Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rok szkolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220523)

Hovvner 01-09-2009 20:27

Klasa matur(an)alna >.>

_Samuraj_ 01-09-2009 20:58

Co tu dużo mówić 3gim-testy, testy, testy ...

Czarna_Mamba 01-09-2009 21:01

Czeka mnie miesiąc dodatkowych 'wakacji' i caaały rok szkolny zwolnienia z wuefu. Świat stał się piękniejszy. ^^

A poza tym - luuuzik, jeden z testów* już se załatwiłam już se załatwiłam.

*III gim.

Luka$ek 01-09-2009 21:16

Resztę lekcji mogę przespać,ale z matmy nie da rady wczoraj w sumie zdałem z niej poprawkę,nie rozumiem tego przedmiotu ;d ale na testy się mogę poduczyć.

Trzecia Gimnazjum. =(

Gelt 01-09-2009 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba (Post 2639885)
Czeka mnie miesiąc dodatkowych 'wakacji' i caaały rok szkolny zwolnienia z wuefu. Świat stał się piękniejszy. ^^

A poza tym - luuuzik, jeden z testów* już se załatwiłam już se załatwiłam.

*III gim.

I przez ten miesiąc będziesz oglądać filmy i zgadywać?:P

Erhion 01-09-2009 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2639816)
Prysznicy nie macie? :s

Mamy, ale w stanie powiem ci kiepsko kiepskim. No i jak tu się wyrobić na następną lekcje etc.

Fakt faktem wf na 1 lekcjach to po prostu -fail.

robek 01-09-2009 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erhion (Post 2639939)
Mamy, ale w stanie powiem ci kiepsko kiepskim. No i jak tu się wyrobić na następną lekcje etc.

Fakt faktem wf na 1 lekcjach to po prostu -fail.

Zawsze sie uzywa jakichs anty perspirantow, koszulki sie zmienia.. chociaz niewiele to daje. Ew. nasz sposob - leb pod kran, jest orzeźwienie.

Rav 01-09-2009 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jazonik (Post 2639800)
U mnie raczej normalnie. Na plan mam szczerze wyje*ane bo i tak pierwszy tydzień to zapoznanie z materiałem itp. Najlepsze to że w końcu religia z księdzem.:evul:

nie zapomnij ze w nastepnym weekendzie tez bedziesz mial ten sam plan zajec
a co do religii to mam znowu w srode ostatnia wiec sie zwolnienie zalatwi xd

GargoinX 01-09-2009 22:28

U mnie w szkole np. są prysznice, ale zamknięte. xd
I nawet nigdy nie były otwarte!

A co do w-fu, to nie wiem co do niego macie. Najfajniejsza lekcja, odreagować można. ; D

MichalOlkuszanin 01-09-2009 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GargoinX (Post 2639988)
U mnie w szkole np. są prysznice, ale zamknięte. xd
I nawet nigdy nie były otwarte!

A co do w-fu, to nie wiem co do niego macie. Najfajniejsza lekcja, odreagować można. ; D

Do gimnazjum włącznie bardzo lubiłem w-f . Teraz uczy mnie troglodyta, przez co mam w-f 4 razy w skali semestru na sali gimnastycznej, poza tym ćwiczymy na korytarzu denne i swoją drogą niebezpieczne biegi (kaloryfery odsłonięte, przechodzące osoby itp. ). Wszystko dlatego by mógł sobie siedzieć na komputerze i "pilnować nas " jednocześnie. Dodatkowo zbyt mała ilość natrysków, nie da się wyrobić przed lekcjami. Nienawidzę liceum, a kiedyś szkoła zupełnie mi nie przeszkadzała, nawet lubiłem wcześniejszą klasę. Teraz najlepszy kumpel nie zdał za wagary, a reszta nakręca wyścig szczurów.

Capality 01-09-2009 23:27

oł jea! poniedziałek, 7:10, 2x W-F ! juz wyobrazam sobie zime... x.x I liceum wita

Thero 01-09-2009 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639685)
Powiem wam tak , U nas z nauczycielami gadasz spokojnie jak z kims w porzadku , na lekcji czesto sa pytania prywatne , ze strony nauczycieli jak i uczniów. lekcje sa fajne i przyjemne (nie trzeba sie martwic o oceny , jak chcesz to zdasz , chyba ze wyjatkowo sie starasz o pozostanie w tej samej klasie) Czesto na lekcjach ogladamy filmy (wchodzi nauczyc-iel widzi ze ogladamy film i mowi "szybko lekcje z 20 minut i cisniemy dalej) ;D smiechu jest bardzo duzo , przynaimniej raz w tygodniu placze ze smiechu ;D glownie glupota kolesi ;D i zachowania pewnych elementow. Pod szkola mozna palic i pic , (ja tam nie pale , ale palacy sa zadowoleni) Ogolnie do szkoly sie idzie z usmiechem na twarzy ;D

E, no to cool!
Miałem rację.

@Topic
Zmieniło mi się chyba 5 nauczycieli, więc jakaś nadzieja jest. :cup:
Jutro się dowiem, czy jakoś to będzie, czy jednak mam p*******e na kolejne dwa lata potem szansa na jeszcze ostrzejszy z******l.

Gierubesoen 02-09-2009 16:55

Kac zabójca (pożegnanie wakacji z kumplami:cup: ), pobudka o 6:15 i 8 lekcji na wjazd w tym 2 matmy i już mam dosyć tej szkoły _/

A do tego, nie mogę wagarować bo jak jeszcze raz będę miał naganne zachowanie o nie zdam :)

CytrynowySorbet 02-09-2009 17:34

Kurwa, środa na 8:00 do 17:10 bo na pieprzone fakjultety muszę chodzić -.- Zajefajny dzień w środku tygodnia...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2639723)
lol! wfy sa najlepsze (to jedyna lekcja ktora da sie przezyc)

Zawsze wyznawałem zasadę, że jeśli chciałbym sobie pograć w coś to bym to zrobił po lekcjach. Niestety u nas każdy wf = gra w siatke, tak już przez 2 lata. Bullshit a nie wf. I dlatego tej lekcji nienawidzę.

robek 02-09-2009 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2640325)
Zawsze wyznawałem zasadę, że jeśli chciałbym sobie pograć w coś to bym to zrobił po lekcjach. Niestety u nas każdy wf = gra w siatke, tak już przez 2 lata. Bullshit a nie wf. I dlatego tej lekcji nienawidzę.

Kazda szkola ma raczej jakis sport przewodzacy, np nauczyciel jest instruktorem/sedzia siatkowki, kosza nawet nie zna (nie jest instruktorem czy cos w tym stylu) - samo sie nasuwa, ze bedziecie grali w siatke. Chociaz 2 lata... nie wychodzicie nigdzie, nie skaczecie w dal, nie rzucacie dyskiem, nie gracie w reczna etc? Moze namowcie go/ja, zebyscie zagrali w co innego, po prostu sie nie przebierzcie (albo gra w kosza albo bb), najwyzej dostaniecie nieprzygotowanie a nauczyciel(ka) siedziec jak glupi(a) nie bedzie, tylko wam rzuci pilke do kosza i sie bedzie patrzec.

sphinx123 02-09-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MichalOlkuszanin (Post 2640007)
Teraz najlepszy kumpel nie zdał , a reszta nakręca wyścig szczurów.

Skąd ja to znam heh xD

Rybzor 02-09-2009 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clockwerk (Post 2639305)
kurwa dzisiaj wracałem z rozpoczęcia roku i mnie kanary złapały nosz kurwa fajny suprajs na początek.. i do tego 2 chemie w tygodniu...

Zawsze się zastanawiałem, czy pierwszego września też potrafią sprawdzać bilety ludziom spieszącym się na rozpoczęcie, dla niektórych to ważny dzień itp (mi się w ten dzień nigdy nie zdarzyło).

Swoją drogą, "kanar" też człowiek. Jeżeli pozwoliłeś sobie wlepić "mandat", zwłaszcza pierwszego września, to świadczy o słabej sile perswazji.

CytrynowySorbet 02-09-2009 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2640333)
Kazda szkola ma raczej jakis sport przewodzacy, np nauczyciel jest instruktorem/sedzia siatkowki, kosza nawet nie zna (nie jest instruktorem czy cos w tym stylu) - samo sie nasuwa, ze bedziecie grali w siatke. Chociaz 2 lata... nie wychodzicie nigdzie, nie skaczecie w dal, nie rzucacie dyskiem, nie gracie w reczna etc? Moze namowcie go/ja, zebyscie zagrali w co innego, po prostu sie nie przebierzcie (albo gra w kosza albo bb), najwyzej dostaniecie nieprzygotowanie a nauczyciel(ka) siedziec jak glupi(a) nie bedzie, tylko wam rzuci pilke do kosza i sie bedzie patrzec.

Najgorsze jest to, że zdecydowana większość grupy właśnie jest za tym. Cóż, mi to przyjemności nie sprawia, ale za to mogę robić głupi uśmieszek kiedy ja dostaje dobrą ocenę z matmy, a oni pałę xd

Gierubesoen 02-09-2009 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2640325)
Kurwa, środa na 8:00 do 17:10 bo na pieprzone fakjultety muszę chodzić -.- Zajefajny dzień w środku tygodnia...

A u nas nie będzie fakultetów, nie wiadomo co z kółkami zainteresowań i nie wiem czy nie będę musiał się przygotowywać do matur na własną rękę, a jakoś szczególnie mi się to nie widzi..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2640348)
Najgorsze jest to, że zdecydowana większość grupy właśnie jest za tym.

Lepsza większość niż jeden koszykarz na którym skupia się wfista i dzięki niemu non stop mamy basket, najczęściej na jeden kosz <3

Wylansowany 02-09-2009 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2640343)
Zawsze się zastanawiałem, czy pierwszego września też potrafią sprawdzać bilety ludziom spieszącym się na rozpoczęcie, dla niektórych to ważny dzień itp (mi się w ten dzień nigdy nie zdarzyło).

Kanary bardzo fajnie łapią na rozpoczęcie i zakończenie roku...mnie wtedy nigdy nie udało się ich spotkać, a babcię 4 razy w ciągu jednego dnia sprawdzali (bez rezultatu)...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.