![]() |
Klasa matur(an)alna >.>
|
Co tu dużo mówić 3gim-testy, testy, testy ...
|
Czeka mnie miesiąc dodatkowych 'wakacji' i caaały rok szkolny zwolnienia z wuefu. Świat stał się piękniejszy. ^^
A poza tym - luuuzik, jeden z testów* już se załatwiłam już se załatwiłam. *III gim. |
Resztę lekcji mogę przespać,ale z matmy nie da rady wczoraj w sumie zdałem z niej poprawkę,nie rozumiem tego przedmiotu ;d ale na testy się mogę poduczyć.
Trzecia Gimnazjum. =( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt faktem wf na 1 lekcjach to po prostu -fail. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do religii to mam znowu w srode ostatnia wiec sie zwolnienie zalatwi xd |
U mnie w szkole np. są prysznice, ale zamknięte. xd
I nawet nigdy nie były otwarte! A co do w-fu, to nie wiem co do niego macie. Najfajniejsza lekcja, odreagować można. ; D |
Cytuj:
|
oł jea! poniedziałek, 7:10, 2x W-F ! juz wyobrazam sobie zime... x.x I liceum wita
|
Cytuj:
Miałem rację. @Topic Zmieniło mi się chyba 5 nauczycieli, więc jakaś nadzieja jest. :cup: Jutro się dowiem, czy jakoś to będzie, czy jednak mam p*******e na kolejne dwa lata potem szansa na jeszcze ostrzejszy z******l. |
Kac zabójca (pożegnanie wakacji z kumplami:cup: ), pobudka o 6:15 i 8 lekcji na wjazd w tym 2 matmy i już mam dosyć tej szkoły _/
A do tego, nie mogę wagarować bo jak jeszcze raz będę miał naganne zachowanie o nie zdam :) |
Kurwa, środa na 8:00 do 17:10 bo na pieprzone fakjultety muszę chodzić -.- Zajefajny dzień w środku tygodnia...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą, "kanar" też człowiek. Jeżeli pozwoliłeś sobie wlepić "mandat", zwłaszcza pierwszego września, to świadczy o słabej sile perswazji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |