Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] 283 EK Frosty w oryginalny sposób. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218748)

Verecik_ 05-08-2009 04:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ololeq (Post 2616142)
@up
Signed

siema
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciekxd (Post 2616144)
@2 up
Signed

siema
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2616152)
okay wybociłem, leć i marnuj pół nocy przed grą, żeby następny level wpadł, a ja pójdę spać i wpadnie sam

btw co ma mój wybocony char do zjebania systemu pvp?
i jeszcze jedno - nie jestem żadnym kozakiem z npvp, z resztą co za różnica, czy mam 10 lvl czy 200, czy gram czy w ogóle nie gram?

chuj w to wbijam czy bocisz ale ktos kto wybocil chara i gra na npvp po CHUJ sie wypowiada o pvp?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 2616157)
I dobrze robisz ^^ kto nie botuje w dzisiejszych czasach to albo jest idiota albo nie potrafi ustawic bota . Chcesz marnowac 20 h zeby wbic jeden durny lvl bijac 1 monstera ? twoj problem , ja wybieram opcje ustawienia bota i robienie znacznie ciekawszych rzeczy.Teraz waleczni i uczciwi gracze oraz wielcy napinacze moga mnie atakowac ale odrazu mowie ze to co do mnie bedziecie pisac mam gleboko w dup*e.

kurwa lamko nie w tym rzecz....

Xevez 05-08-2009 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verecik_ (Post 2616188)

chuj w to wbijam czy bocisz ale ktos kto wybocil chara i gra na npvp po CHUJ sie wypowiada o pvp?

bo mimo wszystko jakąś styczność z pvp w przeszłości miałem i widzę co się dzieje

Macko121 05-08-2009 19:18

Cytuj:

I dobrze robisz ^^ kto nie botuje w dzisiejszych czasach to albo jest idiota albo nie potrafi ustawic bota . Chcesz marnowac 20 h zeby wbic jeden durny lvl bijac 1 monstera ? twoj problem , ja wybieram opcje ustawienia bota i robienie znacznie ciekawszych rzeczy.Teraz waleczni i uczciwi gracze oraz wielcy napinacze moga mnie atakowac ale odrazu mowie ze to co do mnie bedziecie pisac mam gleboko w dup*e.

Ja nie botuje/bocę. I wcale nie siedzę po nocach i gram. Po prostu wbijam jeden poziom na kilka/kilkanaście dni. I co z tego? Ja gram dla przyjemności, a nie dla poziomu.

Pomocny_Duszek 05-08-2009 20:34

Ciekawe czy ktos kiedys wbije 15 mlvl najtem , moze Lord Paleta kto wie ...

Macko121 05-08-2009 20:49

@up
Aby awansować z poziomu magicznego 0 na 15 musisz spalić 11479124808 punktów many.
Do odnowienia takiej ilości many, Twoja postać musi spędzić 398580 dni 17 godzin 20 minut 52 sekund będąc stale w stanie najedzonym.
Używając Mana Potion wydasz na to ~5739562400 gp, co daje 114791248 miksturek.

@down
Prawda!

Andrea 05-08-2009 21:12

Cytuj:

Nie! To po prostu uczciwy gracz, który gra "for fun" i sprawia mu to przyjemność. Pewnie nawet nie wiesz co to znaczy. Po co wogóle ustawiasz tego bota? Żeby zakozaczyć przed kumplami? U mnie nie masz żadnego szacunu.
Jesteś po prostu zerem, życzę ci opcji ustawienia bota w realu.

Couranger 05-08-2009 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrea (Post 2616790)
Nie! To po prostu uczciwy gracz, który gra "for fun" i sprawia mu to przyjemność. Pewnie nawet nie wiesz co to znaczy. Po co wogóle ustawiasz tego bota? Żeby zakozaczyć przed kumplami? U mnie nie masz żadnego szacunu.
Jesteś po prostu zerem, życzę ci opcji ustawienia bota w realu.

Myslisz ze zalezy mi na szacunku jakiegos buraka? wybacz ale mam cie gleboko w dup*e ... co do gry for fun to mi sprawia mi przyjemnosc gra 200 lvlem a nie 50 : ( juz chyba dostales odpowiedz po co go ustawiam btw nie wiem co maja w ogole do tego moi kumple. I gratuluje ci oceny mojej osoby po tym jak gram aha i pisze sie w ogóle * "zerowcu".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44.