![]() |
Huehuehuehe:D
Hardcore pvp :D |
Ciekawe czy te wszystkie zmiany prowadzą do tego, żeby gra w Tibię wyglądała tak:
logujesz się, wybierasz dowolny serwer, grasz. Moim zdaniem to byłby dobry pomysł, jednakże biorąc pod uwagę liczne tradycje i przywiązania tibijczyków będzie on bardzo źle przyjęty. Ale dla samej swobody grania byłoby to może nawet zbawienne. Musieliby wprawdzie dodać parę serwerów, żeby było luźno. Wchodzę na antice- tomby zajęte?- log out, wchodzę na inny serwer i expię. Wiem, że to zaburzenie tego czym dotychczas była Tibia, ale dla nowych graczy jest to dobre rozwiązanie. |
Cytuj:
|
Patrząc na Twoja datę: Ty właściwie też oficjalnie nie powinieneś mieć. ;x
|
Cytuj:
Bez odbioru, idź expić, bo trzeba lvl wbić przed akcja co nie? |
Cytuj:
|
Non-pvp tera będzie takie że miliony graczy tam będzie grać. Je***ie tibi im idealnie wychodzi. 7.6 to było coś.
Aol na pvp-enfo nie ma nic gorszego. |
Cytuj:
|
ten transfer niema sensu wybocony 200 ek albo 300 na no pvp puzneiej zostanie przeniesiony na pvp enfo ? albo już widzę ekipy na wojny potrzebna pomoc ? noto kumple przyjdą z pomocą z innego serwera hehe
|
W lipcu założyłem paladyna na Candii, jest to moja pierwsza postać na non-pvp. Zgodzę się z ludźmi, którzy uważają, że poszedłem na łatwiznę. Ok, chciałem pograć dla relaksu z pominięciem ryzyka, odpocząć od walki. Dzisiaj czytam o zmianach i średnio mi się podobają, zwłaszcza w kontekście możliwej zmiany świata. Przez umożliwienie transferu postaci na "optional pvp" napłyną tabuny graczy. Dojdzie do tego, że nawet na pacc, znalezienie odpowiedniego miejsca do zdobywania doświadczenia, będzie graniczyć z cudem. Ponadto sądzę, że wielu graczy zacznie używać makra do stawiania monka dla głównej postaci. Cipsoft walczy z botami, czy ułatwia im sytuację ?
|
Cytuj:
|
A czy będzie dało się atakować summony innego gracza? :) Bo fajnie by było tak skillić na nonpvp :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tylko tez nie wiadomo, czy ten duel bedzie trwal okreslona ilosc czasu czy non stop. Okreslona ilosc czasu bylaby troche zenujaca, nie mozna by bylo skillowac jak mowicie wyzej.
|
Cytuj:
@Rybzor Kserowanie filmików od ludzi ci lepiej wychodzi niż udawanie chojraka. Ja przedstawiłem w 2 postach ponad 10 argumentów, ty żadnego oprócz wjazdów na mnie, więc intelektualnie też nie błyszczysz. |
Cytuj:
Cytuj:
No cóż, pewnie w twoich tibijskich sferach (jakże sięgających dna) tekst typu "otwórz okno i przez nie wyskocz" to jakiś tam argument. Dla mnie niestety nie. |
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie przez kilkanaście miesięcy pewnie będzie panował chaos, ale później ludzie się przyzwyczają i będzie jak mówiłem- w końcu będziesz mógł grać gdzie chcesz wciąż tą samą postacią co jest dobre. A skoro inne mmo radzą sobie z tym nie stawiając żadnych ograniczeń, to tu będzie okej z 6cio miesięcznymi przerwami i płatnościami. |
Czyli to oznacza, że na opcjonalnym pvp będzie można skillować jak na normalnym pvp, na party z drugim graczem? :) nie mogę się doczekać, bo w planach mam wielkie skillowanie moim knightem, a jak pomyślę że mam skillować na slimach to mnie coś trafia...
|
"Blokowanie postaciami i summonami nie jest już możliwe"
eee czyli jak to bedzie wygladac? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |