![]() |
Cytuj:
Messiaha to mam nawet oryginała, lol :P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To jak to jest, Yoh?! |
Mi jak zaczynało się nudzić to mordowałem cywilów i się kryłem :<
|
Hah, ja tez tych flag nie zbieram. Jedynie co to zabijam templariuszy. >.<
Dobrze ze druga odslona gry bedzie opierala sie na bardziej zroznicowanych misjach. Te ktore sa w pierwszej czesci szybko sie nudza i sa w pozniejszej rozgrywce monotonne. Co do biegania po dachach, to jest o niebo lepsze niz w Mirros Edge. Jakos nie przekonuje mnie "parkur" z pierwszej osoby, a w AC milo popatrzec na Altaira jak wspina sie na wieże jakiegos budynku. ^^ |
Ja też wierzę, że lepsze jest wspinanie na wieżę przez Al-Taira
|
A ja jestem z tych, co wolą pobiegać w Mirrors Edge. Zwłaszcza na większym ekranie. W końcu gier tego typu jest tylko jedna, a typu AC mamy prince of persje i takie tam.
|
Swoja droga to nowy Prince to jakies kalectwo wg mnie :/ A zwlaszcza zmuszanie gracza do zbierania tych "swietlikow" Nie ma to jak Warrior Within.
|
Co do zbierania tych flag i innych dupereli w AC - na xboxie odblokowuja one rozne osiagniecia, dzieki ktorym mozemy zaliczyc gre na 100% i chwalic sie zdobyciem okolo 1000 pkt.
|
Gram właśnie w Mass Effecta - świetna giera. Bardzo łatwo jest się utożsamić z Sheppardem. No i trochę śmierdzi KotORem, głównie ta rasa, która tłumaczy, jak wyraża jakieś zdanie :p
|
Cytuj:
|
|
Chyba specjalnie dla CoD: MW 2 kupie sobie X360 żeby mieć ten noktowizor. :P
Przyda się jak będę mysz gonił po mieszkaniu, jak zwieje z klatki. :P |
Cytuj:
|
Activision to wydaje, więc nie ma mowy że najgorsza, tfu, najdroższa edycja nie będzie na wszystkich platformach.
|
@ 2x up
Wychodzi, ale nie wiem czy będzie z noktowizorem na PC. :/ |
Wydanie noktowizora only na xboxa, a na PC już nie, było by przecież kompletnie kretyńskie ; p
|
Ja juz sie przyzwyczaiłem do takich postanowień ze strony producentów; x
|
Cytuj:
|
A ja przed chwilą zdałem Bionic Commando, gra niczego sobie, polecam =P. Plus za zakończenie.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |