popierd....liły mi się wyrazy. Pozdro
|
Cytuj:
|
wiecie ze ten scyzoryk z secret service quest to rope,shovel,pick i machete w jednym ;)
fail |
Cytuj:
ludzie :D dlaczego wasze umysly sie skoncentrowaly nad wyszukiwaniem wszystkiego pod czym mozna napisac fail.. niechze wreszcie minie na to moda... |
Cytuj:
IMO ich jedyna zaleta to to, że nie trzeba się martwić, że zginą. |
To może byś ich główna zaleta że nie biją więc nie będą wszystkie tainery zajęte 24/7. A co do 120 lvla to można go wbic na skillach np. 88 87 wiec nie az takich duzych jak patrzylem w statystyke skilli na tibi.com jak koles ma 116 sword to raczej jest wielki skill, i na trainerach będą gracze chcieli dobijac do 100 skilla co tez na pewno zajmie -------------------- długo czasu.
|
ja nei czytalem, ale widze ze do dupy
|
Tak te zmiany z pewnością pomogą w rozwoju tibii i również zaciekawią tych którzy w nią grają.
|
Ten królewski backpack to najlepszy model backpacka dodany od jakiś 2-3 updateów.
|
Sorki za to że piszę to nie w odpowiednim temacie, ale w nowym update przydalo by się aby w końcu byl jakis najazd na thais albo czesciej takie najazdy bo gram od lutego 09 i nie widzialem zadnego najazdu na thais chociaz gram czesto wiec wątpię że mogłem przegapić. A słyszałem ze jest ciekawie na takich najazdach ( ciekawie dl graczy z duzym lvlem a dla początkujących to raczej koszmar jak przezyc). To tylko moje zdanie. Pozdro
|
@up ja gram od wakacji 08 i najazdu nie widziałem :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |