![]() |
No tak coz to za swiat PVP bez wojny... Po 2 z tymi questami na zabicie 5k minosow itd to jest bezsens bo teraz co 5 bedzie latal w piracie czy assasinie z szabelka albo w warriorze full te oufity juz niebeda takie "kozackie"... bo ich zdobycie bedzie conajmniej latwe....
|
@up
weź sobie kup pacc dobra? |
Wczoraj zrobiłem questa na zabicie 3k piratów. Zabiłem bossa, wracam do npc a on do mnie czy chce jeszcze raz zabić 3k piratów zal... Zabicie ich zajmuje mi 6-7h, więc w ciągu dnia mogę zabić 2 bosy...porażka.....
|
Cytuj:
Ta gra jest za prosta w konstrukcji zeby oferowac wyzwania inne niz silne stworki, z kolei silne stworki z reguly sa zbyt malo oplacalne zeby kogokolwiek zainteresowac. Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze wam tak. |
Cytuj:
TIBIA POLEGALA DLA NIEKTORYCH TYLKO NA WOJNIE I RZADZENIU SERWERAMI, ALE TY TEGO NIE ZROZUMIESZ BO ZALICZASZ SIE DO TYCH KTORYMI BY W RAZIE CZEGO TYLKO RZADZONO. GRAJ SOBIE NA NON -PVP I ZYJ W PRZEKONANIU ZE TAM JEST FAJNIE. ELO BAARANIE BEZ RĄK |
I dobrze. Outfity sa po to, zeby je miec. A nie campic miesiac foxa na bocie czy walczyc z 100 innymi noobami na ataku piratow.
|
Cytuj:
Mi żal ciebie bo gram trochę dłużej w tą grę od ciebie.Też tęsknie za czasami gdy była trudniejsza. Ale ciebie stać tylko na bluzganie, co świadczy o twoim poziomie. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie widziałem nigdy "weterana" który by się tak zachował
|
Cytuj:
## Co by nie mówić, wojny nie są podstawą serwerów PvP niezależnie od tego, co sobie myślą różni niespełnieni władcy piaskownicy. A jeśli ktoś naprawdę nie może znieść tych zmian, są jeszcze przecież dwa prawie puste serwery PvP-e. |
Wie ktos o co chodzilo z tym expem ze szybko sie go zdobywalo?
|
Pewnie można było ciągle oddawać jakiegoś questa...
|
A wiadomo cos o tym przepisywaniu postaci z serva na serv czy tylko mi sie to snilo?
|
Cytuj:
|
Apropo questu tego:
Czy jak zgłoszę się do Budrika, to Horned się pojawi? I dlaczego 10 min na ubicie go? Chodzi o Killing a coś tam |
@up jak ubijesz 5k mino to idziesz do burdika albo do teleportu z hornedem który znajduje się w p... a zresztą sam se poszukaj :P
|
Cytuj:
A puki co możecie się wpisywać http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2675596 może to coś da. |
Cytuj:
A czemu miałoby mi się na danubi nie podobać? Teraz tam zabijają głównie tych którzy kiedyś byli przeciw nim albo z nimi ale już nie są. :P Znam parę osób z Cursed to jakoś to jest. |
w thais jest wystawa tylko w niedziele nagród ze stron fanowskich za 50 gp ;p
na poziomie -1 nad sklepem z potami tam gdzie sa gry :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |