Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Niezły Hardkor ;-) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21705)

she_devil 01-01-2005 15:16

@Raul

Pudzian for ever czy Kasia? Bo ja mam te co lare przypomina ;]

Dan the Automator 01-01-2005 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fanfi
Spalmy Doba na stosie to jego wina:P

Jak już Adaras wspomniał, Płoń, Płoń święty ogniu :-)

Czy to źle ze ludzie zmieniają? Może to dziwnie wygląda, ale i tak za pare dni już 50% z nich znów zmieni ;-) IMHO mój zostanie i to na długo - z prostej przyczyny - ze względów estetycznych. Fajnie wygląda taka ramka na tylko jasnobrązowym tle... Wogóle postać Bałwana jest śmieszna, i jak to zasugerował Rueen, może być odzwierciedleniem moich sech fizycznych i psychicznych ;> (Jednooki Bałwan z Kosmosu ;D)

Dan the Automator 01-01-2005 15:33

Cytuj:

Ja tam jednak popieram rodzima produkcje muzyki "dens" wiec zaglosowalem na Mandaryne:P

Święta racja towarzyszu ;-))))
http://img113.exs.cx/img113/6853/terazelo4wl.jpg
:P

TheNatoorat 01-01-2005 15:59

Ja zmieniłem avatar na lekko Losuxowy, jednak uważam śmieszną mordkę tego królika w moim avatarze jako symbol, który trochę odzwierciedla moje cechy i nie mogłem zmienić całego.
Khra! Khra!

Fanfi 01-01-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Ja zmieniłem avatar na lekko Losuxowy, jednak uważam śmieszną mordkę tego królika w moim avatarze jako symbol, który trochę odzwierciedla moje cechy i nie mogłem zmienić całego.
Khra! Khra!

akurat "mordka" nalezy do dziecka :]

Str4t0s 01-01-2005 16:06

moj chyba na zawsze zostanie :D

Bambuko 01-01-2005 16:09

Co do rozpowszechniania linku na IRC'u, to raczej to wyglądąło tak, że dwie osoby gadają o LoSuxie, a inni stwierdzają, że też widzieli. Większość ludzi się dowiadywało z sobie tylko znajomych źródeł - jak ja zacząłem czytać, to jeszcze nikt o nim nie gadał na IRC'u, ale tak wyszło. Pisałem jakieś aluzje do tego komiksu [cytaty, etc, które akurat pasowały do sytuacji] i niektórzy mówili 'czyżby LoSux?', ale nie było jakoś tak, że link był w topicu czy coś [jak to się dzieje z innymi popularnymi linkami]. Przyszło z zewnątrz.

Ashlon 01-01-2005 16:48

Niektorzy mnie zle zrozumieli. Wcale nie uwazam, ze taki, a nie inny avek jest zly. Tylko to wyglada tak, ze dobo wlazl na ta stronke, walnal avka, a wszyscy inni poszli za przykladem wodza ;) Dobo pewnie zmienilby avek na jakis ze Slonecznego Patrolu i za jakis tydzien obrazek z LoSux bylby rzadkoscia. Btw mam pomysla - moze zaprosic tworce LoSux do przeczytania kilku tematow, np tego, co ma wybrac Kasia na dzwonek? :D

Dan the Automator 01-01-2005 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Niektorzy mnie zle zrozumieli. Wcale nie uwazam, ze taki, a nie inny avek jest zly. Tylko to wyglada tak, ze dobo wlazl na ta stronke, walnal avka, a wszyscy inni poszli za przykladem wodza ;) Dobo pewnie zmienilby avek na jakis ze Slonecznego Patrolu i za jakis tydzien obrazek z LoSux bylby rzadkoscia. Btw mam pomysla - moze zaprosic tworce LoSux do przeczytania kilku tematow, np tego, co ma wybrac Kasia na dzwonek? :D

No to za tydzień probuje z Atomówkami ;-))

djkuter 01-01-2005 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
No to za tydzień probuje z Atomówkami ;-))

Dobo, którą sobie wybierasz, bo ja tą czerwoną:):P:):P:):P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Według mnie ta druga jest lepsza. :P

@topic
A niech sobie robią te avatary, ale ja napewno innego avatar'a niż zdjęcie Raúla nie będę miał. Chociażby dlatego, że nie pasowałby do nick'a.

Btw, achhh Kasia http://img.photobucket.com/albums/v1...lmadryt/27.jpg Zakochałem się. -.-

Ja też się zakochałem może poprozimy droma o założenie grupe WUK (Wielbiciele Urody Kasi).

Dan the Automator 01-01-2005 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djkuter
Dobo, którą sobie wybierasz, bo ja tą czerwoną:):P:):P:):P

Ja biore Brawórkę, jest fajna ;<

;-)))

ALBERT 01-01-2005 19:14

Dobo i djkuter:
LUDZIE PRZECIEŻ TO DZIECIACZKI!! TOŚ TO PEDOFILIA :p

Dan the Automator 01-01-2005 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ALBERT
Dobo i djkuter:

Posiadanie ich na awatarze to pedofilia? Mój Boże :p...

Matheous 01-01-2005 19:22

Bosh... Komiks mi sie BARDZO podobal, a po 2 dniach juz nim rzygam...
Apeluje o stworzenie grupy milosnikow Losuxa, zeby gadali sobie o tym pieprzonym komixie na wydzielonym forum bo gadki na ogolnym juz mnie zaczynaja wnerwiac:/(sam w tej grupie nie chce byc ABSOLUTNIE). Jak komus sie chce PWowac do Droma, to bede bardzo wdzieczny -.-

Fanfi 01-01-2005 19:23

Cytuj:

Dobo i djkuter:

A posiadanie w avatarze Slepego balwanka z kosmosu to czego oznaka ??

djkuter 01-01-2005 19:24

Cytuj:

Dobo i djkuter:

To co dzieci, które oglądają tą kreskówkę to pedofile. Powiem to mojemu siostrzeńcowi X( <rotfl>X(

Raul 01-01-2005 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
@Raul

Pudzian for ever czy Kasia? Bo ja mam te co lare przypomina ;]

Pytanie, oczywiście, że Kasia. http://img.photobucket.com/albums/v1...lmadryt/27.jpg

Teraz nie będę mógł spać po nocach będę o niej rozmyślał. Ale ja biedny i nieszczęśliwy.

@djkuter
Jestem za!!!

$corcerer 01-01-2005 21:28

Cytuj:

Spalmy Doba na stosie to jego wina:P

Popieram. Kto jescze przylacza sie do Inkwizycji? :>

Bambuko 01-01-2005 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Ja biore Brawórkę, jest fajna ;<

;-)))

No to ja wezmę Mojo-Jojo. Mojo-Jojo jest mój. To ja będę miał go na avatarze. Avatar z Mojo-Jojo będzie miał nikt inny jak ja!
Cytuj:

A posiadanie w avatarze Slepego balwanka z kosmosu to czego oznaka ??
Bałwan jest jednooki, ślepy jest Grześ!

Nightwalker 01-01-2005 21:35

@$cor
Ja ;] Płoń Święty Ogniu! Płoń! ;]
Ja moge byc łowcą Wielbłądołaków ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16.