![]() |
Nie było mnie bardzo długo. Miałem parenaście formatów itp. Ale mniejsza o to. Wszystko muszę ściągać na nowo. Nie robię dla siebie tylko dla was ;)Teraz pytanie. Warto? Jeżeli tak to będziecie musieli poczekać trochę zanim zbiorę materiały. Widzę że oceny jako takie, chociaż 12-20 mnie troszeczkę zdziwiło :0 Napiszcie proszę czy jest sens to robić.
|
Tak.24@|<1
|
jest klimat, rob dalej, a na strone graficzna niech patrza inni "pro" arashele itd. No offence.
|
nawet mnie zaciekawiło
ale jeśli to była kobieta to jej ciało nie powinno wyglądać na ciało kobiety?? |
hcemy więcej hcemy więcej
|
ALE MNIEJ |o () |< 3 |\/| () |\| u'ff
|
Mi się podoba :D ale lepiej by było jak by każdy obrazek był takiej samej wielkości :)
|
Tadam, znowu wróciłem. Widzę że od czasu kiedy wróciłem pierwszy raz dział ciągle leży. Może to przez pr0 uczepiaczy a może przez fakt że nie jest to dział zbytnio popularny. Nie wiem. Chcę wam powiedzieć że dawno mi się tak nie nudziło. Dzisiaj na poważnie zabieram sie za ten fake, bez "itemów z rl" a mo że i z nimi. Się zobaczy. Nie zdziwcie się tym jak się potoczy akcja, zmianą otoczenia czy tekstów. Logo zostanie bo jest ładne. Nie pasuje? Jakiś problem? To 0/10 i żegnam z tematu. Jutro będzie koniec 1 odcinka. Bye.
@edit Hmm zmieniam zdanie. Postanowiłem zrobić coś nowego. To oficjalny koniec CSI (pomimo tego że nie było nawet porządnego początku). Jutro światło dzienne ujrzy mój nowy fake... |
Ekstra...
Ja nie mam weny, ale jak zrobisz dobry fake spróbuję zajrzeć i skomentować. |
Cytuj:
No, ale i tak powodzenia. |
Cytuj:
Cytuj:
To logiczne, też tak na początku miałem. Potem problemem był formaty, ale teraz all materiały mam na innym dysku . Thx Mikołaj za zainteresowanie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |