Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sztuka Przetrwania (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220806)

Albertus 10-09-2009 20:32

U nas na PO ; nauczyciel nie moze prowadzic lekcji. Czego bardzo zaluje bo to konkretny przedmiot. W tym roku chyba bedziemy robic porzadek z tymi co rozruby na lekcji robia , owszem mozna pozartowac , ale oni to robia za chamsko.

__HAPPY_SVEN__ 10-09-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2645080)
U nas na PO ; nauczyciel nie moze prowadzic lekcji. Czego bardzo zaluje bo to konkretny przedmiot. W tym roku chyba bedziemy robic porzadek z tymi co rozruby na lekcji robia , owszem mozna pozartowac , ale oni to robia za chamsko.

Oto lista jak ich zmienić.
1. Kręcenie wora
2. spuszczanie buzi w toalecie
3. Każcie im jeść ślimaki na surowo
4. Kręcenie wora
5. Kręcenie wora

Albertus 10-09-2009 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2645122)
1. Kręcenie wora
4. Kręcenie wora
5. Kręcenie wora

a nie lepiej klasowa przekopa? Zreszta najpierw grzecznie poprosimy. Bo przez 3 albo 4 durni nie chce cala klasa cierpiec. Kiedy sie powyglupiac to powyglupiac , ale na lekcjach w miare spokoj powinien byc zwlaszcza ze wiekszosc klasy chce sie czegos nauczyc.

Hadugg 10-09-2009 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2644722)
Nie mnie gratuluj, ale badanym. Statystycznie ~30% ludzi w gimnazjum nie zna stron świata. (nie mówiąc już o skojarzeniu kierunku po położeniu słońca na niebie)

Statystycznie to ty i pies macie po 3 nogi.

Morał sam z tego wyciągnij

Andrew 11-09-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2645122)
1. Kręcenie wora
4. Kręcenie wora
5. Kręcenie wora

Trochę trąci to gejostwem...

Ale co jak co - porządek musi być :)

Clockwerk 11-09-2009 07:02

ja jestem z Podlasie, kocham moje województwo ale nie jetem jakimś tam zapalonym survivalowym szaleńcem, jednak zielony płuco polski rox

Grue 11-09-2009 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzytkownik_zbanowany (Post 2644896)

Dlatego m.in ja gram nałogowo (nawet 15h dziennie) w gry militarne - nigdy nie wiadomo, kiedy Ruscy wejdą do Twojego miasta i czy nie będziesz musiał chwycić za broń! ZA OJCZYZNĘ!

Padłem... Gra Ci powie jak sie czyści broń, jak ustawia optyke mech. zeby strzelac na dane odleglosci, jak ladowac DOBRZE naboje do magazynka, jak sie zachowywac taktycznie w czasie ataku/obrony w miescie/lesie/terenie otwartym etc etc etc...

Jasne... Have fun and play more... Panie Mięsko Armatnie :* Bedziesz robic za tarcze dla mojego rosomaka? : )

Albertus 11-09-2009 11:41

nie , gra ci nie da tyle co praktyka. Ale pobudzi wyobraźnie co zawsze coś tam pomoże chociaż nie dużo.

Sey 11-09-2009 12:57

Nie wyczuliście ironii ? :D

Lukas93de 11-09-2009 13:35

@Albertus

Tutaj se o takich zeczach nie pogadasz...
Normalni uzytkownicy (wiekszosc) przeniosla sie juz na pedie lub tspy...
Zostala tutaj tylko cholota ^^

Teraz patrz jak po mnie pojada dzieciaki neo =)

Andrew 11-09-2009 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2645363)
nie , gra ci nie da tyle co praktyka. Ale pobudzi wyobraźnie co zawsze coś tam pomoże chociaż nie dużo.

Do tego jest wojsko, cywile nie mogą walczyć!

__HAPPY_SVEN__ 11-09-2009 16:15

@UP
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lech Wałęsa sie po osiedlu
Nie chcem, ale muszem

fgdgrdfh

@Down
A skąd niby mamy wiedzieć, czy Al' nie jest tak naprawdę jakimś prokutatorem co kosi kase, a na forum.tibia.pl wykreował sobie Albertusa co chodzić do zawodówka i rzucać kasztan w młode. Tak dla rozrywki, i kapitalnej zabwawy ?

:]

nie zmienia to faktu, że nawet jeżeli albertus to fikcyjna postać jest to postać pisana na odwal.

Dark Sven 11-09-2009 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grue (Post 2645349)
Padłem... Gra Ci powie jak sie czyści broń, jak ustawia optyke mech. zeby strzelac na dane odleglosci, jak ladowac DOBRZE naboje do magazynka, jak sie zachowywac taktycznie w czasie ataku/obrony w miescie/lesie/terenie otwartym etc etc etc...

Jasne... Have fun and play more... Panie Mięsko Armatnie :* Bedziesz robic za tarcze dla mojego rosomaka? : )

Grue, Grue... Po kto jak kto, ale wydaje mi się, że Ci co bardziej rozgarnięci użytkownicy powinni wyczuć dżołka...

Połowa owionu zna teraz biografie Albertusa. Miodzio ; p...

Hovvner 11-09-2009 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2645363)

Udowodnij albo przeproś

Albertus 11-09-2009 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hovvner (Post 2645659)
Udowodnij albo przeproś

co mam udowodnić?

kołbaś 11-09-2009 22:24

ze jest tak jak twierdzisz xD

Albertus 11-09-2009 22:27

czyli ze teoria jest ważna i trochę pomaga ale najważniejsza jest praktyka???

Hovvner 11-09-2009 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2645697)
co mam udowodnić?

;x

Zdemotywowałeś mnie

kołbaś 11-09-2009 22:44

Tak Albertus, daj na to dowody, ale bez bajeczek jak to masz w zwyczaju, jakieś artykuły, najlepiej popierane badaniami. Aha no i nie zapomnij o słowniku.

AnonimowyPowrot 11-09-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2645491)
@UP

fgdgrdfh

@Down
A skąd niby mamy wiedzieć, czy Al' nie jest tak naprawdę jakimś prokutatorem co kosi kase, a na forum.tibia.pl wykreował sobie Albertusa co chodzić do zawodówka i rzucać kasztan w młode. Tak dla rozrywki, i kapitalnej zabwawy ?

:]

nie zmienia to faktu, że nawet jeżeli albertus to fikcyjna postać jest to postać pisana na odwal.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2645493)
Grue, Grue... Po kto jak kto, ale wydaje mi się, że Ci co bardziej rozgarnięci użytkownicy powinni wyczuć dżołka...

Połowa owionu zna teraz biografie Albertusa. Miodzio ; p...

ROTFL, byłem pewny, że jesteście jedną osobą, tzn. że jedno konto zostało założone, bo drugie zostało zbanowane (lepiej pasowałoby na odwrót, wiem). Teraz sam nie wiem, czy gadasz do siebie, czy nie zauważyłem, że w tym samym czasie posty były pisane z obu kont >_<

@Topic

Kradniesz ziemniaki, won.

BTW. Jak można bać się duchów? :///

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13.