![]() |
12:34 Dlugi Jak Chuuj [16]: ja nie wbilem :d i dobrze bo bot smigal cala noc i z 9 na prawie 17 ^^
:d Ale wczoraj jednak oro było niezłe, 44kina usnął a ja mam film ^^ |
To wrzuć do wszystkich filmów albo mi na prv;p Dzisiaj znowu zbieram ludzi na akcje tylko będzie dla prawdziwych hardkorów xD Wiecej info w grze
|
Ja mam jeszcze w zapasie skillchara (skille cos okolo 35/35)
|
no to zajebiście ja już więcej na tibie nie logne <33 starzy ... pierdolą że w tym roku mam się wziąć za nauke...
|
robie chara,nick Przooko, dajcie itemki;(;(
|
zrobilem tutaj chara aby pomoc zawladnac wam tym swiatem
The character Wacuaw Kalarepka has been created. See you in Tibia! dajcie jakies eku na roku |
*up
Inv poleciał, pytaj na guild chat o eq. @2up Character Przooko does not exist. @Down Leawe Rzepek has been invited. O eq pytaj na guild chat. Ktoś coś pożyczy. O inva pytajcie karciolek/ dojna krowa xd |
Character Created
The character Leawe Rzepek has been created.' : DDD Jak narazie zbieram kase na eq na rooku możecie mi dać inva do gildii |
Po ostatniej akcji zyskaliśmy ponad 20k a tu "02:13 Eva: Your account balance is 0 gold." WTF?! 3k na karciolka na manasy ;s
|
chętnie dołacze do was nick Olunia Rzodkiewka
|
moge sie do was dolaczyc ?
mam nick Prajs, mam pacc i jestem chetny do pk xD |
znajdzie sie jeszcze miejsce dla mnie?? narazie jestem bez pacc.
Radenix lvl 9 - oczywiscie chetny na pk, szkoda tylko ze sie totalnie nie nadaje ;) |
czytac guild board. jutro 12 pk
|
nie piszcie na forum.pl gdzie i kiedy sie spotykamy X(
@edit logowac sie na www.tibia.com i wchodzic na guild board ! |
siema moge do was dolaczyc?
The character Janusz Kartofel has been created. See you in Tibia! Bede drutem ?????? @edit @down to ja bd ostatni :D |
myślę żeby nikogo wiecej nie brać do teama, sami zobaczcie ile osób w gildi, a ile chodzi na akcje
|
moge dojsc?
mam czas, i chetnie pekuje xd
jak byc co : The character Rzepakowska Rzepunia Rzepki has been created z rooka wyjde dzis w nocy pewnie xd |
Mam nick Rzepka Pepeszka.Miło jak znajdzie sie dla mnie miejsce :)
|
Cytuj:
|
Elo ja też chetnie dolącze :) moj nick jak cos "Codo" (Pall)
Mam dla was milą wiadomośc otóż tak , wczoraj w nocy nudzilo mi się i posklejałem te wasze "camy" Lecz niestety chujowe !! youtube jest tak s*****ałe ze wysłało mi 90% filmiku i cos sie zjebalo -.- wiec pierdole nigdzie tego nie wrzucę ............. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |