![]() |
@Raul
Pudzian for ever czy Kasia? Bo ja mam te co lare przypomina ;] |
Cytuj:
Czy to źle ze ludzie zmieniają? Może to dziwnie wygląda, ale i tak za pare dni już 50% z nich znów zmieni ;-) IMHO mój zostanie i to na długo - z prostej przyczyny - ze względów estetycznych. Fajnie wygląda taka ramka na tylko jasnobrązowym tle... Wogóle postać Bałwana jest śmieszna, i jak to zasugerował Rueen, może być odzwierciedleniem moich sech fizycznych i psychicznych ;> (Jednooki Bałwan z Kosmosu ;D) |
Cytuj:
http://img113.exs.cx/img113/6853/terazelo4wl.jpg :P |
Ja zmieniłem avatar na lekko Losuxowy, jednak uważam śmieszną mordkę tego królika w moim avatarze jako symbol, który trochę odzwierciedla moje cechy i nie mogłem zmienić całego.
Khra! Khra! |
Cytuj:
|
moj chyba na zawsze zostanie :D
|
Co do rozpowszechniania linku na IRC'u, to raczej to wyglądąło tak, że dwie osoby gadają o LoSuxie, a inni stwierdzają, że też widzieli. Większość ludzi się dowiadywało z sobie tylko znajomych źródeł - jak ja zacząłem czytać, to jeszcze nikt o nim nie gadał na IRC'u, ale tak wyszło. Pisałem jakieś aluzje do tego komiksu [cytaty, etc, które akurat pasowały do sytuacji] i niektórzy mówili 'czyżby LoSux?', ale nie było jakoś tak, że link był w topicu czy coś [jak to się dzieje z innymi popularnymi linkami]. Przyszło z zewnątrz.
|
Niektorzy mnie zle zrozumieli. Wcale nie uwazam, ze taki, a nie inny avek jest zly. Tylko to wyglada tak, ze dobo wlazl na ta stronke, walnal avka, a wszyscy inni poszli za przykladem wodza ;) Dobo pewnie zmienilby avek na jakis ze Slonecznego Patrolu i za jakis tydzien obrazek z LoSux bylby rzadkoscia. Btw mam pomysla - moze zaprosic tworce LoSux do przeczytania kilku tematow, np tego, co ma wybrac Kasia na dzwonek? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
;-))) |
Dobo i djkuter:
LUDZIE PRZECIEŻ TO DZIECIACZKI!! TOŚ TO PEDOFILIA :p |
Cytuj:
|
Bosh... Komiks mi sie BARDZO podobal, a po 2 dniach juz nim rzygam...
Apeluje o stworzenie grupy milosnikow Losuxa, zeby gadali sobie o tym pieprzonym komixie na wydzielonym forum bo gadki na ogolnym juz mnie zaczynaja wnerwiac:/(sam w tej grupie nie chce byc ABSOLUTNIE). Jak komus sie chce PWowac do Droma, to bede bardzo wdzieczny -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz nie będę mógł spać po nocach będę o niej rozmyślał. Ale ja biedny i nieszczęśliwy. @djkuter Jestem za!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@$cor
Ja ;] Płoń Święty Ogniu! Płoń! ;] Ja moge byc łowcą Wielbłądołaków ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |