![]() |
U nas na PO ; nauczyciel nie moze prowadzic lekcji. Czego bardzo zaluje bo to konkretny przedmiot. W tym roku chyba bedziemy robic porzadek z tymi co rozruby na lekcji robia , owszem mozna pozartowac , ale oni to robia za chamsko.
|
Cytuj:
1. Kręcenie wora 2. spuszczanie buzi w toalecie 3. Każcie im jeść ślimaki na surowo 4. Kręcenie wora 5. Kręcenie wora |
Cytuj:
|
Cytuj:
Morał sam z tego wyciągnij |
Cytuj:
Ale co jak co - porządek musi być :) |
ja jestem z Podlasie, kocham moje województwo ale nie jetem jakimś tam zapalonym survivalowym szaleńcem, jednak zielony płuco polski rox
|
Cytuj:
Padłem... Gra Ci powie jak sie czyści broń, jak ustawia optyke mech. zeby strzelac na dane odleglosci, jak ladowac DOBRZE naboje do magazynka, jak sie zachowywac taktycznie w czasie ataku/obrony w miescie/lesie/terenie otwartym etc etc etc... Jasne... Have fun and play more... Panie Mięsko Armatnie :* Bedziesz robic za tarcze dla mojego rosomaka? : ) |
nie , gra ci nie da tyle co praktyka. Ale pobudzi wyobraźnie co zawsze coś tam pomoże chociaż nie dużo.
|
Nie wyczuliście ironii ? :D
|
@Albertus
Tutaj se o takich zeczach nie pogadasz... Normalni uzytkownicy (wiekszosc) przeniosla sie juz na pedie lub tspy... Zostala tutaj tylko cholota ^^ Teraz patrz jak po mnie pojada dzieciaki neo =) |
Cytuj:
|
@UP
Cytuj:
@Down A skąd niby mamy wiedzieć, czy Al' nie jest tak naprawdę jakimś prokutatorem co kosi kase, a na forum.tibia.pl wykreował sobie Albertusa co chodzić do zawodówka i rzucać kasztan w młode. Tak dla rozrywki, i kapitalnej zabwawy ? :] nie zmienia to faktu, że nawet jeżeli albertus to fikcyjna postać jest to postać pisana na odwal. |
Cytuj:
Połowa owionu zna teraz biografie Albertusa. Miodzio ; p... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ze jest tak jak twierdzisz xD
|
czyli ze teoria jest ważna i trochę pomaga ale najważniejsza jest praktyka???
|
Cytuj:
Zdemotywowałeś mnie |
Tak Albertus, daj na to dowody, ale bez bajeczek jak to masz w zwyczaju, jakieś artykuły, najlepiej popierane badaniami. Aha no i nie zapomnij o słowniku.
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Kradniesz ziemniaki, won. BTW. Jak można bać się duchów? :/// |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |