Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Echo vs Unbeatens (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221594)

Ugarid 14-10-2009 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2666006)
nie bronienia kolegow bo nimi nie jestesmy,poprostu zdarza mi sie tez polezec na solarium i nie czuje sie dzieki temu spedalony w jakikolwiek sposob,nie wiem moze ty masz jakis problem z orientacja albo laski ktore ci sie podobaja leca na kolesi ktorych sam definiujesz jako pedalow,nie wiem w dupie to mam,co do sprzedajnych ~~ to nie trafiles sorki swiezak

ja to definjuje tak: siedzisz caly czas w domu i TIBIA TIBIA TIBIA, potem nie ma czasu aby wyjsc z domu na słońce bo po co? wkoncu jest TIBIA TIBIA TIBIA
potem wygladasz jak by Cie w piwnicy trzymali i musisz to nadrobic na sololarium o,o

_cineq_ 14-10-2009 09:54

bob, wyluzuj.
uGARID chodzi na mecze grudziondza i moze zrobic laske nie wiesz komu, aby przyjechal do kalisza i cie pobil!
ominmy fakt ze w oczy ci nie powie tego samego i ostatnio znalazl swoje powolanie na forum, gdzie czuje sie bezpiecznie i anonimowo, ale kiedys moze w ryj dostac...

Ugarid 14-10-2009 11:10

ta chodze na mecze, a Ty siedzisz na forum.tibia.pl

Faytah 14-10-2009 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2666126)
ja to definjuje tak: siedzisz caly czas w domu i TIBIA TIBIA TIBIA, potem nie ma czasu aby wyjsc z domu na słońce bo po co? wkoncu jest TIBIA TIBIA TIBIA
potem wygladasz jak by Cie w piwnicy trzymali i musisz to nadrobic na sololarium o,o

Co do dwoch twoich ostatnich postow,to ty wiecej na forum.tibia.pl siedzisz niz ja i cinek razem wzieci bo wkoncu kompleksy z rl trzeba leczyc a forum zeszlo na psy(tak,twojego pokroju). Napewno nie wygladam tak jakby mnie w piwnicy trzymali ba jestem pewien ze moja kondycja nawet grajac sporo jest duzo lepsza niz twoja super kibica olimpii,bo ja nie chodze na mecze je ogladac tylko brac w nich udzial no ale to co dla jednych jest sufitem dla innych jest podloga. Na sloncu w czasie wakacji duzo czasu spedzalem teraz pogoda jest jaka jest,to ze napisalem ze zdarza mi sie byc na solarium nie znaczy ze jestem tam czesto poprostu poslugiwanie sie zasciankowym steerotypem jest zalosne. Dlugo jeszcze bedziesz sie spinal przez kabel? Bo na mnie i pewnie nikogo innego twoje zalosne dissy nie dzialaja. Wiec pytanie czemu ci odpisuje? Poczesci zeby cie osmieszyc a poczesci zeby nawrocic twoj tok myslenia z frajersko-dresowego na normalny, tolerancyjny.

Ugarid 14-10-2009 14:35

dobra dobra, poniewaz nie mam czasu na takie bzdury ktore wypisujesz na forum nie doczytalem do konca twojej notki bo sa one nudne, ja dobrze sie bawie wyzywajac ludzi na forum~!~!

Maximp 14-10-2009 15:19

Pozabijajcie się o tibie O.o

Faytah 14-10-2009 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2666344)
dobra dobra, poniewaz nie mam czasu na takie bzdury ktore wypisujesz na forum nie doczytalem do konca twojej notki bo sa one nudne, ja dobrze sie bawie wyzywajac ludzi na forum~!~!

Ja bzdury wypisuje? To moze ja tez wyzywam ludzi by sie dobrze bawic? No nic kiedys nawet ty bedziesz musial dorosnac.

hailkh 14-10-2009 18:36

filmik z kajka bitte:D

Ugarid 14-10-2009 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2666397)
Ja bzdury wypisuje? To moze ja tez wyzywam ludzi by sie dobrze bawic? No nic kiedys nawet ty bedziesz musial dorosnac.

czyli co uwazasz ze jak sie dobrze bawie to znaczy ze jestem niedojrzaly? gratuluje dobrego toku myslenia ,inteligecie'

Faytah 14-10-2009 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2666512)
czyli co uwazasz ze jak sie dobrze bawie to znaczy ze jestem niedojrzaly? gratuluje dobrego toku myslenia ,inteligecie'

Niedojrzale jest czerpanie przyjemnosci z wyzywania ludzi,no ale samo to ze tego nie zalapales a jeszcze ironicznie napisales "inteligencie" sprawilo ze mam ubaw. Oj ironio losu :D

Seksnadeskach 14-10-2009 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2666189)
ta chodze na mecze, a Ty siedzisz na forum.tibia.pl

pozdrawiam taka pizde jak ty ,ktora pewnie ma 2 pizdy pod oczami i mysli ze jest ze jak ma te 2 pizdy pod oczami to jest kibicem jakiegos klubu z C klasy w lidze 4 i te 2 pizdy daja mu prawo do nieznania prawdopodobnie 1 skladu jego pro zespolu ,a jego hulignanizm ogranicza sie do tego ze patrzy jak starsze ziomki napierdaalaja sie za niego,a on pewnie spierucieka jak akcja jest cosraz blizej niego

Ugarid 14-10-2009 21:14

jestes nikim jak nawet nie orientujesz sie w rozgrywkach 2 ligi

Seksnadeskach 14-10-2009 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2666751)

skoro pilka nozna to twoj swiat to lepiej zacznij stawiac stsy moze wygrasz i wybijesz sie ze snu pod chmurka

Lafa_elo 14-10-2009 22:10

zostawcie piciego, tylko ja moge go bic!

ewentualnie natasza pejczem ;d!11111111

F.A.Fik 15-10-2009 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2666751)

nasza ekstra klasa jest zalosna a co dopiero 2 liga lol
mogl bys juz skonczyc osmieczac sie na tym forum
pici jestes mistrzem cietej riposty gratz dal ciebie

JA-pakt 15-10-2009 17:30

Fayter Pedal Chodzi Na Solarium Huehuehueheuheuheuehueheuhueheuhehueheuheuheuehue

Ugarid 15-10-2009 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez F.A.Fik (Post 2665710)
ugarid ty masz jakies kompleksy ?
w domu cie nie kochaja ?
koledzy sie wysmiewaja ?
bo co post to napinka nic ci nie pasuje a te twoje napinki sa niedosc ze sa zalosne to w dodatku frajerskie w chuj i napisz jeszcze jp 100 %
zal mi cie

i kto tu sie kompromituje kolego? 23 lata a jeszcze taki tepy

F.A.Fik 15-10-2009 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2667206)

po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic ze masz nie wiecej jak 16 lat i zlasowany mozdzek wiec prosze przestan sie osmieszac i znajdz sobie nowe zajecia bo ta gra zniszczy cie do konca .
TIBIA ZABIJA WYOBRAZNIE
pozdro

Seksnadeskach 15-10-2009 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ugarid (Post 2667206)

ma 23 lata i ma wyj_bane na ludzi ktorzy kupuja dresy na wage i potem udaja z siebie kibicow (czytaj ty).

heyel 16-10-2009 14:26

ROBI SIE CIEKAWIE!!!
GZ faytah zjebales go ladnie ^^
Ugarid kiedy ujawnisz swa tozsamość anonimowy napinaczu?

niemoge sie powstrzymac ale do tej waszej kłotni adekwatne jest tylko jedno slowo :D OWNED! :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33.