![]() |
Cytuj:
Tak tak wczesniej update byl 1 na rok i cip soft nie robil tego dla kasy !! Oo Jestes glupi po 1 z non pvp nie bedzie mozna pojsc na enfo ale to maly szczegol po 2 postac bedzie mozna przenosic raz na 6 miesiecy i placic za to nie wiadomo ile wiec watpie zeby ktos z powodu hunta przenosil sie na innego serva pozdro pocficz |
Zastanawiam się, czy z tych światów "free to move" można będzie przeskoczyć na normalne pvp. Jak tak, to nieco bez sensu, bo będzie opcja przejścia na normalny świat pvp z non-pvp.
|
Cytuj:
@topic Imo pomysł dobry. Ponieważ jest płatny i limitowany czasem, nie będzie wykorzystywany nadmiernie. Da on szansę na grę starych znajomych, którzy kiedyś się rozeszli. |
Transfery?
Co oni odpieprzaj z tą tibią nie długo to będzie coś w stylu metina,bądź cabala już Tibia przypomina pod wieloma względami metina np.
*Party Jeżeli chodzi o moje zdanie to jestem przeciwny temu ,ale mam jedno pytanie czy ten transfer będzie jedno razowy czy tez może bez ograniczeń?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ahauhau dobre xdd:baby:
|
Pomysł jednocześnie nie jest zły jak i nie jest dobry oto:
Zalety: -Można spotkać się z kumplami z innych serwów. -Jak kogoś znudzi pvp czy pvp-e może przejść na non-pvp Wady: -Nooby będą uciekały przed huntami. Trochę tego i tego: -Będzie to możliwe tylko co 6 miechów i będzie pewnie sporo kosztowało. |
Cytuj:
|
To i tak nie wiele osób będzie korzystać tylko najbardziej zdesperowani więc nic to nie zmieni.
|
;]
Ja tam powiem tyle ;) szczerze mowiac ;) niech cipsofit robi co im sie zywnie pdooba ;) ja i tak zapewne nieskorzystam z tej uslugi ;) bo po co ^^ zapisalem sie juz troszke na kartach mojego servera ;) wiec po co mam teraz sie meczyc na new ;P a i tak gram na non pvp ;P wiec nieoplaca mi sie isc na jaksi inny non pvp ;D bo nieciekawia mnie za bardzo szczerze mowiac ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |